FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2014, 12:21

Ja mislim da se ne radi u rajhu subotom i nedjeljom :D

Ja želim petardu u mreži Lena. Izjava mu je vrhunska, kao vjeruje da mogu pobijediti, evo da je rekao da mogu izvući neriješeno, ne, rekao je da misli da mogu pobijediti. Okej, svaki igrač na svijetu to isto misli ali gdje ćeš izjaviti nešto tako, vrijeme je da primiti petardu zbog svega u ove dvije godine, a i zbog brukanja u Ligi prvaka, Schalke je to najbolje osjetilo, 6 od Real-a, 5 od nas.

Vrijeme je da ih "ščeramo" dole ( :mrgreen: ) u borbi za drugo i treće mjesto.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 15 mar 2014, 12:40

Omerbavarac je napisao/la:
Mislis da bi ovaj tim uspio pobijediti Bayern?

Tesko, nego sam okacio onako, da podelim sa vama. Doduse, lepa je ovo ekipa, bilo bi zanimljivo.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 mar 2014, 13:11

Imam osjecaj da ce Bayo opet dobiti jakog protivnika u Lp, a i male su sanse da ne dobije s obzirom kakvi ce se timovi naci tamo. Znaci potencijalni protivnici su Real, Barca, Dortmund, Atletico, Psg, Chelsea, i Olympiacos/United. Ne bih volio Chelsea jer je protiv njih najteze igrati, cak teze nego li protiv Reala, a ostalo ko god dodje tesko da mogu protiv Baye.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 15 mar 2014, 13:35

Hoeness u bavarskom zatvoru Landsberg u kojem je Adolf Hitler napisao "Mein Kampf".

Hehe, šta znaš možda su istog "kova" ... Možda napiše i kakvu knjigu kao npr. "Vuk sa bavarske berze" :mrgreen:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 mar 2014, 13:39

slika
:D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 15 mar 2014, 13:50

effe_sa je napisao/la:slika
:lol: :lol: :lol:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 15 mar 2014, 13:51

effe_sa je napisao/la:
slika

Eh to to :D Tražio sam sliku ali nisam mogao naći :mrgreen:

Samo ne mogu ga nikako zamisliti kako se pretjerano drogira :mrgreen:

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 15 mar 2014, 13:51

Malo pretjerujete sa Chelseajem,ispada kao da imamo mizerne sanse ako ispadnemo s njima :roll:
I dalje ostajem pri svom misljenju kad sam rekao da bih se kladio i u spolni organ da Ligu prvaka uzimamo mi ili Real.Treceg nema.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 mar 2014, 14:08

thulkazal je napisao/la:
Eh to to :D Tražio sam sliku ali nisam mogao naći :mrgreen:

Samo ne mogu ga nikako zamisliti kako se pretjerano drogira :mrgreen:
Da droga i Uli su strani pojam. A nije ni poznato da je ikad ženu varao. Nije on neki ženskaroš, ko mnogi drugi u Bayernu, bilo sadašnji, bilo što su prije bili tu.... :D

Uliju jedini porok ta neka vrsta kocke i to ga na kraju do zatvora dovede..... :)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 15 mar 2014, 15:26

raja, meni je jedino bezze sto je uli kaznjen trostruko.
majke im ga zabijem i njihovom nakaradnom zakonu; nije pravedno da insan dobije tri kazne za jedno djelo: zatvor, novcana kazna i odyeb sa funkcije koju je obnaso u bayi. msm, prva i druga automatski povlace trecu kaznu.

zdrav razum kaze jedna kazna. ako si nekom duzan, u ovom slucaju drzavi, cist si kad platis ono sto dugujes + cafirsku kamatu. da se ja pitam, on bi nakon odsluzene kazne ponovo zasjeo na mjesto predsjednika.
pogotovo zato sto je u bayi radio posve cisto i posteno.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 15 mar 2014, 15:34

sekerbay je napisao/la:raja, meni je jedino bezze sto je uli kaznjen trostruko.
majke im ga zabijem i njihovom nakaradnom zakonu; nije pravedno da insn dobije tri kazne za jedno djelo: zatvor, novcana kazna i odyeb sa funkcije koju je obnaso u bayi. msm, prva i druga automatski povlace trecu kaznu.
Kamo srece da je nas zakon takav, danas nebi imali mandatara vlade koji dolazi iz udruzenja poslodavaca koji su eto njveci porezni duznici drzavi. Nema tu zayebancije i zakon treba biti strog ali da se ja pitam ja bi ipak te duznike uvijek kaznjavao novcanim kaznama. Ako si ostetio javni prihod za 5 milona, sada plati 20 i mrs kuci.
Sreca pa ne pitam se :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2014, 15:43

Pa da je kod nas takav zakon opet nikom ništa. Oni koji to sprovode su isti kao oni to to čine. Sve oni to zajedno rade, dupla korist.

Valjda uspijem pogledati večeras par minuta Bayern-a, termin je užasan :roll:
Pep Guardiola naložio je čelnicima Bayerna da mu dovedu Luku Modrića, piše madridski As.

