čuo sam,kažu može i na rateNeutralan88 je napisao/la:
još se ceka nova kolekcija![]()
samo da znaš nova kolekcija kao po obicaju 20-25km

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
čuo sam,kažu može i na rateNeutralan88 je napisao/la:
još se ceka nova kolekcija![]()
samo da znaš nova kolekcija kao po obicaju 20-25km
Ima i toga, meni se Leviske raspale, a i patike najkuse ili adidas mi uvijek slabo drze. Sve sto sam vise dao para mi se bukvalno raspalo nako nekog vremena, a drzi samo Milestone jakna jer je pravljena u Njemackojrio_Ferdy88 je napisao/la:Ma problem je što kod nas i kad kupiš tako nešto skuplje, opet ti nije sigurno da će trajati, jer nije ista kvaliteta ovdje i u EU kad kupuješ, tako da je rizik i to, stave cijenu, a kvalitet je užasan, uvjerio sam se na svojoj kožituzlak1987 je napisao/la:Nevalja ni uzimat 10 stvari jeftinih, bolje 2 kako treba da traju..
nisi shvatio ironiju nema vezeDonnie Darko je napisao/la:Do prije mjesec dana niko nije ni znao sta je plenum, kontali bi da je keks neki ili igrica, a sad haman kad god nekom nesto smeta odmah poteze za plenumomPlenumasi
![]()
Daj jbt koji ****.
ironicno sam napiso osvrcuci se na postove prije , sve pametnice na ovim forumimaCarli je napisao/la:furaju se al' pogrešno
to je taj stil mocni, stil mocni drama
zbog toga sam napiso bio, jer je prije mene napiso momak ironija bila, jedva cekam da se nadje neko tako pametan pravit a bolje tri put procitat prije replay sto se stisneDonnie Darko je napisao/la:Nisi jedini spominjao plenum.
Jel' instant replay ili?GameFKS je napisao/la:zbog toga sam napiso bio, jer je prije mene napiso momak ironija bila, jedva cekam da se nadje neko tako pametan pravit a bolje tri put procitat prije replay sto se stisneDonnie Darko je napisao/la:Nisi jedini spominjao plenum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
inače ova marka pyramids je od ovog momka sa slike, eto kolko je bogat da svoj brend ima ..LenBias je napisao/la:masoni na dzeparcu
ma meni nije fazon u tome vec ovaj duks,majice i šorcevi ovi su mi baš ekstraLenBias je napisao/la:ma on je totalno nebitan nego ta hrpa djece koja se fura na masone i slicne stvari
InatSilanBosanski je napisao/la:Sto volim kad se blizi rodjendan, sve neki pokloni na koje nisam bas racun'o..Dobra skolska drugarica, danas na zapadu poslala mi ovakav satic..Nisam ocekivao ovo nikako![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 68 gostiju.