Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

MaGiCa
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la MaGiCa » 21 mar 2014, 17:12

Stranac je napisao/la: Ne pravi Highuain toliku razliku da bi se keširalo za njega 40 mil, a obrana šuplja ko sir. To j sva poenta. Odma grizu čoporaši čudio jedno. :D :D :D
Daj mi ime jeftinijeg igracha, a boljeg na toj poziciji, koji je bio spreman da dodje u Napulj i koji bi bez problema bio bolji igrach od Higuaina i reshavao sve te mecheve koje je Higuain propustio da reshi. Ajde da te vidim. ;)
Da je Lazio keširo 80 miliona i da kasni 20 bodova za prvakom (u današnje vrijeme), ti bi prvi pljuvo redom od Lotita pa preko čitave garniture.
Napoli nije iskeshirao 80 miliona na proshlogodishnju ekipu, vec je ostao bez Cavanija i onda ulozhio 80+ miliona, a 65 milja je samo od tog transfera Matadora. Juventus je na proshlogodishnju ekipu iskeshirao 25 milja + dove bosmanovca Llorentea, a ostao bez Matrija kloca - pa je samim tim jachi nego proshle sezone.
Ne zamenjujte teze.

Dakle, moje mišljenje, ne vidim gdje i kome ga namećem. Jednostavno ga iznosim, jer forum tome služi, samo opušteno. ;)
Iznosish ga ti, pa Capitano, pa AS, pa razni drugi pripadnici tog klana, i to svaki put kad Napoli ispadne, izgubi ili Higuain ne briljira. Toliko je puta to iznesheno ovde i toliko puta se rasprave vodile, a vi mi josh niste rekli koji je to napadach u ligi bolji od Higuaina i koji je igrach mogao da se dovede za manje pare, a da je bolji od Gonzala :?:

Znachi, neko roka troll mode on. :roll:

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 21 mar 2014, 17:19

Ibracadabra je napisao/la:Svaki klub u Italiji bi dao puno toga samo da ima igrača kao što je Higuian. Zato se prestanite lagati, čovjek je najbolji napadač u ligi i tu nema nikakve dileme. Istina, zna promašiti zicer ali to ne umanjuje činjenicu da je u prvoj sezoni za Napoli zabio 21 gol i ubilježio 11 asistencija. A ima još do kraja sezona i ima vremena da popravi svoj učinak. Plaćen je onoliko koliko je Napoli mogao da izdvoji, i to je jedini klub iz Italije koji je mogao da plati tu sumu. Sad nekome je to previše, ali koga to zanima? Fudbal je danas takav, ne može dobiti kvalitet ako ne pljuneš 20-30-40 miliona €. To što je Juve imao neku ludu sreću pa za 15-ak miliona € dobio Pirla,Pogbu i Vidala, to je rijetkost. Dešava se jednom ili niti jednom u 10-15 godina. Nema mnogo mutavih uprava kao što je ona u Milanu pa da pusti igrača kakav je Pirlo(bio), ili da neko napravi propust kakav je uradio United.
Ako je Higuain bolji od Teveza onda se ubij i nemoj više komentarisat sviju ti! Nemoj et'.
Allegri je gospodin!

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 21 mar 2014, 17:19

MaGiCa je napisao/la:
Iznosish ga ti, pa Capitano, pa AS, pa razni drugi pripadnici tog klana, i to svaki put kad Napoli ispadne, izgubi ili Higuain ne briljira. Toliko je puta to iznesheno ovde i toliko puta se rasprave vodile, a vi mi josh niste rekli koji je to napadach u ligi bolji od Higuaina i koji je igrach mogao da se dovede za manje pare, a da je bolji od Gonzala :?:

Znachi, neko roka troll mode on. :roll:
Drug je l' možeš ti noramalno razgovarati ili na svaki post ideš sa nožem u zubima, onako što je sigurno sigurno je? Ne razumijem tvoj način nikako, toliko ozlojeđenosti dugo ne retoh na forumu. Opušteno pričamo, nemoraš napadati ko ranjena zvijer stjerana u ugao.

Još fino napisah da ne pričam o kvaliteti igrača nego o nečemu u drugom i opet mi replicira kao da nije pročitao šta sam napisao.

jednostavno pitanje za tebe: Kao simpatizer/navijač Napolija da l' si zadovoljan ovom sezonom? Iskreno.

