FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samerloff
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samerloff » 14 mar 2014, 14:39

molotovljev je napisao/la:
    samerloff je napisao/la:cuj pogresni ljudi registrovani na ovom forumu :lol: :lol: :lol: zar iko ovaj forum smatra ozbiljnim ? :lol: :lol: :lol:
    Smatram ja... Druga je stvar što ti i velika većina vas, simpatizera Želje, nemate pristup org-u, a na svim
    drugim forumima za takvo ponašanje popijete ban, pa vam ništa drugo ne preostaje nego da se ovde reg.

:lol: :lol: :lol: jesi siguran da nemam pristup ?

samo imam potrebu da se sprdam ovdje sa tobom koji si govorio da vam u ovoj ligi nema ravnih i da cete sve dobit po 4/5 :0 ...
    " Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "

tplink
    Kontakt:

Post Postao/la tplink » 14 mar 2014, 14:44

Jedno pitanje koje nije vezano za temu :D ova fantasy premijer liga, može li mi neko dati ime neke lige da i ja igram. Nadam se da neću biti ignorisan. Lijep pozdrav :)

storm_raider
    Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 14 mar 2014, 15:30

Baja_Zvjerka je napisao/la:Hej pitari bas ste cudna raja... ONO marke nije ulozilo ni u sta, nema svoj stadion, i ONO nesto pise sta smo mi trebali iz nekakvog Doboja iz nekakvih pizdica, ONO zna sta su nasi prioriteti, ONO zna koliko je para uslo u klub, A ONO NE ZNA DA JE GRBAVICA SPALJENA DO TEMELJA BILA... Dusmani oni najgori, sjeme vam se zatrlo...
    Iz nekakvih pizdica? Koliko znam ti si iz Kaknja, a Doboj je za kakanj metropola. Mislim, da se ne lazemo. :)

I kakve su ovo kleve. Cuj "sjeme vam se zatrlo...". Boze sacuvaj, to su nase komsije, sestre, majke, kcerke, braca, zene, ocevi, sinovi i prijatelji koji su stali u odbranu ovog grada i da su zivi i zdravi i uvijek drugi (iza nas). Hajde kad dodjes u grad pa ostavis selo, ali kad to selo hoces u grad da poneses...

A i vi pitari niste mi jasni. Znate da je Grbavica bolna tacka Zeljeznicaru i da je morbidno to prozivati. Trebalo, moglo.. sta sad, nije i Boze moj, napravice se kad-tad.
    Sport je lijek za tijelo i duh.

sarajlija
    Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 14 mar 2014, 15:37

Jao, jao sta necu procitat :roll: :(

@ storm jos jednom si pokazao da si jedan od boljih ako ne i najboljih momaka na ovom forumu pa kakva su ovo vrijedjanja, mrznja, itd. :roll: :roll: ...

Cuj sjeme nam se zatrlo. :(

@ Hordas Doboj brate nemoj vise nista pisat, niti im se obracat ovo je dno dna.! ;)
    Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 14 mar 2014, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
    04.10.2009 !!

Elegant
    Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 mar 2014, 15:39

TeaM87 je napisao/la:Kod nas je najveci problem sto necemo da pravimo tribinu po tribinu nego svi cekaju nekog elikog investitora i veliki projekat pa da se stadion napravi odjednom, a da smo pravili malo po malo sad bi evropske igrali na Grbavici.
    Zeljeznicar nikad nije imao sredstava da bilo sta pravi sam, nikad nije bio neki jaci sponzor sem "bosnalijeka" iako ni od njih nisu bile neke velike pare.

Tako da samo mozemo sanjati, jedino da uleti strani investitor ali nece, ne zeli niko u Bosnu jer niko nece da petlja sa lopovima. Opet bi se nasli neki ljudi koji bi to popljackali, isto tako dok se grad Sarajevo, opcina ili drzava ne ukljuce nikad necemo imati moderan stadion u glavnom gradu.

