imali ste vi citavo clovo O mogli ste normala sjediti i navijati ali ne... mora se napacena bagra iskaliti na stolicama pa pocupati i onda vam jos dozvolimo zdenku koja ima ubjedljivo najbolju akustiku od svih stadiona premier lige(citaj slobodno dijelova tribina ako hoces) pa tu napravite opet prosjecan stimung, da ne pricam da ste dosli organizovano samo bez obiljezja
necu da poredim jer nemam tacne rezultate al znam da se nasa opstina prema nama ponasa macehinski u odnosu kako se vasa ponasa prema vama
plus ste na gradskom stadionu i nista ne placate troskovi vam samo struja i voda

, usput uzmete pa napravite grafite po gradskom stadionu i pomocnim gradskim stadionima
u vise navrata unistavate gradsku imovinu na gradskom stadionu i niko ne dovodi u pitanje opciju da vas otjera sa istog iako bi to realno bilo
data vam je opcija da dijelite sjever sa nama i da imate taj jedan nas wc kao opciju ali ste odlucili da se izdvojite i demolirate dio istog, za sta nisam vidio da se mali dino izvinuo
ja bi sutio da sam na mjestu tebe i ostalih navijaca rezimskog kluba i jos nesto trenutno stanje u sarajevu... to ti je potemkinovo selo(proguglaj sta znaci) isto kao sto je i nama bilo kad su uletile dzekine pare[/quote]
Da samo na području slova O su stolice, a na betonu ne pokušavam da sjedim da mi nebi ozebla mud. toliko o uslovima vašeg stadiona, a ko dođe do WC-a njemu treba odmah orden dati za najsnalažljivijeg čovjeka. Što se tiče plaćanja mi ćemo plaćati korištenje Koševa kada vi počnete plačati korištenje pomoćnog stadiona na Grbavici sa plastičnom travom, a o maćehinskom odnosu vaše opštine prema vama žestoko lažeš ( ko je finansirao obnavljanje reflektora na Grbavici i postavljanje plastične trave) ? To što vas je Koldžo raznoraznim ublehaškim pričama naložio pa ništa nije ispunio zbog toga su vam sada svi krivi posebno opština. Šta vi kontate da vam drugi goz.vače obnove stadion

e neće ići to tako. Što se tiče grafita na Koševu ti bi da stoje Željini grafiti ha

Ako ti smetaju grafiti HZ i pitara dođi na Koševo pa ako ih pokušaj precrtati. Što se tiče uništavanja gradske i vlastite imovine vi ste još gori kada ste extremistički čupali stolice sa svoga stadiona,a o uriniranju u onoj lokomotivi na istoku da ne pričamo, a ko ruši imovinu na Koševu malo bolje pogledaj južnu tribinu možda ti stvari budu malo jasnije. Kada se brkati Amaw izvine nama za čupanje stolica na jugu na Koševu onda ćemo se i mi izvinuti vama za čupanje stolica na sjevernoj trebinu na Grbavici. Vidim kažeš niko ne dovodi u pitanje opciju da vas otjera sa Koševa? pa prije će vas na matični stadion na Čengić Vilu otjerati nego nas sa Koševa.[/quote]
prvi tim Željezničara ne trenira na terenu sa umjetnom travom
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM