Radnik - Slavija
Rudar - Mladost
Sarajevo - Velež
Željezničar - Široki Brijeg
Zrinjski - Borac
Travnik - Čelik
Vitez - Leotar
Zvijezda - Olimpic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Xzrinja05 je napisao/la:Radnik - Slavija - X2 - Ovo je na neki osjećaj ,mislim da Slavija neće izgubiti u Bijeljini a ne bi me iznenadilo i da dobije.
Rudar - Mladost - 1 - Rudar ovdje dobija i hvata se za slamku spasa.
Sarajevo - Velež -1 - Ja bih rado da Sarajevo ne dobije ovu utakmicu ali po meni ovo je kec kola za kladioničare vjerovatno sa dobrom kvotom.Pitari ulaze u seriju.Komšinice su se provukle u Banja luci ali na Koševu gube , fali im par igrača,klupa tanka a usto njima je puno važnija utakmica u srijedu u kupu.
Željezničar - Široki Brijeg -X Ovo je utakmica je za troznaka.Pitanje je s kakvim sastavima će izaći i jedan i drugi trener jer imaju problema sa povredama i izostancima.Odigrao sam neriješeno jer ako se uđe u zadnjih 15-20 minuta sa ovim rezultatom nitko neće srljati jer svi imaju svoju računicu da im je bod dobar za nastavak sezone.
Zrinjski - Borac - 1 - I Zrinja ulazi u Seriju kao i pitari.Borac je redovna mušterija u Mostaru,imaju problema unutra kluba ali ih se mora shvatiti jako ozbiljno jer su igrački dobro pokriveni.Ranjeni lav je najopsaniji ali ako uđemo u utakmicu ozbiljno, onako kako znamo i možemo ,onda tri boda su zagarantirana.
Travnik - Čelik - 1 - Čelik će se čuvati za srijedu i revanš kupa a Travniku gori pod nogama i ovo je za njih možda i ključna utakmica da ostanu u igri za opstanak,s porazom bi došli u jako tešku situaciju.
Vitez - Leotar -1- Odrađivanje posla.
Zvijezda - Olimpic - X - Uz Želju i Široki najteža tekma za prognozu.Zvijezda neuigrana , puno novih igrača i trener.Olimpic po imenima jak ali za sada neuvjerljiv.1-1 ili 2-2 za kraj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.