FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jedino što nam ne godi od danas, je žuti karton Efendića tako da ga neće biti protiv Radničkog, barem koliko sam ja upratio da mu je treći. Na njegovo mjesto se vraća Mehanović, a sad ko će lijevo ? da se Mehidić povuče, ili će se Kuduz oporaviti ? Žuti karton i Husić, ali njemu je prvi.
6 kolo prijateljska utakmica bratstvo-sloboda,ovom prilikom čestitam komšijama iz tuzle ulazak u PL,a nadam se da će i bratstvo povuć za sobom sljedeću sezonu,jer ko dobije u čapljini taj je sigurno BROJ 1
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ultrahell24 je napisao/la:I ovdje manijaci pisu da se namjesta![]()
tako rekose Sarajevo kupilo tekme protiv Celika i Olimpica 10000 posto,Ibrakovic sredio
a vi izgubiste bodove
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Cestitke momcima na pobjedi..kako sam mogao procitati zasluzeno..idemo dalje..sljedeca Radnicki,nista drugo osim pobjede,pa makar bila kao i ova danas i nadat se kiksu konkurenata.. 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
hvala hvala7april je napisao/la:6 kolo prijateljska utakmica bratstvo-sloboda,ovom prilikom čestitam komšijama iz tuzle ulazak u PL,a nadam se da će i bratstvo povuć za sobom sljedeću sezonu,jer ko dobije u čapljini taj je sigurno BROJ 1
Sloboda Tuzla
sigurno bi bilo zanimljivije nego 90% utakmica u PLfukaratz je napisao/la:hvala hvala7april je napisao/la:6 kolo prijateljska utakmica bratstvo-sloboda,ovom prilikom čestitam komšijama iz tuzle ulazak u PL,a nadam se da će i bratstvo povuć za sobom sljedeću sezonu,jer ko dobije u čapljini taj je sigurno BROJ 1ove kantonalne derbije preseliti u rang vise
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Vidim da su počela već sa Manijacima prepucavanja, a slično očekujem i u sedmici koja je pred nama i pred susret Radničkog i Slobode.
Samo da upozorim prije nego što krenete, da znate da će ići odma banane za svaku provokaciju, vrijeđanje i sl. Ne vrijedi ovde brisati više, svaki drugi dan prijavljena tema.
Pa eto, dobro se skontajte hoćete li se napaliti na provokacije i tako..
moderator
Samo da upozorim prije nego što krenete, da znate da će ići odma banane za svaku provokaciju, vrijeđanje i sl. Ne vrijedi ovde brisati više, svaki drugi dan prijavljena tema.
Pa eto, dobro se skontajte hoćete li se napaliti na provokacije i tako..
moderator
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa kako ne bi bilo, puno stadioni normalnih ljudi..osim ovog jednog izuzetka -pronaci ce se oni
nego nismo mi nista uradili, to i Ciro zna...nema nikakvog zanosenja vec nastaviti maksimalno ozbiljno prema Lukavcu, ni tu nece biti nista lakse- ako ne i teze nego u Capljini..steta za Efendica ako mu je to treci karton posebno posto Kuduz nije spreman..vjerovatno Migi desno, Mehidic lijevo a Krpic-Brzi i "jos brzi" u napad
nego nismo mi nista uradili, to i Ciro zna...nema nikakvog zanosenja vec nastaviti maksimalno ozbiljno prema Lukavcu, ni tu nece biti nista lakse- ako ne i teze nego u Capljini..steta za Efendica ako mu je to treci karton posebno posto Kuduz nije spreman..vjerovatno Migi desno, Mehidic lijevo a Krpic-Brzi i "jos brzi" u napad
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Citam Ciro dogoovrio sa HDZ-om da pobjedimo u Capljini
sta sve ljudi nece izmislit od muke..
Mec u Lukavcu ce biti gutav,ovi dole ce polomiti igrace da ne dodju do pobjede Sloboda..samo me zanima koja stranka dole vlada,jer sam sa politikom slab,da znam dal da saljemo Imamovica ili nekog drugog da rijesimo i to..
Mec u Lukavcu ce biti gutav,ovi dole ce polomiti igrace da ne dodju do pobjede Sloboda..samo me zanima koja stranka dole vlada,jer sam sa politikom slab,da znam dal da saljemo Imamovica ili nekog drugog da rijesimo i to..
sad je plenum glavniharry_90 je napisao/la:Citam Ciro dogoovrio sa HDZ-om da pobjedimo u Capljini![]()
sta sve ljudi nece izmislit od muke..
OFK Gradina Srebrenik
U proljetnom dijelu nakon tri kola još nismo primili gola gol razlika 11-0 
Pobjeda je bolja od orgazma!
zna li se sta za sjever hoce li se postaviti stolice do meca protiv jedinstva 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Rekli su da ce postaviti,pa cemo vidjeti hoce li to ispuniti ?!Slobodas je napisao/la:zna li se sta za sjever hoce li se postaviti stolice do meca protiv jedinstva
I to smo kupiliGorki je napisao/la:U proljetnom dijelu nakon tri kola još nismo primili gola gol razlika 11-0
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Stolice su krenule lagano,a ocekuju se na odredistu 10 dana pred izbore.Slobodas je napisao/la:zna li se sta za sjever hoce li se postaviti stolice do meca protiv jedinstva
HerLutwoII je napisao/la:
Stolice su krenule lagano,a ocekuju se na odredistu 10 dana pred izbore.
Tako brzo?
zlajci je napisao/la:Veceras Kakanj slavio u prepunom Mejdanu 94:98
@zlajci; brate ima tema za OKK Slobodu
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Zna li ko sto je Kapic zamjenjen odmah u 1 pol.jel povreda ili sta drugo? jel na njemu napravljen crveni?
Ko je dobio kartone i ko ne moze protiv Lukavca osim Efendica=?
Ko je dobio kartone i ko ne moze protiv Lukavca osim Efendica=?
A ovo pdf fudbal!?Gorki je napisao/la:zlajci je napisao/la:Veceras Kakanj slavio u prepunom Mejdanu 94:98
@zlajci; brate ima tema za OKK Slobodu
Sorry, do mene
tuzlanska Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
HDZ je uz nas, gotovo je sve 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.