FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Igra nikakva, na silu se ne moze ni protiv slabijih a ne protiv Sirokog. Ipak, opravdanja za poraz od 0:3 nema, ni povrede ni qurci palci, danas sam ponizen napustio Grbavicu, gadno brate.
Stana zbog borbenosti + a ostali nek` do sabaha trce po Grbavici, dok ne popadaju s nogu, da nije tako brzi derbi i ostavio bi ih preko noci ali...
Siroki zasluzeno, sjebali se i oni kada su vidjeli kako je lako uzeti Zelju. Sreca nasa pa jos mnoge ekipa imaju respekta prema nama pa se nogu "svezu" pred tekmu za Zeljom, da svi ulaze bez straha u 90 minuta protiv nas mi bi se do sada i oprostili od borbe za titulom.
Stana zbog borbenosti + a ostali nek` do sabaha trce po Grbavici, dok ne popadaju s nogu, da nije tako brzi derbi i ostavio bi ih preko noci ali...
Siroki zasluzeno, sjebali se i oni kada su vidjeli kako je lako uzeti Zelju. Sreca nasa pa jos mnoge ekipa imaju respekta prema nama pa se nogu "svezu" pred tekmu za Zeljom, da svi ulaze bez straha u 90 minuta protiv nas mi bi se do sada i oprostili od borbe za titulom.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Imaju li negdje svi golovi sa tekme?
bparena je napisao/la:Dzurovski igrao vanserijski. Tih godina je i Zenica dolazila na Grbavicu. Zao mi sto razbi fotoaparat o jednog zvezdasa tamo ispred elektroprivrede. Mozda su vam babe pricale o toj tuci. Ali sad nit su navijaci nit klub onaj kojega smo i mi podrzavali.DzoleZeljo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ako se ne varam, ovo je godina kada smo u nekoj sluzbenom mecu na Grbavici primili vise od tri gola...
Sve je ovo sastavni dio igre a ako cete iskreno, bilo je pitanje samo vremena, jer da bi nesto naucio, moras pasti i osjetiti kako to izgleda pa tek onda nesto napraviti.
Tako, na vakat se ovo desilo jer jos nista nije gotovo...Onaj buu bi baco bombe.
Jado ...
psssst, da ne bi bilo booom
NO PYRO NO PARTY
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Kako divni komentari na bljesku u vezi danasnje utakmice. Milina
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
ko god ima nesto reci protiv Dine nek se stidi... Dini kapu skidam izvalci maksimum iz ovakve ekipe, a to sto smo mi navikli da imamo Nyemu, Bekrica, Zebu i slivne majstore pa smo harali i sad kontamo sa ovakvo situacijom oko povreda i oko nespremnih igraca da haramo ljudi moji to ne moze... Amar je tu znaci do Dine nije zajedno oni sve i sad rade smao sto je Dino na klupi i obojici dajem punu podrsku kao i timu koji izvlaci maksimum... Nezz kako ne shvatate da nam je Siroki dosao u najgore vrijeme i da su ljudi spremni i u svemu nadmocniji trenutno tako da poraz od 0:3 jeste bolan ali budimo tu i kad je tesko... Zasto ne bismo mogli dobiti do kraja sve nek mi neko kaze, polako nam se vracaju igraci jos samo malo da to dodje na svoje igrati svoje a ako ko kiksa sa strane kiksa, ali ljudi moji dragi budite objektivni da pored svim problema ovo je maksimum ove ekipe, mi da smo kompletni to je druga prica al ovako idemo dalje kup sta god da bude, a u ligi igrajmo svoje utakmice i pratimo samo svoje utakmice jednu po jednu... jbg nas je kiks protiv slavije kostao mnogo protiv sirokog se ne vadi nikad, ali sta je tu je idu malo lakse tekme u ligi i nadajmo se najboljem i dalje smo u igri
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To su oni što se kolektivno seljakaju od po.skoka, preko hercegovine i ob.zora do blje.ska i ostavljaju najblaže rečeno šovinističke komentare na račun našeg naroda. Vođa im je onaj Šušnjar koji im svakim tekstom daje povod za tako nešto, a onda dođe u Sarajevo pa po raznim televizijama priča o najčuvenijoj ugroženosti na svijetu. U toj moralnoj kataklizmi živi puno veći broj ljudi nego što se misli.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kako divni komentari na bljesku u vezi danasnje utakmice. Milina
Pitari i ona najbjednija skutorija komentarisuNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kako divni komentari na bljesku u vezi danasnje utakmice. Milina
Znači pola lige ako ne i čitava je ovo čekalo 5 godina, da nas neko rasklopi i da malo padnemo u krizu, a u krizi smo, znači Željezničar je nabio tolke komplekse da se neće skinut u narednih 5 godina.
