Ima se, može se, ma hvala Bogu da kupimo bar sve, sreća da možemo, ima se, može se, sve ćemo kupiti, kol'ko košta nek košta, ko ima taj i platianonymous001 je napisao/la:mutne radnje Slobode...
šta drugo reći! očekivano!
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ima se, može se, ma hvala Bogu da kupimo bar sve, sreća da možemo, ima se, može se, sve ćemo kupiti, kol'ko košta nek košta, ko ima taj i platianonymous001 je napisao/la:mutne radnje Slobode...
šta drugo reći! očekivano!
Napunit cemo abd i Josikfukara87 je napisao/la:Svako ima pravo da misli sta hoce, mi smo pobijedili Capljinu i sad sledecu idemo u Lukavac po nova 3 boda realno jer smo jaci, i onda pred punim Tusnjem docekujemo Jedinstvo.
Penal nije bio,neko se salio. Ja jedva cekam 29.03. pun stadion 8.000 i promocija PL akobogdaGoalgetter je napisao/la:Ma kako god, ona utakmica za 2 sedmice ce odluciti dosta toga. Ne treba zalaziti u price o namjestanju, dobili ste, a na nama, Jedinstvu, je da se fokusiramo na svoje tekme.
Jel sad ozbiljno bio penal, ili se neko zayebavao?
da bar mi kupujemo, volio bih ja, volio bih da kupimo u Gračanici ako može, pa onda i u Kaknju, a možda i u Lukavcu, iako smatram da ćemo ih dobit' sigurno .. isto tako, kupujte i vi, ili ako ste već kupovali, boli me qrac, kontaš? cilj opravdava sredstvo i u PL će ući sretniji/spretnijiGoalgetter je napisao/la:Ma kako god, ona utakmica za 2 sedmice ce odluciti dosta toga. Ne treba zalaziti u price o namjestanju, dobili ste, a na nama, Jedinstvu, je da se fokusiramo na svoje tekme.
Ma kao sto rekoh jarane, za mene to ne igra ulogu. Jedino sto se na kraju broji je pozicija na kraju sezone, i fokusiranje na svoju igru. Evo u ovom slucaju, ceka nas utaklmica u Tuzli, tu cemo da vidimo ko je bolji i na cemu smo.Chinaglia je napisao/la:da bar mi kupujemo, volio bih ja, volio bih da kupimo u Gračanici ako može, pa onda i u Kaknju, a možda i u Lukavcu, iako smatram da ćemo ih dobit' sigurno .. isto tako, kupujte i vi, ili ako ste već kupovali, boli me qrac, kontaš? cilj opravdava sredstvo i u PL će ući sretniji/spretnijiGoalgetter je napisao/la:Ma kako god, ona utakmica za 2 sedmice ce odluciti dosta toga. Ne treba zalaziti u price o namjestanju, dobili ste, a na nama, Jedinstvu, je da se fokusiramo na svoje tekme.![]()
ja sam za kupovinu tekmi jer znam da se u ovoj državi ne može igrati pošteno, da može i da se kažnjavaju klubovi koji namještaju i kupuju, ja bih onda bio prvi zagovornik oštrih sankcija, pa makar to bila i moja Sloboda
Misliti je jedno, a uraditi nesto sasvim drugo, rano si upisao 3 boda, ta tekma se tek treba odigratizlajci je napisao/la:Uz domaću protiv Jedinstva ovo je bila najbitnija tekma prvenstva![]()
Lukavac više nije najbitniji, trebamo samo dobiti Jedinstva i vrata ulaska su otvorena...a uz povoljan ishod s obje tekme mislim da je priča gotova.
Nisam ni upisao. Rekao sam da trebamo dobiti, a uz svo poštovanje prema ekipi Jedinstva vjerujem i da hoćemo, te da nam je to ostala najbitnija tekma sezone.Toro86 je napisao/la:Misliti je jedno, a uraditi nesto sasvim drugo, rano si upisao 3 boda, ta tekma se tek treba odigratizlajci je napisao/la:Uz domaću protiv Jedinstva ovo je bila najbitnija tekma prvenstva![]()
Lukavac više nije najbitniji, trebamo samo dobiti Jedinstva i vrata ulaska su otvorena...a uz povoljan ishod s obje tekme mislim da je priča gotova.![]()
Uostalom pogledaj Jedinstvo na strani
Benjo_AFC86 je napisao/la:U Srebreniku rezultat ispraćen aplauzom

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.