Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

xaviesta
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la xaviesta » 15 mar 2014, 18:16

let3 je napisao/la:Perez (kao i svaki mocnik) je sujetan covjek i nije mogao preci preko cinjenice da nije doveo Neymara, vec da ga je Barca dovela sebi.
Upetljao je svoje duge prste (preko ovog bjendika Jordia) fabricirao citav slucaj Neymar i od njega napravio nacionalnu aferu po kojoj je ugrožena citava španska privreda.
Na sud nas je izveo, a predsjednika nam otjerao.

Priznajem, mnogo mocan covjek...ali dohakace se i njemu, kad tad.
Kakav Pero to je maslo opozicije i još nekih petokolonaša, uvijek je bilo toga ali ovi su otišli korak dalje nanoseći štetu klubu.
madridist je napisao/la: @xaviesta veliš iz predostrožnosti,zarad kamata :lol:
Ma jok, već ekspeditivno špansko tužilaštvo danas podiže optužnicu a popodne donosi presudu. Ispadneš kriv i platiš kaznu u iznosu pronevjerenog novca :lol:
Don't hate what you don't understand.

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 15 mar 2014, 18:17

Sud je dokazao da je transfer ok, ali momci s ovog foruma ipak bolje znaju naravno

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 15 mar 2014, 18:20

A znaci barcelona kao i messi , volonterski poboljsavaju spansku ekonomiju.
Divni ljudi.
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 15 mar 2014, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 mar 2014, 18:20

madridist je napisao/la:
let3 je napisao/la:Perez (kao i svaki mocnik) je sujetan covjek i nije mogao preci preko cinjenice da nije doveo Neymara, vec da ga je Barca dovela sebi.
Upetljao je svoje duge prste (preko ovog bjendika Jordia) fabricirao citav slucaj Neymar i od njega napravio nacionalnu aferu po kojoj je ugrožena citava španska privreda.
Na sud nas je izveo, a predsjednika nam otjerao.

Priznajem, mnogo mocan covjek...ali dohakace se i njemu, kad tad.
Bitno da je krivac negdje oko Castillskog dvora a ne u vlastitoj kući.
Koliko je teško spoznati da je rosel bio obični jado koji je zarad par miliona u vlastitom džepu namagarčio klub i oblatio inače odličan transfer.
Zločesti madridisti i veliki vodja Perez :mrgreen: .
@xaviesta veliš iz predostrožnosti,zarad kamata :lol:
nije valla Rosell oblatio taj odlican transfer, vec kiknuti madridski mediji i ovi trojanci. To je klasicna zamjena teza.
Na kraju ce ti isti mediji nagurati cifru do 150 miliona (vec su dogurali do stoje) i najaviti kolaps španske privrede zbog nekavih neplacenih poreza.

Laporta (kakav god bio) nije toliki dušman Barce, da joj ovo priredi ;)
A sud je vec rekao da je transfer bio OK ;)

LFantasy
Kontakt:

Post Postao/la LFantasy » 15 mar 2014, 18:21

Raul_64 je napisao/la:
@Raule niko nije negirao kako u klubu nesto ne stima, to se iz aviona vidi. Ali ne moze me niko ubijediti da nekome ovo Barcino ne smeta i da se transfer Neymara nakon 3 puta sto ga sudstvo proglasi legalnim i dalje nastavlja cirkus. I jos nije gotovo, plus sada imamo i sliku Barcinog covjeka u posjeti madridskim fasistima. Previse koincidencije priznaces.
Izbori su na ljeto(bar bi trebali biti - nema smisla da nastavi neko ko nije legitimno izabran )
Zar nije logicnije da smeta nekom clanu opozicije vise , nekom ko zeli jednu od 3 najvaznije funkcije u gradu Barcelone , a da je ovo bila savrsena prilika da zada smrtni udarac poziciji.

Jer sta ce Pero dobiti od ovog ? , barcelona ce izgubio koji milion ?
toliko bi sebi uvlacio u to , radi toga ?

il ce neki Laporta stvarno dobiti nesto iz ovoga
mjesto presjednika barcelone i sve moguce povlastitce u Kataloniji , njemu i njegovom upravnom odboru
ciji clan vrlo lako moze biti Jordi Casas

ps- drzavni sud je u Madridu , nije nelogicno da i tuzitelj bude tamo
ps2. za bparenu samo , DRZAVNI SUDOVI BUDU U GLAVNOM GRADU inace
ps3. znam bparena , sve je Franko kriv :evil:
Boldirano. Mozda za Madrid i Pereza to nisu neke pare, za Barcelonu itekako jesu. Sad cu ti pokusati naci koliko bi Barca mogla izgubiti u ovom cirkusu.
Laporta itekako moze profitirati. Ljudi su slijepi, propaganda cuda cini.
Jesi li procitao ko su ovi iz MANOS LIMPIASA ?

