FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nema odmora, nema predaha... Nakon jučerašnje pobjede naši momci danas održali su trening...

Pobjeda je bolja od orgazma!
- Probisvjet
- Kontakt:
Pa stavi link odakle sam procitao ako uopste postoji. 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Svidja mi se teren, bit ce dobar mec sigurno s obzirom da ponovo gostujete i travnjak ce ostati citav za derbiGorki je napisao/la:Nema odmora, nema predaha... Nakon jučerašnje pobjede naši momci danas održali su trening...
- Probisvjet
- Kontakt:
Mozda smo trebali ostaviti travu do koljena da se bolje snadjete?Toro86 je napisao/la:Svidja mi se teren, bit ce dobar mec sigurno s obzirom da ponovo gostujete i travnjak ce ostati citav za derbiGorki je napisao/la:Nema odmora, nema predaha... Nakon jučerašnje pobjede naši momci danas održali su trening...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Čestitke Blaževiću i igračima za pobjedu u Čapljini. Posebno hvala momku koji je zapuco u Čapljinu i dao dobar i slikovit izvještaj(mislim na "košpicu"). Dobro je da forma ekipe iz kola u kolo raste.
Po reakcijama bišćana vidi se da ih hvata strah od onog neminovnog a to je opstanak u prvoj federalnoj(navika iz prošle sezone). Ovaj Beganović sa Mladosti iz Kaknja, to je njihov problem. Da je ova liga na kladionici u Bihaću bi na utakmici Jedinstvo-Mladost fiksiro x. Sloboda za sva vremena.
P. S. Naravno, apel Agenciji za doping kontrolu da radi svoj posao.
Po reakcijama bišćana vidi se da ih hvata strah od onog neminovnog a to je opstanak u prvoj federalnoj(navika iz prošle sezone). Ovaj Beganović sa Mladosti iz Kaknja, to je njihov problem. Da je ova liga na kladionici u Bihaću bi na utakmici Jedinstvo-Mladost fiksiro x. Sloboda za sva vremena.
Ja volim FK Tuzla City
A gdje si tuzlanski anonimusu nisam te prepoznaoProbisvjet je napisao/la:Mozda smo trebali ostaviti travu do koljena da se bolje snadjete?Toro86 je napisao/la:Svidja mi se teren, bit ce dobar mec sigurno s obzirom da ponovo gostujete i travnjak ce ostati citav za derbiGorki je napisao/la:Nema odmora, nema predaha... Nakon jučerašnje pobjede naši momci danas održali su trening...
- Probisvjet
- Kontakt:
Nasi bi tebali traziti obaveznu doping kontrolu.sloboda72 je napisao/la:Čestitke Blaževiću i igračima za pobjedu u Čapljini. Posebno hvala momku koji je zapuco u Čapljinu i dao dobar i slikovit izvještaj(mislim na "košpicu"). Dobro je da forma ekipe iz kola u kolo raste.
Ovi moderatori na forumu služe kao ukras
radite li vi svoj posao zbog čega ste zaduženi na ovom forumu?
Dijeli karte za Banoviće odma,ako treba i trajne,a i vi krajišnici imate svoj pdf pa tamo sanjarite o bodovima na Tušnju
Dijeli karte za Banoviće odma,ako treba i trajne,a i vi krajišnici imate svoj pdf pa tamo sanjarite o bodovima na Tušnju
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Ma pusti ba neka sanjaju,imat ce priliku putem FaceTv gledati svoju ekipu pred 10.000 ljudi kako gube lagano 4:0(toliko nam treba radi gol razlike)Gorki je napisao/la:Ovi moderatori na forumu saluže kao ukrasradite li vi svoj posao zbog čega ste zaduženi na ovom forumu?
![]()
Ipak je to dozivljaj
Zadnja izmjena: HerLutwoII, dana/u 16 mar 2014, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ove nase reflektore treba bas posteno ispjeskariti, davno je to trebalo uciniti, ne znam sta se ceka, pa i reflektori trebaju biti ogledalo grada, ne samo ona jezera....ne znam sta gradske vlasti vise cekaju, da skroz korodiraju 
Vi neznate sta su forumi, na forumu se pise sta god hoces, brisu se samo psovke...Gorki je napisao/la:Ovi moderatori na forumu služe kao ukrasradite li vi svoj posao zbog čega ste zaduženi na ovom forumu?
![]()
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Još jedna i ide sedmica.Coraco je napisao/la:Benjo i BBBlivno, de neku mjeru upozorenja za ovog toroa, dok je još na manjim provokacijama i uvredama
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Za razliku od vas, nasi ce navijaci biti na Tusnju, ukoliko dogovorim prijevoz i ja cu doci da gledam uzivoHerLutwoII je napisao/la:Ma pusti ba neka sanjaju,imat ce priliku putem FaceTv gledati svoju ekipu pred 10.000 ljudi kako gube lagano 4:0(toliko nam treba radi gol razlike)Gorki je napisao/la:Ovi moderatori na forumu saluže kao ukrasradite li vi svoj posao zbog čega ste zaduženi na ovom forumu?
![]()
Dijeli karte za Banoviće odma,ako treba i trajne,a i vi krajišnici imate svoj pdf pa tamo sanjarite o bodovima na Tušnju![]()
Ipak je to dozivljaj
Sry za off, ali jel' ovo meni ili njemu upozorenje?Benjo_AFC86 je napisao/la:Još jedna i ide sedmica.Coraco je napisao/la:Benjo i BBBlivno, de neku mjeru upozorenja za ovog toroa, dok je još na manjim provokacijama i uvredama
Ma ne znam nesto kontam da se isjeku reflektori i da se prodaju u zeljezo a od tih para bi se mogli napraviti novi reflektori na tribinama ono okolo ili neki manji ... ipak je ono stara tehnologija i one sijalice ja mislim da se vise i ne proizvodeSkver je napisao/la:Ove nase reflektore treba bas posteno ispjeskariti, davno je to trebalo uciniti, ne znam sta se ceka, pa i reflektori trebaju biti ogledalo grada, ne samo ona jezera....ne znam sta gradske vlasti vise cekaju, da skroz korodiraju
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Doći će na red i reflektori sigurno,da nam je prvo stolice da metnemo
.
-
samke12345
- Kontakt:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 6436_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; jedan autobus dva kluba hahaha

-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ovo im je bila probna voznja...poslije naseg gostovanja u srebreniku i aBd ulaska u rang vise ovaj cemo im ostavit na poklon a mi cemo kao jedan od najvecih BH klubova kupit nov...sta da ti kazem,ima se...a ti se nastavi smjeskatsamke12345 je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 6436_n.jpg jedan autobus dva kluba hahaha![]()
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Molim moderatora da mi objasni zasto mi je izbrisan post? Niti sam koga uvrijedio , niti je bio offtopic , dao sam svoje misljenje o derbiju na Tusnju i to objektivno i realno a ne ko ova balavurdija sa obe strane sto prica da ce neko nekog rasuti? Jos jednom molim moderatora da mi da obrazlozenje sto mu nalazu i pravila foruma. Ukoliko ga ne dobijem javit cu se glavnom administratoru da mu dam do znanja sta mu rade moderatori koji nedopustaju argumentovanu i normalnu raspravu i koji brisu postove kako im je ceif
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.