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 21 mar 2014, 17:28

p.s.
MaGiCa je napisao/la:
Iznosish ga ti, pa Capitano, pa AS, pa razni drugi pripadnici tog klana
Mogu li te kulturno zamoliti da prestaneš da mi lijepiš na čelo etikete bilo kakvih klanova, čopora itd. Znači, fino i kulturno te pitam može l' bez toga?

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 21 mar 2014, 17:31

Tevez je bolji napadac od Higuaina.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 21 mar 2014, 17:36

Higuain je bolji napadac od Teveza.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 21 mar 2014, 17:37

masteRofPoker je napisao/la:Tevez je bolji napadac od Higuaina.
Činjenično stanje.

Nema potrebe pisati o argumentima. Ko ih ne vidi sada, neće ih vidjeti ni nakon nekog detaljnog objašnjenja.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 21 mar 2014, 17:38

Mago je napisao/la:Higuain je bolji napadac od Teveza.
HAHAHAHAHAHA
Allegri je gospodin!

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 21 mar 2014, 17:41

Carli je napisao/la:
HAHAHAHAHAHA
Ovo je smijesno jer nije po tvom ?
A ovo je ok jer se ti s tim slazes ?

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 21 mar 2014, 17:42

Matri numero uno!!!
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 21 mar 2014, 17:43

Mago je napisao/la:
Carli je napisao/la:
HAHAHAHAHAHA
Ovo je smijesno jer nije po tvom ?
A ovo je ok jer se ti s tim slazes ?
Pa nemoj života ti et'. Ne kažem što igra u Juventusu al' brate sam procijeni (:
Allegri je gospodin!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 21 mar 2014, 17:43

Higuain i Tevez su u istom rangu. Fino je to MaGiCa objasnio.

Svi mi znamo da on nije Cavani/Ibrahimovic/Suarez/Falcao kvalitet, ali je tu ispod njih, tj. u istom koshu sa Lewandowskim, D.Costom, J.Martinezom, Benzemom i dr., a to je neka jaka druga klasa napadacha ili prva klasa, ako ove prethodno navedene smatramo creme de la creme iliti elitom.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 21 mar 2014, 17:46

Ja bih 10 od 10 puta uzeo Higuaina prije Teveza. Al fakat. Svaka cast Tevezu igra jednu od svojih najboljih sezona dok je Gonzalo i takav kakvog ga blatite opet zabio vise golova od tog istog Teveza u svim takmicenjima.

Meni je Gonzalo vrh napadac i Napoli sigurno nije mogo dovest boljeg od njega. Jedino da su Palacia uzeli :mrgreen:

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 21 mar 2014, 17:49

Mago je napisao/la:Ja bih 10 od 10 puta uzeo Higuaina prije Teveza. Al fakat. Svaka cast Tevezu igra jednu od svojih najboljih sezona dok je Gonzalo i takav kakvog ga blatite opet zabio vise golova od tog istog Teveza u svim takmicenjima.

Meni je Gonzalo vrh napadac i Napoli sigurno nije mogo dovest boljeg od njega. Jedino da su Palacia uzeli :mrgreen:
Mozda bih i ja uzeo uvijek Higuaina al za manje para i u ovom odnosu godina, ali kad bi Tevez imao sad godina koliko ima Higuain ... Tevez je izbor bez dileme.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 21 mar 2014, 17:50

Ma hajd, mrsko mi pisat :mrgreen:
Allegri je gospodin!

Ibracadabra
Kontakt:

Post Postao/la Ibracadabra » 21 mar 2014, 17:54

Carli je napisao/la:
Ibracadabra je napisao/la:Svaki klub u Italiji bi dao puno toga samo da ima igrača kao što je Higuian. Zato se prestanite lagati, čovjek je najbolji napadač u ligi i tu nema nikakve dileme. Istina, zna promašiti zicer ali to ne umanjuje činjenicu da je u prvoj sezoni za Napoli zabio 21 gol i ubilježio 11 asistencija. A ima još do kraja sezona i ima vremena da popravi svoj učinak. Plaćen je onoliko koliko je Napoli mogao da izdvoji, i to je jedini klub iz Italije koji je mogao da plati tu sumu. Sad nekome je to previše, ali koga to zanima? Fudbal je danas takav, ne može dobiti kvalitet ako ne pljuneš 20-30-40 miliona €. To što je Juve imao neku ludu sreću pa za 15-ak miliona € dobio Pirla,Pogbu i Vidala, to je rijetkost. Dešava se jednom ili niti jednom u 10-15 godina. Nema mnogo mutavih uprava kao što je ona u Milanu pa da pusti igrača kakav je Pirlo(bio), ili da neko napravi propust kakav je uradio United.
Ako je Higuain bolji od Teveza onda se ubij i nemoj više komentarisat sviju ti! Nemoj et'.
Naravno da je bolji, svaka čast Karlitosu ali Gonzalo je bolji od njega i ka tome 3-4 godine mlađi. Uostalom kako je moguće da klasni Tevez nije zabio gol u Evro-kupovima već par sezona a da promašaj zvani Higuain zabija redovno. Odnosno jedan je stalni član reprezentacije a ostali ni u najluđim snovima ne može biti član iste. Higuain je zabio 20 golova u 35 utakmica za nacionalni tim, a pazi čuda Tevez samo 15-ak golova u skoro dvostruko više utakmica.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."