Španjolski stručnjak traži zamjenu za Tonija Kroosa, koji je nagovijestio odlazak iz Bayerna na kraju sezone. Guardiola bi najradije doveo hrvatskog veznjaka iz redova Real Madrida, no ta se želja čini popriličnom utopijskom. Modrić je izrastao u jednog od najvažnijih igrača Reala, a „kraljevi“ u pravilu ne prodaju svoje najbolje igrače.

Guardiola je želio Modrića još dok je vodio Barcelonu, no Tottenham je bio brži i izdašniji s ponudom zagrebačkom Dinamu, koji je dobio odštetu od 21 milijun eura.

Bayern će, dakle, jako teško dovesti hrvatskog veznjaka, no ne treba definitivno odbaciti tu mogućnost, jer zna se da je bavarska kasa nepresušna, a možda i Real u momčadi Bayerna vidi neka interesantna pojačanja.
:mrgreen:

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 15 mar 2014, 15:45

Kada smo kod LP!!
Ja bi volio da BvB izvucemo!!

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 15 mar 2014, 15:51

Neutral je napisao/la:Pa da je kod nas takav zakon opet nikom ništa. Oni koji to sprovode su isti kao oni to to čine. Sve oni to zajedno rade, dupla korist.
Znas kako Frenki kaze "nije gotovo jos nista" :D

Veceras ocekujem pobjedu od bar 2 razlike

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 15 mar 2014, 15:53

Ako je istina da ide Kroos!!! Po meni našeg Pjanica dovesti!!

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 15 mar 2014, 15:57

Bilall je napisao/la:Nema tu zayebancije i zakon treba biti strog ali da se ja pitam ja bi ipak te duznike uvijek kaznjavao novcanim kaznama.
da, al samo jednom kaznom.
da sam na ulijevom mjestu, vjerujem da bi sudija cuo nesto u fazonu ´os pare? e onda nis od zatvora. os me u tvorza? qrac ces dobit onih 27 milki, pa ti vidi :mrgreen: ´
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 mar 2014, 15:59

Veceras ocekujem Mullera umjesto Gotzea od pocetka. Moguce je da Robben ili Ribery ostanu na klupi a da Kroos dobije sansu od prve minute. Stoperski tandem bi vrlo lako mogao biti Boateng-Javi radi uigravanja za prvu cetvrtfinalnu utakmicu LP-a.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 15 mar 2014, 16:01

Bixente je napisao/la:Kada smo kod LP!!
Ja bi volio da BvB izvucemo!!
ne bi bilo zanimljivo. jednostavno, ova borusija nema sta traziti protiv bayerna. vjerujem da bismo ih tukli kod kuce i u gostima. s nulom, naravno. 8-)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 mar 2014, 16:31

sekerbay je napisao/la:raja, meni je jedino bezze sto je uli kaznjen trostruko.
majke im ga zabijem i njihovom nakaradnom zakonu; nije pravedno da insan dobije tri kazne za jedno djelo: zatvor, novcana kazna i odyeb sa funkcije koju je obnaso u bayi. msm, prva i druga automatski povlace trecu kaznu.
Upravo sam ja i govorio da bi zato i uslovna osuda bila dovoljna.
Ovo kod utaje poreza je uvijek specifično. Naime Uli je u poslovima koje je obavljao izvan kluba prikrio taj novac koji moraš platit državi, u prevodu porez.
Međutim, ovo djelo ispadne istog ranga kao ono, kada neko na funkciji zavrne radnike, njima otme hljeb i zavrće porez. A koliko ljudi u svijetu samo prodaje robu i različite proizvode, a da pri tome ne plaća godinama ogromne sume novca.

A ljudi to neće da shvate, čisto s pravne strane Uli je pogriješio, nije poštovao zakon i zaslužuje kaznu. A "samo" je oštetio državu, nije oštetio narod, nije varao siromašne. A naravno on će sada nadoknaditi porez za novac koji je čak jednim dijelom zaradio izvan Njemačke. Ko tu profitira? DRŽAVA. Uli joj čak unio novac i sve joj plaća s kamatom.
A čak da se sam nije prijavio, godinama bi trebalo državi da mu uđe u trag. Kada ovo sve sagledamo opšte ne možemo govoriti o Uliju kao nekom kriminalcu.
Uslovna osuda i što ti gore navede ovo ostalo šećko bi bilo sasvim dovoljno.....

Samo se vraćam na početak, pravni sistem i pravna država se moraju poštovati i svako ko vara državu mora biti kažnjen. Ali iz više razloga je ovdje kazna diskutabilna. U Njemačkoj se i dalje mnogo oko toga polemiše i javnost je podijeljena.
A sad bi opet mogli reći da s obzirom na ovoliku sumu je i dobro prošao. Ma izaći će Uli brzo, dobro se on posavjetovao. A s ovim potezom što prihvata zatvorsu kaznu, povratio je već dio ugleda, sada većina hvali ovaj Ulijev potez...... ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 15 mar 2014, 17:30

Neuer - Rafinha, van Buyten, Boateng, Contento - Schweinsteiger - Robben, Kroos, Götze, Müller - Mandžukić

Odbrana sumnjiva poprilicno :mrgreen:

Bez Alabe,Lahm-a, Dantea, Riberya, Thiaga.
Ipak je malo previse :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.