Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

drummer
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la drummer » 21 mar 2014, 15:38

Sad sam gledao dio ove emisije na TV1 i mogu reci da sam sad siguran da se priprema teren za nepozivanje Dzeke i Spahica,ova kampanja nije uzalud ovoliko bezobrazna i brutalna.
Bolje im je da se ne igraju,ko to pokusa nece ni on vidjeti Brazila neka mu bude jasno.

Dijamantu,izdrzi majstore i samo sabura.Navijaci znaju a petokolonasi nisu ni bitni,oni svakako i nisu dio nase svetinje.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 mar 2014, 15:55

Bubnjaš ohladi malo, niko ovdje nije uputio ništa loše prema Džeki, a jedini razlog za to što se taj momak previše poštuje. Da je neki drugi igrač u pitanju, razapeli bi ga na sve strane, od navijača preko saveza, selektora pa do novinara.

Ovo je najveći dokaz veličine Edina Džeke i da je on jedan od onih kojima ćemo sve oprostiti. Sušić mu je dao maksimalnu podršku na presici nakon utakmice, što se zanemaruje.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 21 mar 2014, 16:01

K'o jamu kopa sam u nju upada. Sad ko je kome počeo kopati, i kad, to je drugi par cipela. Možda bi za kolektiv bilo dobro da se par igrača odmore do daljnjeg..

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 21 mar 2014, 16:09

SamoZeljo je napisao/la:Odmori malo pisac. Sjasi vise.
Fol ti fin i dobronamjeran a uvijek si pljuvao Edina, i prije ovoga, tako da je tvoje misljenje nebitno.

Nigdje kao kod nas se nikad nije dizala hajka protiv najboljih igraca reprezentacije.
Pljuvali ste Misimovica.
Pljuvali ste Begovica.
Pljuvali ste Spahica.
Pljuvali ste Dzeku i pljujete ga vec godinama.
Kad/ako se Pape zakaci sa nekim drugim reprezentativcem, vi ce te i njega pljuvati. Nebitno ko je, naci ce se razlog da ga pljujete.

Sta mislis do koga je? Do ovih igraca ili do vas? Ili nekog treceg?
Dao sam ima ja omjer, 1 na prema 30...
Bili bi marsovci krivi samo ne sveta bordo krava, koja im nije ni opanaka poslala da pomogne navodno svome klubu...Jednosmjerna ljubav uzrokovana svim neuspijesima njihovog kluba zbog minderaske SDA politike...Fudbal je rad ne minderluk i malverzacije....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 21 mar 2014, 19:43

Sergio Aguero will miss the Manchester derby Manuel Pellegrini has confirmed.
Znaci protiv Fulhama, Man. Uniteda, i vjerojatno Arsenala bez Aguera što gura Dzeku u prvi plan i sansa da protiv rivala bude jos jednom junak Citya i dovede ih do titule.

samovasposmatram
Kontakt:

Re: AW: Edin Džeko

Post Postao/la samovasposmatram » 21 mar 2014, 20:07

drummer je napisao/la:Sad sam gledao dio ove emisije na TV1 i mogu reci da sam sad siguran da se priprema teren za nepozivanje Dzeke i Spahica,ova kampanja nije uzalud ovoliko bezobrazna i brutalna.
Bolje im je da se ne igraju,ko to pokusa nece ni on vidjeti Brazila neka mu bude jasno.

Dijamantu,izdrzi majstore i samo sabura.Navijaci znaju a petokolonasi nisu ni bitni,oni svakako i nisu dio nase svetinje.
Nije Džeko iznad repke niti će ikad biti, imali smo mi igrača koji su imali bolju karijeru od njega pa se nijedan nije ponašao onako bahato nit je nečiji babo/tata išao kod selektora da se buni, da Kodro danas igra bio bi veći igrač od Džeke i po igri i po ljudskosti i po kulturi.
Niko neće njega izbacit iz repke ali mu moraju dat do znanja ko je "gazda" a ko "šegrt". Uvjek spominjem Messija i Argentinu, Messi je izmislio fudbal za Džeku a nema klošarsko ponašanje prema svom treneru, savezu, navijačima. Jel vidiš razliku. Normalan svjet vs mi.

