FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Gorki
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gorki » 16 mar 2014, 19:52

Nema odmora, nema predaha... Nakon jučerašnje pobjede naši momci danas održali su trening...

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 mar 2014, 19:58

Pa stavi link odakle sam procitao ako uopste postoji. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 16 mar 2014, 20:00

Gorki je napisao/la:Nema odmora, nema predaha... Nakon jučerašnje pobjede naši momci danas održali su trening...

slika
Svidja mi se teren, bit ce dobar mec sigurno s obzirom da ponovo gostujete i travnjak ce ostati citav za derbi ;)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 mar 2014, 20:01

Toro86 je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Nema odmora, nema predaha... Nakon jučerašnje pobjede naši momci danas održali su trening...

slika
Svidja mi se teren, bit ce dobar mec sigurno s obzirom da ponovo gostujete i travnjak ce ostati citav za derbi ;)
Mozda smo trebali ostaviti travu do koljena da se bolje snadjete? :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 16 mar 2014, 20:02

Čestitke Blaževiću i igračima za pobjedu u Čapljini. Posebno hvala momku koji je zapuco u Čapljinu i dao dobar i slikovit izvještaj(mislim na "košpicu"). Dobro je da forma ekipe iz kola u kolo raste.
Po reakcijama bišćana vidi se da ih hvata strah od onog neminovnog a to je opstanak u prvoj federalnoj(navika iz prošle sezone). Ovaj Beganović sa Mladosti iz Kaknja, to je njihov problem. Da je ova liga na kladionici u Bihaću bi na utakmici Jedinstvo-Mladost fiksiro x. Sloboda za sva vremena.
P. S. Naravno, apel Agenciji za doping kontrolu da radi svoj posao.
Ja volim FK Tuzla City

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 16 mar 2014, 20:03

Probisvjet je napisao/la:
Toro86 je napisao/la:

slika
Mozda smo trebali ostaviti travu do koljena da se bolje snadjete? :roll:
A gdje si tuzlanski anonimusu nisam te prepoznao :mrgreen:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 mar 2014, 20:04

sloboda72 je napisao/la:Čestitke Blaževiću i igračima za pobjedu u Čapljini. Posebno hvala momku koji je zapuco u Čapljinu i dao dobar i slikovit izvještaj(mislim na "košpicu"). Dobro je da forma ekipe iz kola u kolo raste.
Po reakcijama bišćana vidi se da ih hvata strah od onog neminovnog a to je opstanak u prvoj federalnoj(navika iz prošle sezone). Ovaj Beganović sa Mladosti iz Kaknja, to je njihov problem. Da je ova liga na kladionici u Bihaću bi na utakmici Jedinstvo-Mladost fiksiro x. Sloboda za sva vremena.
P. S. Naravno, apel Agenciji za doping kontrolu da radi svoj posao.
Nasi bi tebali traziti obaveznu doping kontrolu.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 mar 2014, 20:08

Ovi moderatori na forumu služe kao ukras :roll: radite li vi svoj posao zbog čega ste zaduženi na ovom forumu? :roll:
Dijeli karte za Banoviće odma,ako treba i trajne,a i vi krajišnici imate svoj pdf pa tamo sanjarite o bodovima na Tušnju ;)

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 16 mar 2014, 20:12

Gorki je napisao/la:Ovi moderatori na forumu saluže kao ukras :roll: radite li vi svoj posao zbog čega ste zaduženi na ovom forumu? :roll:
Dijeli karte za Banoviće odma,ako treba i trajne,a i vi krajišnici imate svoj pdf pa tamo sanjarite o bodovima na Tušnju ;)
Ma pusti ba neka sanjaju,imat ce priliku putem FaceTv gledati svoju ekipu pred 10.000 ljudi kako gube lagano 4:0(toliko nam treba radi gol razlike) :geek:
Ipak je to dozivljaj
Zadnja izmjena: HerLutwoII, dana/u 16 mar 2014, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 mar 2014, 20:13

Ove nase reflektore treba bas posteno ispjeskariti, davno je to trebalo uciniti, ne znam sta se ceka, pa i reflektori trebaju biti ogledalo grada, ne samo ona jezera....ne znam sta gradske vlasti vise cekaju, da skroz korodiraju :?:

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 16 mar 2014, 20:15

Gorki je napisao/la:Ovi moderatori na forumu služe kao ukras :roll: radite li vi svoj posao zbog čega ste zaduženi na ovom forumu? :roll:
Vi neznate sta su forumi, na forumu se pise sta god hoces, brisu se samo psovke...

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 16 mar 2014, 20:17

Coraco je napisao/la:Benjo i BBBlivno, de neku mjeru upozorenja za ovog toroa, dok je još na manjim provokacijama i uvredama
Još jedna i ide sedmica.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 16 mar 2014, 20:20

HerLutwoII je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Ovi moderatori na forumu saluže kao ukras :roll: radite li vi svoj posao zbog čega ste zaduženi na ovom forumu? :roll:
Ma pusti ba neka sanjaju,imat ce priliku putem FaceTv gledati svoju ekipu pred 10.000 ljudi kako gube lagano 4:0(toliko nam treba radi gol razlike) :geek:
Ipak je to dozivljaj
Za razliku od vas, nasi ce navijaci biti na Tusnju, ukoliko dogovorim prijevoz i ja cu doci da gledam uzivo ;)

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 16 mar 2014, 20:23

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Benjo i BBBlivno, de neku mjeru upozorenja za ovog toroa, dok je još na manjim provokacijama i uvredama
Još jedna i ide sedmica.
Sry za off, ali jel' ovo meni ili njemu upozorenje?

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 16 mar 2014, 20:35

Skver je napisao/la:Ove nase reflektore treba bas posteno ispjeskariti, davno je to trebalo uciniti, ne znam sta se ceka, pa i reflektori trebaju biti ogledalo grada, ne samo ona jezera....ne znam sta gradske vlasti vise cekaju, da skroz korodiraju :?:
Ma ne znam nesto kontam da se isjeku reflektori i da se prodaju u zeljezo a od tih para bi se mogli napraviti novi reflektori na tribinama ono okolo ili neki manji ... ipak je ono stara tehnologija i one sijalice ja mislim da se vise i ne proizvode
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 16 mar 2014, 20:36

Doći će na red i reflektori sigurno,da nam je prvo stolice da metnemo :mrgreen: .

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 16 mar 2014, 20:55

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 6436_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; jedan autobus dva kluba hahaha :D :D :D

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 mar 2014, 21:01

[youtube][/youtube]

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 mar 2014, 21:24

samke12345 je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 6436_n.jpg jedan autobus dva kluba hahaha :D :D :D
ovo im je bila probna voznja...poslije naseg gostovanja u srebreniku i aBd ulaska u rang vise ovaj cemo im ostavit na poklon a mi cemo kao jedan od najvecih BH klubova kupit nov...sta da ti kazem,ima se...a ti se nastavi smjeskat ;)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Pa3ot
Kontakt:

Post Postao/la Pa3ot » 16 mar 2014, 21:38

Molim moderatora da mi objasni zasto mi je izbrisan post? Niti sam koga uvrijedio , niti je bio offtopic , dao sam svoje misljenje o derbiju na Tusnju i to objektivno i realno a ne ko ova balavurdija sa obe strane sto prica da ce neko nekog rasuti? Jos jednom molim moderatora da mi da obrazlozenje sto mu nalazu i pravila foruma. Ukoliko ga ne dobijem javit cu se glavnom administratoru da mu dam do znanja sta mu rade moderatori koji nedopustaju argumentovanu i normalnu raspravu i koji brisu postove kako im je ceif

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.