u krizii smo prevenstveno jer nismo imali pripreme, ko je kriv??? Krivi su svi, ne mogu da vjerujem da ekipa koja je bila prosle polusezone najspremnija a sad je natrči svaka kvalitetnija ekipa, ja ne znam onaj mali Hidić šta radi on je valjda taj glavni kondicioni trener, pa kod nas je od 16 igrača 18 povrijeđeno, i samo kod nas.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Neznam brate ali ono je za povratit s kim dijelimo isti zrak. Izvinjavam se zbog offaDukeOfWellington je napisao/la:To su oni što se kolektivno seljakaju od po.skoka, preko hercegovine i ob.zora do blje.ska i ostavljaju najblaže rečeno šovinističke komentare na račun našeg naroda. Vođa im je onaj Šušnjar koji im svakim tekstom daje povod za tako nešto, a onda dođe u Sarajevo pa po raznim televizijama priča o najčuvenijoj ugroženosti na svijetu. U toj moralnoj kataklizmi živi puno veći broj ljudi nego što se misli.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kako divni komentari na bljesku u vezi danasnje utakmice. Milina
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Nakon ove sramote moram da neke stvarčice da napišem.
Ipak su upravo sada počela pitanja ona prava da se postavljaju od strane navijača Željeziničara. Ja sam govorio nedavno da će uskoro doći vrijeme kada će se početi potezati pitanja koja su doboko bila zatrpana samo radi osvojenih titula. Idemo redom:
Voltron30 kaže: Ma iskreno samo slijep čovjek nije vidio da nam se ovo spremalo od kako je počeo ovaj proljetni dio prvenstva i protiv Pita smo se takođe provukli. Ja tebe pitam voltron? ako si ovo već znao što to odmah javno nisi rekao i priznao? nego si u sebi krio lažnu nadu i do danas prosipao šuplju demagogiju.
plavipatriota kaže: Otjerali smo sve što nam je valjalo, ostavili smo ove poluigrače. Ja te pitam? ko je kriv za to što se je otjeralo sve što je valjalo da nije Dino Đurbuzović?
pa kaže: Braća Sadiković u Želji igraju samo zato što im otac drži terene u Hadžićima i uslov da Željini omladinci mogu igrati na tom terenu je da se guraju ta dvojica. Ja te pitam ko je kriv za ovo? Da nije Muharemović koji je nadavno otjeran ili možda Dino Đurbuzović ili novi gušter Šiljak? pa kaže plavipatripota: znači bili smo vrh, mjesto da napredujemo, mi se rasipamo! Ko je kriv i za ovo?
neno1 daje najpametniju zaključak svih vremena na forumu: dozvoljavam da me Osim i kompanija uvjeravaju da sam corav pored svojih ociju
, pa daje još jednu izvrsnu rečenicu za pamćenje, svakako je Zeljo postao njihova prcija u kojem Osim,Gredic i jos par njih rade sta hoce
. (Ja sam ovo uvijek govorio, a na mene se paljiba osipala). Pa kaže neno1 kada dodzu drugi ljudi necemu cu se i nadati. Upravo si sada prijetelju počeo da shavataš teoriju veće sile
koju sam ja već davno shvatio.
Josipbukal, mak_033, Željooooo,let3 potvrdiše svojim komentarima moje rečenice koje sam pisao nedavno da će se Dino prvi skalpirati radi Amaw-ovog grijeha pa josipbukal kaže: Dino nije trener za Želju i da je on največi krivac.
gio10 nemoj da ponavljaš stvari koje mi već znamo: Tribina je otišla u jedan lijepi ku.rac, navijanje bilo dobro ukupno nekih 30 minuta, ovo ostalo slabo, nabijem one koji su napustili stadion i nisu ostali da pošaljemo igračima poruku pred derbi.
Dino Đurbuzoviću ako imaš imalo mozga daj već večeras ostavku na svoju trenersku funkciju i spasi svoju čast i nemoj da dozvoliš da te tuđim grijehom ljudi zakite doživotno. Imaš vremena da ponudiš ostavku do Utorka jer ako dođe do ispadanja iz kupa u Srijedu ode sav bijes i muka na tebe i ako to nisi zaslužio i tada ćeš morati otići silom.
Najrealniji navijač Željezničara na ovome forumu je alipašino čovjek koji je već davno ranije upozoravao na mogućnosti katastrofe, ali tada su pojedinci i po njemu počeli paljibu da osipaju.