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 15 mar 2014, 18:21

Pa hoćel vratit rosela na čelo i izvinut mu se uz duboki naklon :mrgreen: il možda i nije sve bilo po ps-u
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 15 mar 2014, 18:25

@makas nisu te valjda banovali sto si rekao paji da ti popusi :lol: :lol:
RIP CITY!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 15 mar 2014, 18:25

:lol:
Don Alfredo Di Stefano

LFantasy
Kontakt:

Post Postao/la LFantasy » 15 mar 2014, 18:29

Lillard0 je napisao/la:@makas nisu te valjda banovali sto si rekao paji da ti popusi :lol: :lol:
Jesu, e'o i ovdje vidis kakvi likovi ostanu na slobodi a kakvi idu u Banovice :kava
madridist je napisao/la:Pa hoćel vratit rosela na čelo i izvinut mu se uz duboki naklon :mrgreen: il možda i nije sve bilo po ps-u
Ne znamo da li je sve bilo po ps-u, vjerovatno nije. Ono sto za sada znamo je to da je transfer Neymara bio po ps-u, kazem za sada jer ko zna dokle ce ovo otici, ne bi me cudilo da Barca na kraju bude primorana dati ga djaba u Madrid.
I ono sto ja znam da je ovo jadno, ne ide se fašistima u Madrid pišati po klubu koji te napio i najeo.
Boixos Noise treba vratiti najvise zbog ovih stvari, pa makar slusali kako su objesili nekoliko ljudi kao u 90-tim. Ali naravno ovakve izdajice.
Inace Rosellu svaka cast, prepolovio je dugove kluba.
Zadnja izmjena: LFantasy, dana/u 15 mar 2014, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 15 mar 2014, 18:29

Lillard0 je napisao/la:@makas nisu te valjda banovali sto si rekao paji da ti popusi :lol: :lol:
nije dorastao paji još :mrgreen: :lol:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 15 mar 2014, 18:30

gledaj makasa kante koliko je frustriran vrijedja, u cemu je problem majstore, mali ste vi klub a busali se u prsa i radili peru budalom tj pokusavali raditi pa vas onda gigant odlucio ugasiti, sta fali, uskoro bi vam prvi tim mogao igrati male klasike u drugoj ligi protiv kastilje :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 mar 2014, 18:57

Kad bi mene neko istjerao iz svoje kuće, ne bih se tu vratio, nema tih para. Zato mi nisu jasna ova uskrsnuća banovanih forumaša.

Za Makiavelija se ne brinem. Vratit će se on za nekoliko dana, biti u "tajnosti" prvih nekoliko postova, a onda nastaviti po starom.

Naravno, neće više pisati sa ovog accounta. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 16 mar 2014, 10:12

Monolog je napisao/la:Kad bi mene neko istjerao iz svoje kuće, ne bih se tu vratio, nema tih para. Zato mi nisu jasna ova uskrsnuća banovanih forumaša.
Ti želiš reći da je ovaj forum kuća makaša i ostalih navijača Barcelone? :mrgreen:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 16 mar 2014, 12:21

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
naprijed rejal

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 mar 2014, 18:56

Eh...bujrum. :mrgreen:

7 dana još... 8-)

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 16 mar 2014, 21:17

Bujrum :twisted:
Don Alfredo Di Stefano

Adit
Kontakt:

Post Postao/la Adit » 17 mar 2014, 12:50

Bale >>> Neymar nakon 7 mjeseci.
I would rather kick my daughter out of the house then let her go and support Manchester United.” - Noel Gallagher

Champions of England.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 17 mar 2014, 13:10

Neymar 12 golova , 13 asist
Bale 14 golova , 15 asist

Statisticki covjek bi rekao da nije velika razlika , al gledajuci igru na terenu ocekivali smo i od Neymara i Balea da budu najbolji , Bale je par utakmica i bio najbolji , dok je Neymar to uradio sam jednom .

Ja ne bi rekao da je Bale>>>Neymar , prije Bale>Neymar , nije Bale puno bolje igrao od Neymara , uzevsi u obzir da je Neymara zabio neke bitne golove npr. vama i Atleticu , a i manje je novca ulozeno u njega nego u Balea ( iako je to sitna razlika ) , to je tu negdje .
Al zasad je Bale malo bolje pojacanje od njega .

