Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 mar 2014, 23:06

Kakva fizička nadmoć, dokaz kakve je gladijatore od njih Cholo napravio slika

Šteta što @Južni nije tu :|

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 11 mar 2014, 23:09

da li je @juzni dobio ban ili sta vec? u zadnje vrijeme ga nema nikako :?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 12 mar 2014, 10:14

Cestitke na prolazu.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 12 mar 2014, 13:36

meho-medo je napisao/la:Cestitke na prolazu.
Gdje su oni sto su pricali da su sanse 50-50 :lol: ?

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 12 mar 2014, 13:41

Cestitke @soe, @juznjak, @freddy25 i ostalim simpatizerima Atletica. Nevjerovatna ekipa, fizicki su uz Bayern najmocniji, ali su najagresivniji u Evropi. Mislim da vas niko ne prizeljkuje u sljedecem krugu LP.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 12 mar 2014, 13:48

soe je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:Cestitke na prolazu.
Gdje su oni sto su pricali da su sanse 50-50 :lol: ?
Nisam raspolozen za raspravu, ja sam isto smatrao prije utakmica da su sanse 50-50 i kao navijac logicno je da sam se nadao da Milan moze proci, ali sta da se radi i sada biopet rekao da se utakmice ponovo igraju da su sanse 50-50. Ali eto sada je gotovo Atletiko je zasluzeno slavio, i uostalom samo sam cestitao na prolazu ne bih sada da nesro raspravljam.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 12 mar 2014, 16:31

Diego Costa je igračina. Ima neki faktor koji većina današnjih napadača nemaju, nešto posebno i sebi svojstveno što ga čini životinjom u napadu. Mnogima je arogantan, ali ja ga baš gotivim.

Atleti je definitivno tim za velike domete. Taktički možda i najjača ekipa na svijetu, naravno uz Bayern. Svjesno su dali loptu Rossonerima u noge, a poslije ih ubijali kontrama. Ima tu još prostora za napredak, iako su i sada po mom mišljenju na 85-90% mogućnosti. Da im je forma s početka prvenstva, ne sumnjam da bi bili u stanju zgaziti i prve favorite. Ovako, ostaje da vidimo.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 12 mar 2014, 17:27

Claus je napisao/la:Diego Costa je igračina. Ima neki faktor koji većina današnjih napadača nemaju, nešto posebno i sebi svojstveno što ga čini životinjom u napadu. Mnogima je arogantan, ali ja ga baš gotivim.
Nesto kao Suarez. Meni je takodjer jako drag igrac 8-) .
RIP CITY!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 12 mar 2014, 17:30

Lillard0 je napisao/la:
Claus je napisao/la:Diego Costa je igračina. Ima neki faktor koji većina današnjih napadača nemaju, nešto posebno i sebi svojstveno što ga čini životinjom u napadu. Mnogima je arogantan, ali ja ga baš gotivim.
Nesto kao Suarez. Meni je takodjer jako drag igrac 8-) .
Da, imaju to nešto južnoameričko u sebi, taj temperament, pobjednički mentalitet. :mrgreen: Samo što je po meni Luis još jači tehničar, dok je Costa jači duel igrač.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 mar 2014, 16:17

L-Train je napisao/la:da li je @juzni dobio ban ili sta vec? u zadnje vrijeme ga nema nikako :?
Nije dobio ban.

Bravo Atletico.Ubilo Talijane slika

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 14 mar 2014, 17:07

Nevjerojatna priča stiže iz Madrida. Čelnici Atletico Madrida večerali su sa sponzorima iz Azerbajdžana i navodno ostavili popis želja ljetnog prijelaznog roka. Naravno, spisak je ekspresno došao u javnost, a na njemu su brojna imena nogometaša, kao i datumi njihovog rođenja, trajanje ugovora, tržišna vrijednost i odštetne klauzule koje imaju u klubovima...

Na tom popisu na prvom mjestu je Ivan Rakitić, a slijede ga Luis Suarez (Liverpool), Witsel (Zenit), Moreno (Sevilla), Gonalons (Lyon), Valbuena (Marseille) i Correa (San Lorenzo). Očito su se Atleticu ohrabrili nakon sjajne sezone i za sljedeću spremaju novi iskorak..

:mrgreen:
RIP CITY!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 14 mar 2014, 17:11

Zamisli napad Suki i Kostulja :lol:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 14 mar 2014, 17:38

Lillard0 je napisao/la:Na tom popisu na prvom mjestu je Ivan Rakitić, a slijede ga Luis Suarez (Liverpool), Witsel (Zenit), Moreno (Sevilla), Gonalons (Lyon), Valbuena (Marseille) i Correa (San Lorenzo). Očito su se Atleticu ohrabrili nakon sjajne sezone i za sljedeću spremaju novi iskorak..
Ako dovedu barem 3 imena od navedenih, a da dva pritom budu Suarez i Valbuena, onda je to već tim za velika djela u CL. I sada je, ali uvijek može bolje. Opet, ne znam da li će uspjeti osigurati sredstva za ove igrače. Ako budu, definitivno mi neće biti žao (iako su izbacili Milan). Lijepo je vidjeti kada se neki tim ovako hrabro suprotstavlja Realu i Barci. Još da im otmu titulu, eh to bi bio vrhunac. :D

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 14 mar 2014, 17:43

Kad bi jedan od navedenih bio doveden ja zadovoljan. Sumnjam da azerbajdžanci imaju para za Suareza,
jedino ako Costu prodaju pa da ga dovedu, slično kao kad je otišao Aguero a došao Falcao

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 15 mar 2014, 02:03

http://forum.cazin.net/blog/81/entry-48 ... ke-lavove/" onclick="window.open(this.href);return false;

Uspon Chola Simeonea: Otac moćnog Atletica koji je ukrotio evropske lavove

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 15 mar 2014, 23:17

Costa zabija za vodstvo :D , pobjeda protiv neugodnog Espanyola bi bila jako važna, a igrači su dosta umorni od lige prvaka tako da očekivano nije lako večeras.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 15 mar 2014, 23:24

Da je Costa pao maloprije, bio bi to penal sigurno, to mu je i Simeone pokazivao. :mrgreen:

Valjda izdrže do kraja, opasan je ovo rezultat, mada za sad imaju apsolutnu terensku nadmoć.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 16 mar 2014, 00:07

Na kraju jako teška pobjeda i važna za nastavak utrke sa Realom, igrači su bili dosta iscrpljeni pa netreba tražiti zamjerke u igri. 3 boda su tu :D
Iduće kolo u goste Betisu koji ima minimalne šanse za ostanak tako da je i njima svaka utakmica bitna i neće biti lako pobjediti na Villamarinu.

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 21 mar 2014, 14:31

Izvučena Barca za četvrtfinale, najmanje sam priželjkivao Real ili Barcu, ali eto ipak španjolci sa španjolcima. ;)

Atletico je ove sezone pokazao da se može nositi s Barcom tako da se ne smije otpisati jer na Calderonu Barca nije favorit.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 21 mar 2014, 15:47

freddy25 je napisao/la:Izvučena Barca za četvrtfinale, najmanje sam priželjkivao Real ili Barcu, ali eto ipak španjolci sa španjolcima. ;)

Atletico je ove sezone pokazao da se može nositi s Barcom tako da se ne smije otpisati jer na Calderonu Barca nije favorit.
Sve ce vam ovisiti o prvoj utakmici na camp nou.
Ukoliko tu odigrate pametno i ostvarite povoljan rezultat (neki minimalni poraz,a ako zabijete gol u gostima jos bolje) onda je sve otvoreno.
Dva ili vise golova razlike bi bilo nedostizno uprkos cinjenici da je Atletico pr3jeben kod kuce.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.