Šteta što @Južni nije tu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Gdje su oni sto su pricali da su sanse 50-50meho-medo je napisao/la:Cestitke na prolazu.
Nisam raspolozen za raspravu, ja sam isto smatrao prije utakmica da su sanse 50-50 i kao navijac logicno je da sam se nadao da Milan moze proci, ali sta da se radi i sada biopet rekao da se utakmice ponovo igraju da su sanse 50-50. Ali eto sada je gotovo Atletiko je zasluzeno slavio, i uostalom samo sam cestitao na prolazu ne bih sada da nesro raspravljam.soe je napisao/la:Gdje su oni sto su pricali da su sanse 50-50meho-medo je napisao/la:Cestitke na prolazu.?
Nesto kao Suarez. Meni je takodjer jako drag igracClaus je napisao/la:Diego Costa je igračina. Ima neki faktor koji većina današnjih napadača nemaju, nešto posebno i sebi svojstveno što ga čini životinjom u napadu. Mnogima je arogantan, ali ja ga baš gotivim.
Da, imaju to nešto južnoameričko u sebi, taj temperament, pobjednički mentalitet.Lillard0 je napisao/la:Nesto kao Suarez. Meni je takodjer jako drag igracClaus je napisao/la:Diego Costa je igračina. Ima neki faktor koji većina današnjih napadača nemaju, nešto posebno i sebi svojstveno što ga čini životinjom u napadu. Mnogima je arogantan, ali ja ga baš gotivim..
Nije dobio ban.L-Train je napisao/la:da li je @juzni dobio ban ili sta vec? u zadnje vrijeme ga nema nikako

Ako dovedu barem 3 imena od navedenih, a da dva pritom budu Suarez i Valbuena, onda je to već tim za velika djela u CL. I sada je, ali uvijek može bolje. Opet, ne znam da li će uspjeti osigurati sredstva za ove igrače. Ako budu, definitivno mi neće biti žao (iako su izbacili Milan). Lijepo je vidjeti kada se neki tim ovako hrabro suprotstavlja Realu i Barci. Još da im otmu titulu, eh to bi bio vrhunac.Lillard0 je napisao/la:Na tom popisu na prvom mjestu je Ivan Rakitić, a slijede ga Luis Suarez (Liverpool), Witsel (Zenit), Moreno (Sevilla), Gonalons (Lyon), Valbuena (Marseille) i Correa (San Lorenzo). Očito su se Atleticu ohrabrili nakon sjajne sezone i za sljedeću spremaju novi iskorak..
Sve ce vam ovisiti o prvoj utakmici na camp nou.freddy25 je napisao/la:Izvučena Barca za četvrtfinale, najmanje sam priželjkivao Real ili Barcu, ali eto ipak španjolci sa španjolcima.![]()
Atletico je ove sezone pokazao da se može nositi s Barcom tako da se ne smije otpisati jer na Calderonu Barca nije favorit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.