Eh sad , Clasico , svake godine ista prica , cekamo par mjeseci ponajveci derbi na svijetu , situacija nije mogla biti bolja , prvenstvo se lomi , Barci treba pobjeda , Real ne smije izgubiti , nerijeseno ne odgovara ni Barci ni Realu jer Atletico ceka gresku . Rekao bi da je Barca usla u top formu na vrijeme , povezali su 2 odlicne utakmice , Messi je usao u kontinuitet dobrih igara . Iniesta je u strasnoj formi takodjer.
Real je posljednih mjesec dana uz PSG i Bayern najdominantija ekipa , u prosloj utakmici protiv Malage pobjedili minimalnom razlikom , ali mene to ne zavarava , uvalili ste 7 komada Schalkeu , nizete pobjede a i odbrana vam djeluje dosta cvrsce nego pocetkom sezone , da ne spomenem Balea i Benzemu koji su trenutno u boljoj formi od Ronalda .

Iskreno ocekujem tvrdu utakmicu , ni jedni ni drugi nece riskirati , Barca ce standardno igrati i kruziti dok ce Real cekati priliku da Bale , Ronaldo , Di Maria i Benzema izbiju u kontru . Mislim da ce sredinu terena drzati Barca , ali treba imati u planu da jedna izgubljena lopta znaci kontru i priliku za Real .
Raduje me cinjenica da su igraci spremni , i jedni i drugi , da jedna ekipa lovi drugu , x ne odgovara ni jednim ni drugim . Bit ce gusto i ocekujem jedan od najboljih Clasica u zadnje vrijeme .

Adit
Kontakt:

Post Postao/la Adit » 17 mar 2014, 13:13

Furymaker je napisao/la:Neymar 12 golova , 13 asist
Bale 14 golova , 15 asist

Statisticki covjek bi rekao da nije velika razlika , al gledajuci igru na terenu ocekivali smo i od Neymara i Balea da budu najbolji , Bale je par utakmica i bio najbolji , dok je Neymar to uradio sam jednom .

Ja ne bi rekao da je Bale>>>Neymar , prije Bale>Neymar , nije Bale puno bolje igrao od Neymara , uzevsi u obzir da je Neymara zabio neke bitne golove npr. vama i Atleticu , a i manje je novca ulozeno u njega nego u Balea ( iako je to sitna razlika ) , to je tu negdje .
Al zasad je Bale malo bolje pojacanje od njega .

Eh sad , Clasico , svake godine ista prica , cekamo par mjeseci ponajveci derbi na svijetu , situacija nije mogla biti bolja , prvenstvo se lomi , Barci treba pobjeda , Real ne smije izgubiti , nerijeseno ne odgovara ni Barci ni Realu jer Atletico ceka gresku . Rekao bi da je Barca usla u top formu na vrijeme , povezali su 2 odlicne utakmice , Messi je usao u kontinuitet dobrih igara . Iniesta je u strasnoj formi takodjer.
Real je posljednih mjesec dana uz PSG i Bayern najdominantija ekipa , u prosloj utakmici protiv Malage pobjedili minimalnom razlikom , ali mene to ne zavarava , uvalili ste 7 komada Schalkeu , nizete pobjede a i odbrana vam djeluje dosta cvrsce nego pocetkom sezone , da ne spomenem Balea i Benzemu koji su trenutno u boljoj formi od Ronalda .

Iskreno ocekujem tvrdu utakmicu , ni jedni ni drugi nece riskirati , Barca ce standardno igrati i kruziti dok ce Real cekati priliku da Bale , Ronaldo , Di Maria i Benzema izbiju u kontru . Mislim da ce sredinu terena drzati Barca , ali treba imati u planu da jedna izgubljena lopta znaci kontru i priliku za Real .
Raduje me cinjenica da su igraci spremni , i jedni i drugi , da jedna ekipa lovi drugu , x ne odgovara ni jednim ni drugim . Bit ce gusto i ocekujem jedan od najboljih Clasica u zadnje vrijeme .
Messi i Alves. :?

Statistika je kao bikini, otkriva sve, ali ne pokazuje nista.

Za mene je Bale overall bolje igrac i nakon pola sezone bolje igrao od Neymar-a.
I would rather kick my daughter out of the house then let her go and support Manchester United.” - Noel Gallagher

Champions of England.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 17 mar 2014, 14:59

pa ne kazem da nije , ali nije ogromna razlika izmedju njih u dosadasnjem dijelu sezone

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.