Kosevo ili Grbavica ne bitno je koji, nikad nece ispunjavati moderne uslove UEFA dok nam ne pomognu gore navedeni.

Neka vas ne cudi za godinu-dvije kada Zeljo i Sarajevo budu morali ici van BiH da igraju "domace" utakmice !
    × Željezničar - Manijaci TM87 ×

dino lj
    Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 14 mar 2014, 15:58

Stvarno mi nije jasno zasto pojedinci vrijedjaju ljude koji nisu iz nasega grada (bez obzira za koga navijaju), to je veci primitivizam nego bilo sta drugo.Papak je uvijek bio pojam za mentalni sklop a ne geografski.Isto kao sto obozavamo svoj grad i svi ostali vole svoje gradove i ponosni su na njih, meni je strasno drago(a mislim i ostalim normalnim navijacima Zelje i Sarajeva) da moj klub ima mnogo navijaca van naseg grada i ja ih izuzetno postujem.I ako nekome od te raje bude nesto trebalo kada budu dolazili na nase tekme neka se obavezno jave, bit ce mi izuzetno drago da ih ugostim.Postuj da bi bio postovan.
    Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
    življenja i ponašanja.

pitic
    Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 mar 2014, 16:06

jug-onostalgicar je napisao/la:
    Hordas Doboj je napisao/la:
    bob je napisao/la:smijesni ste al bas, da bi pravio stadion treba da imas pare a to nemamo, za ovu dvojcu pitara samo da kazam lako je pametovati kad za svoj stadion imas minimalno ulaganje ako uopste postoji, ko vama odrzava stadion centar, ove nove stolice sto stavljaju na kosevu da niste vi mozda platili i stavili ccc
    Svjestan sam ja da bi vi svi voljeli da se to odradi. Nego me nerviraju ovi koji udaraju kontru kad kazemo da su uslovi nikakvi za nas, jer se nagura 3000 u prostor za 1000 ljudi. Gdje nemas pristup vodi ni wc-u. Sada realno ni ne mozete odvojiti tolike novce, ali da ste mogli, mogli ste.
    Jbga sad cekajte bolja vremena ili se nadajte da opstina ulozi pare.

imali ste vi citavo clovo O mogli ste normala sjediti i navijati ali ne... mora se napacena bagra iskaliti na stolicama pa pocupati i onda vam jos dozvolimo zdenku koja ima ubjedljivo najbolju akustiku od svih stadiona premier lige(citaj slobodno dijelova tribina ako hoces) pa tu napravite opet prosjecan stimung, da ne pricam da ste dosli organizovano samo bez obiljezja

necu da poredim jer nemam tacne rezultate al znam da se nasa opstina prema nama ponasa macehinski u odnosu kako se vasa ponasa prema vama
    plus ste na gradskom stadionu i nista ne placate troskovi vam samo struja i voda ;), usput uzmete pa napravite grafite po gradskom stadionu i pomocnim gradskim stadionima
    u vise navrata unistavate gradsku imovinu na gradskom stadionu i niko ne dovodi u pitanje opciju da vas otjera sa istog iako bi to realno bilo

data vam je opcija da dijelite sjever sa nama i da imate taj jedan nas wc kao opciju ali ste odlucili da se izdvojite i demolirate dio istog, za sta nisam vidio da se mali dino izvinuo

