FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Konačno da se okončala utakmica. Večeras u Mejdan rahat 
Ne obracajte paznju na ove biscane , ne mogu nam pokvariti slavlje !
Ima se, može se, ma hvala Bogu da kupimo bar sve, sreća da možemo, ima se, može se, sve ćemo kupiti, kol'ko košta nek košta, ko ima taj i platianonymous001 je napisao/la:mutne radnje Slobode...
šta drugo reći! očekivano!
[youtube][/youtube]
Rutinski,bravo momci bravo Ćiro idemo dalje 
-
HerLutwoII
- Kontakt:
s obzirom da je teren bio pripremljen za sadnju paprika rezultat je dobar,a red je malo i pocastiti pa mi smo fino odgojen klub
Bravo momci, idemo dalje samo jako i srce na teren, sledeca tekma Lukavac
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma kako god, ona utakmica za 2 sedmice ce odluciti dosta toga. Ne treba zalaziti u price o namjestanju, dobili ste, a na nama, Jedinstvu, je da se fokusiramo na svoje tekme.
Jel sad ozbiljno bio penal, ili se neko zayebavao?
Svako ima pravo da misli sta hoce, mi smo pobijedili Capljinu i sad sledecu idemo u Lukavac po nova 3 boda realno jer smo jaci, i onda pred punim Tusnjem docekujemo Jedinstvo.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Čestitam, liga sve zanimljivija i zanimljivija.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Napunit cemo abd i Josikfukara87 je napisao/la:Svako ima pravo da misli sta hoce, mi smo pobijedili Capljinu i sad sledecu idemo u Lukavac po nova 3 boda realno jer smo jaci, i onda pred punim Tusnjem docekujemo Jedinstvo.
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Penal nije bio,neko se salio. Ja jedva cekam 29.03. pun stadion 8.000 i promocija PL akobogdaGoalgetter je napisao/la:Ma kako god, ona utakmica za 2 sedmice ce odluciti dosta toga. Ne treba zalaziti u price o namjestanju, dobili ste, a na nama, Jedinstvu, je da se fokusiramo na svoje tekme.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nisam ocekivao 3 boda u Capljini...velika pobjeda momaka, sada Lukavac invazija i pobit se za 3 boda pa sta bog da...kvalitetniji smo sigurno, ali i oni su motivisani maksimalno ..bice to dobra utakmica..drago mi je da sudije kaznjavaju krvnicke startove na nase igrace, ono na Tusnju drugo kolo je bilo sramota.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
da bar mi kupujemo, volio bih ja, volio bih da kupimo u Gračanici ako može, pa onda i u Kaknju, a možda i u Lukavcu, iako smatram da ćemo ih dobit' sigurno .. isto tako, kupujte i vi, ili ako ste već kupovali, boli me qrac, kontaš? cilj opravdava sredstvo i u PL će ući sretniji/spretnijiGoalgetter je napisao/la:Ma kako god, ona utakmica za 2 sedmice ce odluciti dosta toga. Ne treba zalaziti u price o namjestanju, dobili ste, a na nama, Jedinstvu, je da se fokusiramo na svoje tekme.
ja sam za kupovinu tekmi jer znam da se u ovoj državi ne može igrati pošteno, da može i da se kažnjavaju klubovi koji namještaju i kupuju, ja bih onda bio prvi zagovornik oštrih sankcija, pa makar to bila i moja Sloboda
Bice bice vidim ja Premijer Liga

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma kao sto rekoh jarane, za mene to ne igra ulogu. Jedino sto se na kraju broji je pozicija na kraju sezone, i fokusiranje na svoju igru. Evo u ovom slucaju, ceka nas utaklmica u Tuzli, tu cemo da vidimo ko je bolji i na cemu smo.Chinaglia je napisao/la:da bar mi kupujemo, volio bih ja, volio bih da kupimo u Gračanici ako može, pa onda i u Kaknju, a možda i u Lukavcu, iako smatram da ćemo ih dobit' sigurno .. isto tako, kupujte i vi, ili ako ste već kupovali, boli me qrac, kontaš? cilj opravdava sredstvo i u PL će ući sretniji/spretnijiGoalgetter je napisao/la:Ma kako god, ona utakmica za 2 sedmice ce odluciti dosta toga. Ne treba zalaziti u price o namjestanju, dobili ste, a na nama, Jedinstvu, je da se fokusiramo na svoje tekme.![]()
ja sam za kupovinu tekmi jer znam da se u ovoj državi ne može igrati pošteno, da može i da se kažnjavaju klubovi koji namještaju i kupuju, ja bih onda bio prvi zagovornik oštrih sankcija, pa makar to bila i moja Sloboda
A te price o namjestanju, svako neka radi onako kako misli da je u redu, ali ovdje se prepucavati oko toga, mislim da nece nista donijeti.
Čestitke 
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
naravno, ali eto, konkurenti smo, pa eto, tenzije su visoke
kad jedan klub na kraju uđe u PL, sva ova prepucavanja će nestati, itd
a do tad, istrpit' ćemo 
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Uz domaću protiv Jedinstva ovo je bila najbitnija tekma prvenstva
Lukavac više nije najbitniji, trebamo samo dobiti Jedinstva i vrata ulaska su otvorena...a uz povoljan ishod s obje tekme mislim da je priča gotova.
Lukavac više nije najbitniji, trebamo samo dobiti Jedinstva i vrata ulaska su otvorena...a uz povoljan ishod s obje tekme mislim da je priča gotova.
tuzlanska Sloboda
Misliti je jedno, a uraditi nesto sasvim drugo, rano si upisao 3 boda, ta tekma se tek treba odigratizlajci je napisao/la:Uz domaću protiv Jedinstva ovo je bila najbitnija tekma prvenstva![]()
Uostalom pogledaj Jedinstvo na strani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.