Ipak su upravo sada počela pitanja ona prava da se postavljaju od strane navijača Željeziničara. Ja sam govorio nedavno da će uskoro doći vrijeme kada će se početi potezati pitanja koja su doboko bila zatrpana samo radi osvojenih titula. Idemo redom:
Voltron30 kaže: Ma iskreno samo slijep čovjek nije vidio da nam se ovo spremalo od kako je počeo ovaj proljetni dio prvenstva i protiv Pita smo se takođe provukli. Ja tebe pitam voltron? ako si ovo već znao što to odmah javno nisi rekao i priznao? nego si u sebi krio lažnu nadu i do danas prosipao šuplju demagogiju.
plavipatriota kaže: Otjerali smo sve što nam je valjalo, ostavili smo ove poluigrače. Ja te pitam? ko je kriv za to što se je otjeralo sve što je valjalo da nije Dino Đurbuzović?
pa kaže: Braća Sadiković u Želji igraju samo zato što im otac drži terene u Hadžićima i uslov da Željini omladinci mogu igrati na tom terenu je da se guraju ta dvojica. Ja te pitam ko je kriv za ovo? Da nije Muharemović koji je nadavno otjeran ili možda Dino Đurbuzović ili novi gušter Šiljak? pa kaže plavipatripota: znači bili smo vrh, mjesto da napredujemo, mi se rasipamo! Ko je kriv i za ovo?
neno1 daje najpametniju zaključak svih vremena na forumu: dozvoljavam da me Osim i kompanija uvjeravaju da sam corav pored svojih ociju

Josipbukal, mak_033, Željooooo,let3 potvrdiše svojim komentarima moje rečenice koje sam pisao nedavno da će se Dino prvi skalpirati radi Amaw-ovog grijeha pa josipbukal kaže: Dino nije trener za Želju i da je on največi krivac.
gio10 nemoj da ponavljaš stvari koje mi već znamo: Tribina je otišla u jedan lijepi ku.rac, navijanje bilo dobro ukupno nekih 30 minuta, ovo ostalo slabo, nabijem one koji su napustili stadion i nisu ostali da pošaljemo igračima poruku pred derbi.
Dino Đurbuzoviću ako imaš imalo mozga daj već večeras ostavku na svoju trenersku funkciju i spasi svoju čast i nemoj da dozvoliš da te tuđim grijehom ljudi zakite doživotno. Imaš vremena da ponudiš ostavku do Utorka jer ako dođe do ispadanja iz kupa u Srijedu ode sav bijes i muka na tebe i ako to nisi zaslužio i tada ćeš morati otići silom.
Najrealniji navijač Željezničara na ovome forumu je alipašino čovjek koji je već davno ranije upozoravao na mogućnosti katastrofe, ali tada su pojedinci i po njemu počeli paljibu da osipaju.
SRETAN BROJ - 1725
nisu nasi nista boljiNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Neznam brate ali ono je za povratit s kim dijelimo isti zrak. Izvinjavam se zbog offaDukeOfWellington je napisao/la:To su oni što se kolektivno seljakaju od po.skoka, preko hercegovine i ob.zora do blje.ska i ostavljaju najblaže rečeno šovinističke komentare na račun našeg naroda. Vođa im je onaj Šušnjar koji im svakim tekstom daje povod za tako nešto, a onda dođe u Sarajevo pa po raznim televizijama priča o najčuvenijoj ugroženosti na svijetu. U toj moralnoj kataklizmi živi puno veći broj ljudi nego što se misli.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kako divni komentari na bljesku u vezi danasnje utakmice. Milina
NO PYRO NO PARTY
Nepristojno je dolaziti nepozvan u nečiju kuću i drzati predavanje o tome kako treba rijesavati neke stvari u toj kući. To mogu nepristojni, nevaspitani ili pak krajnje pokvareni ljudi.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
HAHAHA, Sejo Pitic... Nema veze, nismo mi pitari, bicemo uvijek uz Zelju i pogotovo uz Zeljinu djecu... J*ga, splet nesretnih okolnosti nas je doveo ovdje, cilj je i dalje Evropa a titula ako dodje, dodje... Ionako smo navikli na trofeje, nek se i djeca raduju...
Ali siguran sam da ce Zeljo iz ovoga svega izaci samo jaci, kada se naplate igraci koji se potrazuju, kad se prodaju istinski dragulji kluba pa se zaradi, siguran sam da ovo ce izaci na dobro, a na nama navijacima je da podrzimo Zeljinu mladost, pa makar smo poznati po tome da smo uz Zelju uvijek!

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Sad svi sve znaju
Jedno je samo tacno mi smo sa prosjecnom ekipom jos u igri .
Ovo moze samo da bude sramota drugih ekipa .
Jedno je samo tacno mi smo sa prosjecnom ekipom jos u igri .