ja bi sutio da sam na mjestu tebe i ostalih navijaca rezimskog kluba i jos nesto trenutno stanje u sarajevu... to ti je potemkinovo selo(proguglaj sta znaci) isto kao sto je i nama bilo kad su uletile dzekine pare
    Da samo na području slova O su stolice, a na betonu ne pokušavam da sjedim da mi nebi ozebla mud. toliko o uslovima vašeg stadiona, a ko dođe do WC-a njemu treba odmah orden dati za najsnalažljivijeg čovjeka. Što se tiče plaćanja mi ćemo plaćati korištenje Koševa kada vi počnete plačati korištenje pomoćnog stadiona na Grbavici sa plastičnom travom, a o maćehinskom odnosu vaše opštine prema vama žestoko lažeš ( ko je finansirao obnavljanje reflektora na Grbavici i postavljanje plastične trave) ? To što vas je Koldžo raznoraznim ublehaškim pričama naložio pa ništa nije ispunio zbog toga su vam sada svi krivi posebno opština. Šta vi kontate da vam drugi goz.vače obnove stadion :lol: e neće ići to tako. Što se tiče grafita na Koševu ti bi da stoje Željini grafiti ha :lol: Ako ti smetaju grafiti HZ i pitara dođi na Koševo pa ih pokušaj precrtati. Što se tiče uništavanja gradske i vlastite imovine vi ste još gori kada ste extremistički čupali stolice sa svoga stadiona,a o uriniranju u onoj lokomotivi na istoku da ne pričamo, a ko ruši imovinu na Koševu malo bolje pogledaj južnu tribinu možda ti stvari budu malo jasnije. Kada se brkati Amaw izvine nama za čupanje stolica na jugu na Koševu onda ćemo se i mi izvinuti vama za čupanje stolica na sjevernoj trebinu na Grbavici. Vidim kažeš niko ne dovodi u pitanje opciju da vas otjera sa Koševa? pa prije će vas na matični stadion na Čengić Vilu otjerati nego nas sa Koševa.
    Zadnja izmjena: pitic, dana/u 14 mar 2014, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
    SRETAN BROJ - 1725

MrRiccoli
    Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 14 mar 2014, 16:09

imali ste vi citavo clovo O mogli ste normala sjediti i navijati ali ne... mora se napacena bagra iskaliti na stolicama pa pocupati i onda vam jos dozvolimo zdenku koja ima ubjedljivo najbolju akustiku od svih stadiona premier lige(citaj slobodno dijelova tribina ako hoces) pa tu napravite opet prosjecan stimung, da ne pricam da ste dosli organizovano samo bez obiljezja

necu da poredim jer nemam tacne rezultate al znam da se nasa opstina prema nama ponasa macehinski u odnosu kako se vasa ponasa prema vama
    plus ste na gradskom stadionu i nista ne placate troskovi vam samo struja i voda ;), usput uzmete pa napravite grafite po gradskom stadionu i pomocnim gradskim stadionima
    u vise navrata unistavate gradsku imovinu na gradskom stadionu i niko ne dovodi u pitanje opciju da vas otjera sa istog iako bi to realno bilo

data vam je opcija da dijelite sjever sa nama i da imate taj jedan nas wc kao opciju ali ste odlucili da se izdvojite i demolirate dio istog, za sta nisam vidio da se mali dino izvinuo

ja bi sutio da sam na mjestu tebe i ostalih navijaca rezimskog kluba i jos nesto trenutno stanje u sarajevu... to ti je potemkinovo selo(proguglaj sta znaci) isto kao sto je i nama bilo kad su uletile dzekine pare[/quote]

Da samo na području slova O su stolice, a na betonu ne pokušavam da sjedim da mi nebi ozebla mud. toliko o uslovima vašeg stadiona, a ko dođe do WC-a njemu treba odmah orden dati za najsnalažljivijeg čovjeka. Što se tiče plaćanja mi ćemo plaćati korištenje Koševa kada vi počnete plačati korištenje pomoćnog stadiona na Grbavici sa plastičnom travom, a o maćehinskom odnosu vaše opštine prema vama žestoko lažeš ( ko je finansirao obnavljanje reflektora na Grbavici i postavljanje plastične trave) ? To što vas je Koldžo raznoraznim ublehaškim pričama naložio pa ništa nije ispunio zbog toga su vam sada svi krivi posebno opština. Šta vi kontate da vam drugi goz.vače obnove stadion :lol: e neće ići to tako. Što se tiče grafita na Koševu ti bi da stoje Željini grafiti ha :lol: Ako ti smetaju grafiti HZ i pitara dođi na Koševo pa ako ih pokušaj precrtati. Što se tiče uništavanja gradske i vlastite imovine vi ste još gori kada ste extremistički čupali stolice sa svoga stadiona,a o uriniranju u onoj lokomotivi na istoku da ne pričamo, a ko ruši imovinu na Koševu malo bolje pogledaj južnu tribinu možda ti stvari budu malo jasnije. Kada se brkati Amaw izvine nama za čupanje stolica na jugu na Koševu onda ćemo se i mi izvinuti vama za čupanje stolica na sjevernoj trebinu na Grbavici. Vidim kažeš niko ne dovodi u pitanje opciju da vas otjera sa Koševa? pa prije će vas na matični stadion na Čengić Vilu otjerati nego nas sa Koševa.[/quote]