#CFC Pride of London.

#KING James!!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 21 mar 2014, 17:56

Finansijski rezultati internazionalea u proteklih 18 godina, ovo crveno je profit/gubitak, gledaj para :o

slika
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 mar 2014, 17:58

Stranac je napisao/la:Drug je l' možeš ti noramalno razgovarati ili na svaki post ideš sa nožem u zubima, onako što je sigurno sigurno je? Ne razumijem tvoj način nikako, toliko ozlojeđenosti dugo ne retoh na forumu. Opušteno pričamo, nemoraš napadati ko ranjena zvijer stjerana u ugao.
Da, stvarno je chudno shto neko ima nozh u zubima pristup, jer niko nikada ovde ne okrece istu pesmu, klonira se, spamuje i pochinje flame war priche iznova i iznova. :roll:
Još fino napisah da ne pričam o kvaliteti igrača nego o nečemu u drugom i opet mi replicira kao da nije pročitao šta sam napisao.
Prochitao sam ja jako dobro to shto pishete, nazhalost po nekoliko puta, jer je ova pricha opet lo stilo recycle bin.

jednostavno pitanje za tebe: Kao simpatizer/navijač Napolija da l' si zadovoljan ovom sezonom? Iskreno.
Ne. Nisam ochekivao da ce Napoli da uzme titulu, ali sam bio uveren da ce biti #2 i na -10 za Juventusom. Ovako je #3 i na -17, a razliku chine ti ispadi protiv Sassuola, Livorna, Parme, Udinesea, Atalante, a ne velike utakmice sa Romom, Milanom, Interom...predstavom u Evropi i rezultatom u Coppa Italia sam zadovoljan.
Mogu li te kulturno zamoliti da prestaneš da mi lijepiš na čelo etikete bilo kakvih klanova, čopora itd. Znači, fino i kulturno te pitam može l' bez toga?
Kad promenish stil pisanja, onda mozhe. Dok se to ne desi - isti si ko i oni. Znash ti dobro koji.

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 21 mar 2014, 18:02

Ibracadabra je napisao/la:
Carli je napisao/la:
Naravno da je bolji, svaka čast Karlitosu ali Gonzalo je bolji od njega i ka tome 3-4 godine mlađi. Uostalom kako je moguće da klasni Tevez nije zabio gol u Evro-kupovima već par sezona a da promašaj zvani Higuain zabija redovno. Odnosno jedan je stalni član reprezentacije a ostali ni u najluđim snovima ne može biti član iste. Higuain je zabio 20 golova u 35 utakmica za nacionalni tim, a pazi čuda Tevez samo 15-ak golova u skoro dvostruko više utakmica.
Argumenti na nivou. Hvala, doviđenja i prijatno.
Allegri je gospodin!

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 21 mar 2014, 18:03

Mago je napisao/la:Ja bih 10 od 10 puta uzeo Higuaina prije Teveza. Al fakat. Svaka cast Tevezu igra jednu od svojih najboljih sezona dok je Gonzalo i takav kakvog ga blatite opet zabio vise golova od tog istog Teveza u svim takmicenjima.

Sve je to OK, svako ima pravo na svoje misljenje. Ali ovako je mene isto drug ubjedivao da je Pato (dok je harao u Milanu) WC igrac. Ja mu kazem mora osvojiti nesto i dokazati se u takvim tekmama da bi to bio.

Samo uporedi sta je u karijeri osvojio na klupskom i individualnom planu Tevez a sta Higuain i biti ce ti jasno.
Covjek je rodeni lider i pobjednik. Samo pogledaj dok je bio u Engleskoj pa prije toga Argentina i Brazil pa sada u Italiji.
Tevez i Higuain ce zabiti priblizno isto golova i asista ako po tome gledas u Seria A ali Tevez igra za sampiona a Higuain za trecu ekipu Seria A. ;)
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []