Pa cuo si sta Azmir rece na onom intervjuu.Zodiac je napisao/la:Biće strašna konkurencija ,i ovako smo popunjeni na većini pozicija uh,eto mu prilike da vec sledeci vikend osjeti atmosferu na Tusnju.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Cuj nemir? Vi to ko sada mirni? Pa nismo bolan ni mi mirni i mu smo u nemiru. Ma ne moze to u toku prvenstva bolan. Kada se zavrsi i ako bude srece.anonymous001 je napisao/la:pa de napišite o kojem igraču Jedinstva se radi ako smijete? imam osjećaj da samo petljate i lažete da pokušate unijeti neki nemir u ekipu Jedinstva ...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Daj anonimni sta se raspravljas sa djetetom, nije navrsio ni 12 god 
- Probisvjet
- Kontakt:
Podršku Slobodi dao je i Midhat Džeko, otac našeg reprezentativca Edina, koji je također nosio majicu “Ja volim Slobodu "Nadam se da će naredne godine Sloboda biti premijerligaš".
O kojem je igracu rijeci,moze PP 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
joksimovic
- Kontakt:
Pa zar ovo nije onda kad nas je vodio njegov veeliki prijatelj Ibrak,Probisvjet je napisao/la:Podršku Slobodi dao je i Midhat Džeko, otac našeg reprezentativca Edina, koji je također nosio majicu “Ja volim Slobodu "Nadam se da će naredne godine Sloboda biti premijerligaš".
Ko ga nije upoznao i bolje mu je,Samo jedan veliki kloc od čovjeka-nije zbog Papeta već ga doobro poznajem od ranije ,dok mu je sin igrao u Želji.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ja i zaboravio na Lakija Halilovica, najvjerovatnije ce on igrati lijevog beka u Lukavcu...jbt koliko igraca imamo kad na jednog takvog, za ovu ligu, odlicnog igraca jednostavno svi zaboravimo hahaha..
u pripremama me nije odusevio, istina uglavnom je igrao krilo... ali znamo svi da je to odlican igrac pa vidjet cemo kako ce se snaci.
u pripremama me nije odusevio, istina uglavnom je igrao krilo... ali znamo svi da je to odlican igrac pa vidjet cemo kako ce se snaci.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Tacno ima Laki H.mada od vremena Soka nije na toj poziciji igrao,vise sredina terena. Uglavnom moze zaklopiti sigurno. Kapic povrijedjen ne igra,ali zato je red da Jusufbasic pokaze sta zna,a sigurno da zna puno!ultrasstyle_tz je napisao/la:ja i zaboravio na Lakija Halilovica, najvjerovatnije ce on igrati lijevog beka u Lukavcu...jbt koliko igraca imamo kad na jednog takvog, za ovu ligu, odlicnog igraca jednostavno svi zaboravimo hahaha..
ne znam, ja bih Mehidića na beka, a Huseinbašića u napad
bitna je tekma da bi gurnuli Halila, nije odigrao niti jedan minut ove tri tekme, dok je Mehidić u odličnoj formi i vjerovatno naš najbolji igrač u ove tri tekme
Slažem se s tobom, a ipak imamo Mirhada koji bi se pomjerio na svoju prirodnu pozicijuChinaglia je napisao/la:ne znam, ja bih Mehidića na beka, a Huseinbašića u napadbitna je tekma da bi gurnuli Halila, nije odigrao niti jedan minut ove tri tekme, dok je Mehidić u odličnoj formi i vjerovatno naš najbolji igrač u ove tri tekme
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Odakle je Mehidic dosao ? koja mu je prirodna pozicija?
Protiv Mladosti odlican bio.
Protiv Mladosti odlican bio.
Mehidić je izdanak naše škole, Tuzlak, lijevo krilo mu je prirodna pozicija 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
dosao iz Tojsica gdje je bio stoper, pa onda je Great Smajl prvi uvidio njegov napadacki potencijal pa ga pomjerio na beka i kasnije jos ofanzivnije..sto je doslo do izrazaja posebno kod Cire, i upravo zato sto je trenutno u formi i sto mu je miljenik igrat ce svoju poziciju u Lukavcu 99% 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
zar nije iz naše škole, što sam ja mislio da jeste
mislio sam da je iz naše škole, ali bio negdje na kantonu, kao dosta momaka što su prošli našu školu .. ne vjerujem da on može igrati stopera, barem ne u ovoj ligi, a o PL da ne govorim
a ne bih ga ni na lijevom beku postavio, lijevo krilo majka, tj. kod Ćire krilni napadač 
Ćiro Blažević na slatkim mukama
Današnji trening Crveno - crnih obilježio je povratak nekolicine povrijeđenih prvotimaca.
Blaževića je sigurno obradovala brza rekuperacija napadača Sulejmana Krpića koji je zbog oteknuća zgloba lijeve noge propustio meč u Čapljini. Popularni Krpa danas je radio bez problema i biće u kombinacijama za komšijski derbi na Jošiku.
Mladi stoper Adnan Mujkić takođe je počeo sa laganim treninzima, a radu sa ostatkom ekipe priključio se i treći golman Emir Hodžić, prenosi fksloboda.ba.
Današnji trening Crveno - crnih obilježio je povratak nekolicine povrijeđenih prvotimaca.
Blaževića je sigurno obradovala brza rekuperacija napadača Sulejmana Krpića koji je zbog oteknuća zgloba lijeve noge propustio meč u Čapljini. Popularni Krpa danas je radio bez problema i biće u kombinacijama za komšijski derbi na Jošiku.
Mladi stoper Adnan Mujkić takođe je počeo sa laganim treninzima, a radu sa ostatkom ekipe priključio se i treći golman Emir Hodžić, prenosi fksloboda.ba.
Sinoc ja u hotelu, kad ono Vugdalic sjedi za recepcijom surfa 
Jedan grad, jedna ljubav!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma ja tu je uvijek kada ima vremena. Radi se punom parom. Ne smanjuje se gas. Nema povlacenja rucne. Samo naprijed.Gifron je napisao/la:Sinoc ja u hotelu, kad ono Vugdalic sjedi za recepcijom surfa
Gifron je napisao/la:Sinoc ja u hotelu, kad ono Vugdalic sjedi za recepcijom surfa
hoćemo stolice hoćemo stolice
hoćemo stadion hoćemo stadion
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Probisvjet
- Kontakt:
HOCEMO ISTOK, HOCEMO ISTOK...Gorki je napisao/la:Gifron je napisao/la:Sinoc ja u hotelu, kad ono Vugdalic sjedi za recepcijom surfa
hoćemo stolice hoćemo stolice![]()
hoćemo stadion hoćemo stadion![]()
HOCEMO JUG... STOLICE, STOLICE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.