pitic je napisao/la:Nakon ove sramote moram da neke stvarčice da napišem.
Ipak su upravo sada počela pitanja ona prava da se postavljaju od strane navijača Željeziničara. Ja sam govorio nedavno da će uskoro doći vrijeme kada će se početi potezati pitanja koja su doboko bila zatrpana samo radi osvojenih titula. Idemo redom:
Voltron30 kaže: Ma iskreno samo slijep čovjek nije vidio da nam se ovo spremalo od kako je počeo ovaj proljetni dio prvenstva i protiv Pita smo se takođe provukli. Ja tebe pitam voltron? ako si ovo već znao što to odmah javno nisi rekao i priznao? nego si u sebi krio lažnu nadu i do danas prosipao šuplju demagogiju.
plavipatriota kaže: Otjerali smo sve što nam je valjalo, ostavili smo ove poluigrače. Ja te pitam? ko je kriv za to što se je otjeralo sve što je valjalo da nije Dino Đurbuzović?
pa kaže: Braća Sadiković u Želji igraju samo zato što im otac drži terene u Hadžićima i uslov da Željini omladinci mogu igrati na tom terenu je da se guraju ta dvojica. Ja te pitam ko je kriv za ovo? Da nije Muharemović koji je nadavno otjeran ili možda Dino Đurbuzović ili novi gušter Šiljak? pa kaže plavipatripota: znači bili smo vrh, mjesto da napredujemo, mi se rasipamo! Ko je kriv i za ovo?
neno1 daje najpametniju zaključak svih vremena na forumu: dozvoljavam da me Osim i kompanija uvjeravaju da sam corav pored svojih ociju

, pa daje još jednu izvrsnu rečenicu za pamćenje, svakako je Zeljo postao njihova prcija u kojem Osim,Gredic i jos par njih rade sta hoce

. (Ja sam ovo uvijek govorio, a na mene se paljiba osipala). Pa kaže neno1 kada dodzu drugi ljudi necemu cu se i nadati. Upravo si sada prijetelju počeo da shavataš teoriju veće sile

koju sam ja već davno shvatio.
Josipbukal, mak_033, Željooooo,let3 potvrdiše svojim komentarima moje rečenice koje sam pisao nedavno da će se Dino prvi skalpirati radi Amaw-ovog grijeha pa josipbukal kaže: Dino nije trener za Želju i da je on največi krivac.
gio10 nemoj da ponavljaš stvari koje mi već znamo: Tribina je otišla u jedan lijepi ku.rac, navijanje bilo dobro ukupno nekih 30 minuta, ovo ostalo slabo, nabijem one koji su napustili stadion i nisu ostali da pošaljemo igračima poruku pred derbi.
Dino Đurbuzoviću ako imaš imalo mozga daj već večeras ostavku na svoju trenersku funkciju i spasi svoju čast i nemoj da dozvoliš da te tuđim grijehom ljudi zakite doživotno. Imaš vremena da ponudiš ostavku do Utorka jer ako dođe do ispadanja iz kupa u Srijedu ode sav bijes i muka na tebe i ako to nisi zaslužio i tada ćeš morati otići silom.
Najrealniji navijač Željezničara na ovome forumu je alipašino čovjek koji je već davno ranije upozoravao na mogućnosti katastrofe, ali tada su pojedinci i po njemu počeli paljibu da osipaju.