Gesendet von meinem C6906 mit Tapatalk
WHUFC

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 21 mar 2014, 20:42

Nebi se ni ja slozio sa tim da se priprema teren
za nepozivanje Dzeke i Spahe nego da im se skrece paznja da se uozbilje i da se ne uzdizu iznad repke sto je itekako pozeljno ako i dalje zelimo da rastemo kao ekipa ..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 21 mar 2014, 20:52

sanelmasetic je napisao/la:Nebi se ni ja slozio sa tim da se priprema teren
za nepozivanje Dzeke i Spahe nego da im se skrece paznja da se uozbilje i da se ne uzdizu iznad repke sto je itekako pozeljno ako i dalje zelimo da rastemo kao ekipa ..
Lahko cemo mi to,oni su sve ove godine bili ozbiljni,ako su se sad malo uneozbiljili uozbiljice se oni opet.
Ali sta cemo sa selektorom,kako cemo njega uozbiljiti?
Moze odgovoriti bilo ko od vas pametnjakovica koji skrecete sa pravog uzroka problema.
Dakle?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 mar 2014, 20:57

Kad izađe naredni spisak, vidjet ćeš koliko je selektor ozbiljan.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 21 mar 2014, 21:12

Virtu4l je napisao/la:Kad izađe naredni spisak, vidjet ćeš koliko je selektor ozbiljan.
U pravu si, slijedeći spisak će sve reći.

brazil2014
Kontakt:

Post Postao/la brazil2014 » 21 mar 2014, 21:26

Sutra Dzeko vs Magath

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 mar 2014, 21:41

Sledeci spisak ce zasigurno biti kompletiran sa jos jednim napadacem
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 21 mar 2014, 23:10

Slijedeci spisak je ujedno spisak za Brazil.Vidio sam da neki brkaju spisak za prijateljske i spisak za Brazil,nema toga,to je taj spisak.Cak je najavljeno da ce se na njemu naci samo 23 igraca.Obrazlozenje,da se neko ne razocara kad bude morao otpasti.
Jos jedan u nizu bisera naseg vrlog selektora.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 mar 2014, 23:37

kimbo je napisao/la:Sledeci spisak ce zasigurno biti kompletiran sa jos jednim napadacem
Hodzic ??
nego Drummere ??

Guzonja
Kontakt:

Post Postao/la Guzonja » 21 mar 2014, 23:39

Hodzic je daleko veci talenat - potencijal od Dzeke.
Samo da ga povr. zaobidju.
--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------

by: Glavonja Safet.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 mar 2014, 23:40

Guzonja je napisao/la:Hodzic je daleko veci talenat potencijal od Dzeke.
Hodzic treci napadac da kupi iskustvo. Dzeko naravno numero uno. To nema spora. Nego kad ce taj spisak, sto svi govore o njemu ?? Sta mislis koje ce biti novine ??

Guzonja
Kontakt:

Post Postao/la Guzonja » 21 mar 2014, 23:48

Ajax je napisao/la:
Hodzic treci napadac da kupi iskustvo. Dzeko naravno numero uno. To nema spora. Nego kad ce taj spisak, sto svi govore o njemu ?? Sta mislis koje ce biti novine ??
Nama treci napadac ni ne treba da je Safet malo pametan (nazalost nije)... formacija 4-5-1 moze upaliti protiv rep. koje znaju lopte tj. ove jace.

Safetu je isto Argentina, Nigerija i Latvija, Litvanija.
--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------

by: Glavonja Safet.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 21 mar 2014, 23:49

Ajax je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Sledeci spisak ce zasigurno biti kompletiran sa jos jednim napadacem
Hodzic ??
nego Drummere ??
Hodzic moze i trebao bi sto se mene tice ako vec nismo pokusali Hrgotu.Ali iskreno da ti kazem poznavajuci selektora sanse da pozove Hodzica su nikakve,ne postoje.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 mar 2014, 23:52

Guzonja je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
Nama treci napadac ni ne treba da je Safet malo pametan (nazalost nije)... formacija 4-5-1 moze upaliti protiv rep. koje znaju lopte tj. ove jace.

Safetu je isto Argentina, Nigerija i Latvija, Litvanija.
Cak i da igramo 4-5-1 protiv ovih boljih ( sto bi morali ). Od 23 igraca mora biti minimalno 3 napadaca, mnogi bi poveli cetvoricu. A za Hodzica ce to puno znaciti za napredak u karijeri. Znam ja jako jako dobro. Protiv Argentine je imao idealnu priliku da proba sa jednim napadacem. A protiv Egipta da zaigra Hajrovic 90 min.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 21 mar 2014, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 mar 2014, 23:55

drummer je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
Hodzic ??
nego Drummere ??
Hodzic moze i trebao bi sto se mene tice ako vec nismo pokusali Hrgotu.Ali iskreno da ti kazem poznavajuci selektora sanse da pozove Hodzica su nikakve,ne postoje.
Hrgota vjerovartno ceka vatrene. Mi i Bosnjake ne mozemo nagovorit, a ove jos teze. Steta za Seferovica. Trebalo ga je vise zivkat i nagovarat. Ko sto Mourinho i dandanas zivka Drogbu, Ibrahimovica, Snaidera i ostale , a kamoli sadasnje igrace. Nego sta je sa ovim novim spiskom nisam toliko u toku. Kakve ce biti promjene ??

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, dedo26, HariTz, Kizo886, MiranGlasnic i 34 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []