Daj mi ime jeftinijeg igracha, a boljeg na toj poziciji, koji je bio spreman da dodje u Napulj i koji bi bez problema bio bolji igrach od Higuaina i reshavao sve te mecheve koje je Higuain propustio da reshi. Ajde da te vidim.Stranac je napisao/la: Ne pravi Highuain toliku razliku da bi se keširalo za njega 40 mil, a obrana šuplja ko sir. To j sva poenta. Odma grizu čoporaši čudio jedno.![]()
![]()
![]()
Napoli nije iskeshirao 80 miliona na proshlogodishnju ekipu, vec je ostao bez Cavanija i onda ulozhio 80+ miliona, a 65 milja je samo od tog transfera Matadora. Juventus je na proshlogodishnju ekipu iskeshirao 25 milja + dove bosmanovca Llorentea, a ostao bez Matrija kloca - pa je samim tim jachi nego proshle sezone.Da je Lazio keširo 80 miliona i da kasni 20 bodova za prvakom (u današnje vrijeme), ti bi prvi pljuvo redom od Lotita pa preko čitave garniture.
Ne zamenjujte teze.
Iznosish ga ti, pa Capitano, pa AS, pa razni drugi pripadnici tog klana, i to svaki put kad Napoli ispadne, izgubi ili Higuain ne briljira. Toliko je puta to iznesheno ovde i toliko puta se rasprave vodile, a vi mi josh niste rekli koji je to napadach u ligi bolji od Higuaina i koji je igrach mogao da se dovede za manje pare, a da je bolji od GonzalaDakle, moje mišljenje, ne vidim gdje i kome ga namećem. Jednostavno ga iznosim, jer forum tome služi, samo opušteno.
Znachi, neko roka troll mode on.