ultrahell24 je napisao/la:I ovdje manijaci pisu da se namjesta![]()
tako rekose Sarajevo kupilo tekme protiv Celika i Olimpica 10000 posto,Ibrakovic sredio
a vi izgubiste bodove
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ultrahell24 je napisao/la:I ovdje manijaci pisu da se namjesta![]()
tako rekose Sarajevo kupilo tekme protiv Celika i Olimpica 10000 posto,Ibrakovic sredio
hvala hvala7april je napisao/la:6 kolo prijateljska utakmica bratstvo-sloboda,ovom prilikom čestitam komšijama iz tuzle ulazak u PL,a nadam se da će i bratstvo povuć za sobom sljedeću sezonu,jer ko dobije u čapljini taj je sigurno BROJ 1
sigurno bi bilo zanimljivije nego 90% utakmica u PLfukaratz je napisao/la:hvala hvala7april je napisao/la:6 kolo prijateljska utakmica bratstvo-sloboda,ovom prilikom čestitam komšijama iz tuzle ulazak u PL,a nadam se da će i bratstvo povuć za sobom sljedeću sezonu,jer ko dobije u čapljini taj je sigurno BROJ 1ove kantonalne derbije preseliti u rang vise
sad je plenum glavniharry_90 je napisao/la:Citam Ciro dogoovrio sa HDZ-om da pobjedimo u Capljini![]()
sta sve ljudi nece izmislit od muke..
Mec u Lukavcu ce biti gutav,ovi dole ce polomiti igrace da ne dodju do pobjede Sloboda..samo me zanima koja stranka dole vlada,jer sam sa politikom slab,da znam dal da saljemo Imamovica ili nekog drugog da rijesimo i to..
Rekli su da ce postaviti,pa cemo vidjeti hoce li to ispuniti ?!Slobodas je napisao/la:zna li se sta za sjever hoce li se postaviti stolice do meca protiv jedinstva
I to smo kupiliGorki je napisao/la:U proljetnom dijelu nakon tri kola još nismo primili gola gol razlika 11-0
Stolice su krenule lagano,a ocekuju se na odredistu 10 dana pred izbore.Slobodas je napisao/la:zna li se sta za sjever hoce li se postaviti stolice do meca protiv jedinstva
HerLutwoII je napisao/la:
Stolice su krenule lagano,a ocekuju se na odredistu 10 dana pred izbore.
zlajci je napisao/la:Veceras Kakanj slavio u prepunom Mejdanu 94:98
A ovo pdf fudbal!?Gorki je napisao/la:zlajci je napisao/la:Veceras Kakanj slavio u prepunom Mejdanu 94:98
@zlajci; brate ima tema za OKK Slobodu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.