FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 17 mar 2014, 18:11

Zodiac je napisao/la:Biće strašna konkurencija ,i ovako smo popunjeni na većini pozicija uh 8-) ,eto mu prilike da vec sledeci vikend osjeti atmosferu na Tusnju.
Pa cuo si sta Azmir rece na onom intervjuu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 mar 2014, 18:14

anonymous001 je napisao/la:pa de napišite o kojem igraču Jedinstva se radi ako smijete? imam osjećaj da samo petljate i lažete da pokušate unijeti neki nemir u ekipu Jedinstva ...
Cuj nemir? Vi to ko sada mirni? Pa nismo bolan ni mi mirni i mu smo u nemiru. Ma ne moze to u toku prvenstva bolan. Kada se zavrsi i ako bude srece. :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 17 mar 2014, 18:26

Daj anonimni sta se raspravljas sa djetetom, nije navrsio ni 12 god :roll:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 mar 2014, 18:30

Podršku Slobodi dao je i Midhat Džeko, otac našeg reprezentativca Edina, koji je također nosio majicu “Ja volim Slobodu "Nadam se da će naredne godine Sloboda biti premijerligaš".
slika

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 mar 2014, 18:31

O kojem je igracu rijeci,moze PP :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 17 mar 2014, 19:31

Probisvjet je napisao/la:Podršku Slobodi dao je i Midhat Džeko, otac našeg reprezentativca Edina, koji je također nosio majicu “Ja volim Slobodu "Nadam se da će naredne godine Sloboda biti premijerligaš".
slika
Pa zar ovo nije onda kad nas je vodio njegov veeliki prijatelj Ibrak, ;)

Ko ga nije upoznao i bolje mu je,Samo jedan veliki kloc od čovjeka-nije zbog Papeta već ga doobro poznajem od ranije ,dok mu je sin igrao u Želji.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 mar 2014, 19:45

ja i zaboravio na Lakija Halilovica, najvjerovatnije ce on igrati lijevog beka u Lukavcu...jbt koliko igraca imamo kad na jednog takvog, za ovu ligu, odlicnog igraca jednostavno svi zaboravimo hahaha..

u pripremama me nije odusevio, istina uglavnom je igrao krilo... ali znamo svi da je to odlican igrac pa vidjet cemo kako ce se snaci.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 17 mar 2014, 19:58

Pobjeda je bolja od orgazma!

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 18 mar 2014, 00:18

ultrasstyle_tz je napisao/la:ja i zaboravio na Lakija Halilovica, najvjerovatnije ce on igrati lijevog beka u Lukavcu...jbt koliko igraca imamo kad na jednog takvog, za ovu ligu, odlicnog igraca jednostavno svi zaboravimo hahaha..

u pripremama me nije odusevio, istina uglavnom je igrao krilo... ali znamo svi da je to odlican igrac pa vidjet cemo kako ce se snaci.
Tacno ima Laki H.mada od vremena Soka nije na toj poziciji igrao,vise sredina terena. Uglavnom moze zaklopiti sigurno. Kapic povrijedjen ne igra,ali zato je red da Jusufbasic pokaze sta zna,a sigurno da zna puno!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 mar 2014, 00:20

ne znam, ja bih Mehidića na beka, a Huseinbašića u napad :D bitna je tekma da bi gurnuli Halila, nije odigrao niti jedan minut ove tri tekme, dok je Mehidić u odličnoj formi i vjerovatno naš najbolji igrač u ove tri tekme

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 18 mar 2014, 00:38

Chinaglia je napisao/la:ne znam, ja bih Mehidića na beka, a Huseinbašića u napad :D bitna je tekma da bi gurnuli Halila, nije odigrao niti jedan minut ove tri tekme, dok je Mehidić u odličnoj formi i vjerovatno naš najbolji igrač u ove tri tekme
Slažem se s tobom, a ipak imamo Mirhada koji bi se pomjerio na svoju prirodnu poziciju

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 18 mar 2014, 00:40

Odakle je Mehidic dosao ? koja mu je prirodna pozicija?
Protiv Mladosti odlican bio.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 mar 2014, 00:49

Mehidić je izdanak naše škole, Tuzlak, lijevo krilo mu je prirodna pozicija :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 mar 2014, 01:08

dosao iz Tojsica gdje je bio stoper, pa onda je Great Smajl prvi uvidio njegov napadacki potencijal pa ga pomjerio na beka i kasnije jos ofanzivnije..sto je doslo do izrazaja posebno kod Cire, i upravo zato sto je trenutno u formi i sto mu je miljenik igrat ce svoju poziciju u Lukavcu 99% :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 mar 2014, 01:38

zar nije iz naše škole, što sam ja mislio da jeste :D mislio sam da je iz naše škole, ali bio negdje na kantonu, kao dosta momaka što su prošli našu školu .. ne vjerujem da on može igrati stopera, barem ne u ovoj ligi, a o PL da ne govorim :D a ne bih ga ni na lijevom beku postavio, lijevo krilo majka, tj. kod Ćire krilni napadač :mrgreen:

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 18 mar 2014, 08:58

Ćiro Blažević na slatkim mukama

Današnji trening Crveno - crnih obilježio je povratak nekolicine povrijeđenih prvotimaca.

Blaževića je sigurno obradovala brza rekuperacija napadača Sulejmana Krpića koji je zbog oteknuća zgloba lijeve noge propustio meč u Čapljini. Popularni Krpa danas je radio bez problema i biće u kombinacijama za komšijski derbi na Jošiku.

Mladi stoper Adnan Mujkić takođe je počeo sa laganim treninzima, a radu sa ostatkom ekipe priključio se i treći golman Emir Hodžić, prenosi fksloboda.ba.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 18 mar 2014, 09:47

Sinoc ja u hotelu, kad ono Vugdalic sjedi za recepcijom surfa :lol:
Jedan grad, jedna ljubav!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 mar 2014, 09:56

Gifron je napisao/la:Sinoc ja u hotelu, kad ono Vugdalic sjedi za recepcijom surfa :lol:
Ma ja tu je uvijek kada ima vremena. Radi se punom parom. Ne smanjuje se gas. Nema povlacenja rucne. Samo naprijed.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 18 mar 2014, 10:03

Gifron je napisao/la:Sinoc ja u hotelu, kad ono Vugdalic sjedi za recepcijom surfa :lol:

hoćemo stolice hoćemo stolice :!:

hoćemo stadion hoćemo stadion :!:

:mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 mar 2014, 10:10

Gorki je napisao/la:

hoćemo stolice hoćemo stolice :!:

hoćemo stadion hoćemo stadion :!:

:mrgreen:
HOCEMO ISTOK, HOCEMO ISTOK... :!:
HOCEMO JUG... STOLICE, STOLICE :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.