prvi tim Željezničara ne trenira na terenu sa umjetnom travom
    Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Armala
    Kontakt:

Post Postao/la Armala » 14 mar 2014, 16:13

Najsmijesnije od svega sto nas krive za cupanje stolica a njihovi su cupali onomad kad su gadjali Borceve navijace :lol: :lol:

batman
    Kontakt:

Post Postao/la batman » 14 mar 2014, 16:34

Ima li sta od l.beka ? Hoce li potpisati ?

sergejevic
    Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 14 mar 2014, 16:35

Svakavih likova ovdje. Nema svrhe boriti se s vjetrenjacama. Niko nista nije slago, nas stadion je katastrofa, to je jedina cinjenica. Moglo se mnogo toga uraditi na stadionu, i to je cinjenica, a nismo nista uradili. Sad ne znam jesu li gori oni sto ponosno tvrde ono sto i svaka budala zna, ili ovi koji pokusavaju naci opravdanje za sve, onda se standardno ide iz krajnosti u krajnost, naravno uz nezaobilazno vrijedjanje.

Drage komsije svi mi znamo kakav nam je stadion, svaku utakmicu smo tu, znamo kako je u obaviti nuzdu, znamo da se ne moze sjediti na prljavim stolicima, znamo da na istoku imamo sumska prostranstva, kao i iza juga. Svi bi mi htjeli da imamo "old traford" ali ipak imamo samo ovo. Nazalost. Mozemo se samo nadati nekoj utopiji. Skracenju lige, perfektnim travnjacima, kratkom pauzom u prvenstvu, da ce nasi klubovi igrati u grupama evropskih takmicenja, da ce nasa ligi biti baza reprezentaciji, da ce svaki stadion biti pun.... Ali dok je i vas i nas i svih ostalih po 2 000 hiljade na stadionima mozemo zamisljeno, sa suzom u oku gledati u daljinu i mastati o tim stvarima.

Sto se tice derbija sve je napisano i ja vjerujem u nas prolaz dalje, ali i ako se to ne desi necu biti ni malo razocaran, jer su nam mnogo vaznije ove utakmice u prvenstvu i da odbranimo tu titulu.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 14 mar 2014, 16:48

sergejevic je napisao/la:Svakavih likova ovdje. Nema svrhe boriti se s vjetrenjacama. Niko nista nije slago, nas stadion je katastrofa, to je jedina cinjenica. Moglo se mnogo toga uraditi na stadionu, i to je cinjenica, a nismo nista uradili. Sad ne znam jesu li gori oni sto ponosno tvrde ono sto i svaka budala zna, ili ovi koji pokusavaju naci opravdanje za sve, onda se standardno ide iz krajnosti u krajnost, naravno uz nezaobilazno vrijedjanje.