Ovo moze samo da bude sramota drugih ekipa .
Glup čovjek, iako je to ružno reći nekome, al' kako da ga drugačije nazovem kada me spominje, a vidim uopšte ne konta o čemu sam pisao, nego vadi riječi iz konteksta kao da nam pruži dokaze k'o biva on je to znao, a mi nismo. Idiot na kvadrat!
Dobro Bajkice vidjeti ćemo da li ćeš u Srijedu ovako pisati odnosno da li će te uopšte biti u Srijedu poslije 21 h na forumu. Al znaš šta je zanimljivo ja postavih bezbroj pitanja koji su postavili i navijači Željezničara, a nigdje ni jednog odgovora hmmm zanimljivo?. Uglavnom neka tepiha neka se kiseli doživotno na jednom mjestu nemojte ga dirati jer ako ga neko pomjeri ko zna šta će se desiti.Baja_Zvjerka je napisao/la:HAHAHA, Sejo Pitic... Nema veze, nismo mi pitari, bicemo uvijek uz Zelju i pogotovo uz Zeljinu djecu... J*ga, splet nesretnih okolnosti nas je doveo ovdje, cilj je i dalje Evropa a titula ako dodje, dodje... Ionako smo navikli na trofeje, nek se i djeca raduju...Ali siguran sam da ce Zeljo iz ovoga svega izaci samo jaci, kada se naplate igraci koji se potrazuju, kad se prodaju istinski dragulji kluba pa se zaradi, siguran sam da ovo ce izaci na dobro, a na nama navijacima je da podrzimo Zeljinu mladost, pa makar smo poznati po tome da smo uz Zelju uvijek!
SRETAN BROJ - 1725
prvo zbog cega da covjek podnese ostavku?pitic je napisao/la:Nakon ove sramote moram da neke stvarčice da napišem.
neno1 daje najpametniju zaključak svih vremena na forumu: dozvoljavam da me Osim i kompanija uvjeravaju da sam corav pored svojih ociju, pa daje još jednu izvrsnu rečenicu za pamćenje, svakako je Zeljo postao njihova prcija u kojem Osim,Gredic i jos par njih rade sta hoce
. (Ja sam ovo uvijek govorio, a na mene se paljiba osipala). Pa kaže neno1 kada dodzu drugi ljudi necemu cu se i nadati. Upravo si sada prijetelju počeo da shavataš teoriju veće sile
koju sam ja već davno shvatio.
drugo svako ima pravo na svoje misljenje kome se ne svidja nek moli Boga da se vratimo na godine kad nismo mogli evropu izboriti.
trece navijanje je otislo u kur.ac u BiH komplet
cetvrto ko je otjerao igrace koje ne mozes placati da nece za makarone igrati?
peto cim su ti sto su to pisali tako rekli znaci odma da je tako raspad sistema raspadamo se i to je to
i sesto i zadnje imas svoj klub idi brate tamo uzivaj pusti se Zelje ti kao nesto znao doci ce neki dan... ne seri brate molim te ovako lijepo i ne davi vise glupostima....
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- Neandertalac
- Kontakt:
Naprijed Zeljo ljubavi moja !
Sta reci , satrali su nas , iskreno , ubili su nas ko" Kuduz -Bademu ...
Glavu gore zeljovci , ne nasijedajte na provokatore .
Sta reci , satrali su nas , iskreno , ubili su nas ko" Kuduz -Bademu ...
Glavu gore zeljovci , ne nasijedajte na provokatore .
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Baja_Zvjerka je napisao/la:HAHAHA, Sejo Pitic... Nema veze, nismo mi pitari, bicemo uvijek uz Zelju i pogotovo uz Zeljinu djecu... J*ga, splet nesretnih okolnosti nas je doveo ovdje, cilj je i dalje Evropa a titula ako dodje, dodje... Ionako smo navikli na trofeje, nek se i djeca raduju...Ali siguran sam da ce Zeljo iz ovoga svega izaci samo jaci, kada se naplate igraci koji se potrazuju, kad se prodaju istinski dragulji kluba pa se zaradi, siguran sam da ovo ce izaci na dobro, a na nama navijacima je da podrzimo Zeljinu mladost, pa makar smo poznati po tome da smo uz Zelju uvijek!
po broju postova mozes vidjeti da ne pisem mnogo i nisam tu da bi provocirao al sam pogledao tekmi zelje koliko i sarajeve pa te molim samo da mi kazes koji su to dragulji ako hoces u oba kluba. Ja ne vidim igraca u oba kluba na kojem se moze zaraditi. Mozda ti vidis sto ja ne. Iskreno mi je zao sto je Zeljo izgubio ovo sam napisao i na nasoj temi