Drage komsije svi mi znamo kakav nam je stadion, svaku utakmicu smo tu, znamo kako je u obaviti nuzdu, znamo da se ne moze sjediti na prljavim stolicima, znamo da na istoku imamo sumska prostranstva, kao i iza juga. Svi bi mi htjeli da imamo "old traford" ali ipak imamo samo ovo. Nazalost. Mozemo se samo nadati nekoj utopiji. Skracenju lige, perfektnim travnjacima, kratkom pauzom u prvenstvu, da ce nasi klubovi igrati u grupama evropskih takmicenja, da ce nasa ligi biti baza reprezentaciji, da ce svaki stadion biti pun.... Ali dok je i vas i nas i svih ostalih po 2 000 hiljade na stadionima mozemo zamisljeno, sa suzom u oku gledati u daljinu i mastati o tim stvarima.

Sto se tice derbija sve je napisano i ja vjerujem u nas prolaz dalje, ali i ako se to ne desi necu biti ni malo razocaran, jer su nam mnogo vaznije ove utakmice u prvenstvu i da odbranimo tu titulu.
    Pasa kad se Amar vratio u Zelju 9 000 je bio prosjek pa se nista nije uradilo samo me zanima kako Dinamo koji ima 2000 , Plzen koji je imao u prosjeku 3000 ili maribor tako da prica o posjeti ne igra nikakvu ulogu

harisfcb
    Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 14 mar 2014, 17:45

storm_raider je napisao/la:
    Baja_Zvjerka je napisao/la:Hej pitari bas ste cudna raja... ONO marke nije ulozilo ni u sta, nema svoj stadion, i ONO nesto pise sta smo mi trebali iz nekakvog Doboja iz nekakvih pizdica, ONO zna sta su nasi prioriteti, ONO zna koliko je para uslo u klub, A ONO NE ZNA DA JE GRBAVICA SPALJENA DO TEMELJA BILA... Dusmani oni najgori, sjeme vam se zatrlo...
    Iz nekakvih pizdica? Koliko znam ti si iz Kaknja, a Doboj je za kakanj metropola. Mislim, da se ne lazemo. :)

I kakve su ovo kleve. Cuj "sjeme vam se zatrlo...". Boze sacuvaj, to su nase komsije, sestre, majke, kcerke, braca, zene, ocevi, sinovi i prijatelji koji su stali u odbranu ovog grada i da su zivi i zdravi i uvijek drugi (iza nas). Hajde kad dodjes u grad pa ostavis selo, ali kad to selo hoces u grad da poneses...

A i vi pitari niste mi jasni. Znate da je Grbavica bolna tacka Zeljeznicaru i da je morbidno to prozivati. Trebalo, moglo.. sta sad, nije i Boze moj, napravice se kad-tad.
    cuj iz Kaknja ovaj zvjerka, aaa mangupe da mi te srest na ulici, samo da vidim tu facu koja ovoliku mrznju prosipa po forumu, i ono neke kletve baca...
    Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
    Mes que un club ....
    FKS
    FCB

TMmanija2012
    Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 14 mar 2014, 17:51

Lijepo se druziti..manite se djecije suplje :) Da je nama Slaviju dobiti..pitari me nezanimaju.

fedeltafrotta
    Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 14 mar 2014, 17:55

nadam se pobjedi u lukavici, i valjda ce teren biti dobar, svake godine je katastrofa..
    17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Baja_Zvjerka
    Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 14 mar 2014, 18:04

Svim dusmanima kluba ZELJE zelim sve najgore... Ako se vi smatrate njima, nemam ja nista s tim sto se pronalazite u tome... Samo bi mene bilo stid pricati nesto nekome za stadion, a ovaj iz Doboja nije vidio 2 puta u zivotu Grbavicu, naivno zakljucuje kao da ima 3 godine, nema u glavi sta se sve ovdje desavalo, kako se stadioni prave, ciji su gorili i sl. A ja odakle god da sam i gdje god zivim (a zivim u Sa dugo) ne lupam neke gluposti o stvarima koje meni predstavljaju spansko selo, kao sto lik iz Doboja pise... Zato kazem da se ONO naslo pisati zasto se ne napravi Grbavica... Zamolio bih da ne pisete vise gluposti koje se ticu najvise nas a ne vas, jer to je nasa svetinja... ;)

Slavija - Zeljo 0:2
    Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

habib
    Kontakt:

Post Postao/la habib » 14 mar 2014, 18:06

Baja_Zvjerka je napisao/la:Svim dusmanima kluba ZELJE zelim sve najgore... Ako se vi smatrate njima, nemam ja nista s tim sto se pronalazite u tome... Samo bi mene bilo stid pricati nesto nekome za stadion, a ovaj iz Doboja nije vidio 2 puta u zivotu Grbavicu, naivno zakljucuje kao da ima 3 godine, nema u glavi sta se sve ovdje desavalo, kako se stadioni prave, ciji su gorili i sl. A ja odakle god da sam i gdje god zivim (a zivim u Sa dugo) ne lupam neke gluposti o stvarima koje meni predstavljaju spansko selo, kao sto lik iz Doboja pise... Zato kazem da se ONO naslo pisati zasto se ne napravi Grbavica... Zamolio bih da ne pisete vise gluposti koje se ticu najvise nas a ne vas, jer to je nasa svetinja... ;)

Slavija - Zeljo 0:2
    Slavija - Zeljo 2:0 eto vidjecete
    habib

Mirsad94
    Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 14 mar 2014, 18:06

tplink je napisao/la:Jedno pitanje koje nije vezano za temu :D ova fantasy premijer liga, može li mi neko dati ime neke lige da i ja igram. Nadam se da neću biti ignorisan. Lijep pozdrav :)

Baja_Zvjerka
    Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 14 mar 2014, 18:07

Evo i Habiba Albanca :mrgreen:
    Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

sergejevic
    Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 14 mar 2014, 18:07

CARSON je napisao/la:
    sergejevic je napisao/la:Svakavih likova ovdje. Nema svrhe boriti se s vjetrenjacama. Niko nista nije slago, nas stadion je katastrofa, to je jedina cinjenica. Moglo se mnogo toga uraditi na stadionu, i to je cinjenica, a nismo nista uradili. Sad ne znam jesu li gori oni sto ponosno tvrde ono sto i svaka budala zna, ili ovi koji pokusavaju naci opravdanje za sve, onda se standardno ide iz krajnosti u krajnost, naravno uz nezaobilazno vrijedjanje.

Pasa kad se Amar vratio u Zelju 9 000 je bio prosjek pa se nista nije uradilo samo me zanima kako Dinamo koji ima 2000 , Plzen koji je imao u prosjeku 3000 ili maribor tako da prica o posjeti ne igra nikakvu ulogu
    Ja te ne poznajem uopste, tako da ti nisam pasa i sl. Samo provjeri koliko je placen Luka Modric ili Eduardo, koliko je placen Velikonja iz Maribora, kolko novca daje na obestecenja Plzen, zatim provjeri koliku pomoc imaju od drzave, od svojih gradova, koliko imaju prihoda od spoznora, koliko puta su ucestvovali u grupama Evropskih takmicenja, a koliko puta otisli i dalje, naravno uz prepune stadione, te znatno skuplje karte. Provjeri kakva je bila situacija prije dolaska Amara, kakav je to jad bio oko naseg kluba. Tu je jos mnogo stvari, potrudi se da pogledas stvar iz svakog moguceg ugla i odgovori sami dolaze. Naravno, apsolutno se slazem s konstatacijom da se moglo mnogo toga napraviti oko naseg stadiona, ali isto tako znam pouzdano kako je teska situacija i da svi klubovi, ukljucujuci i Zelju, jedva opstaju i zivotare, a akumuliranog dobitka sigurno nema, onda ne mogu ni ocekivati da se iznadju neka sredstva za neke opsirnije radove na stadionu. Sto se sitnica tice svakako da se moze svasta uraditi, ali i najavio je novi direktor neke radove na usminkavanju postojecih tribina.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.