Ma salim se maloPofalici je napisao/la:Nisam ti ja trenutno u sarajevuamko27 je napisao/la:Pofalici je napisao/la:Znao samSvaka cast, sad kontam sto si kuci a ne na tribinama.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- JosipBukal
- Kontakt:
1 1
Haha kako se palite.szlaja je napisao/la:Kompleks... tipican primjerhabib je napisao/la:i kakve veze ima grbavica sa namavedator je napisao/la:Samo na istoku danas više navijača nego juče na čitavoj grbavici.![]()
Ne vjerujem da se znamo jer inace stanujem u austrijihabib je napisao/la:pofalici i ja sam iz pofalica mozda se znamoPofalici je napisao/la:Znao sam
ne sikirajte se ljudi uzimamo ovo hladno do kraja pogodio sam da ce ga krste zabit sad ce ga dat bilbija i to je to a mozda i dva zabije do kraja
- JosipBukal
- Kontakt:
koliko istok ima stolicavedator je napisao/la:Samo na istoku danas više navijača nego juče na čitavoj grbavici.![]()
7000JosipBukal je napisao/la:koliko istok ima stolicavedator je napisao/la:Samo na istoku danas više navijača nego juče na čitavoj grbavici.![]()
Mozete li muke dati gol ?
JosipBukal je napisao/la:koliko istok ima stolicavedator je napisao/la:Samo na istoku danas više navijača nego juče na čitavoj grbavici.![]()
kad je obnovljen poslije rata imao je 11.250
a sad samo Bog zna!!!
2 : 1 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
STOJČEV!
I na vrhu smo...
odlicno,osvojena 3 boda i jos smo u utrci za titlulu
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
- franklampard8
- Kontakt:
**** ti vjetar. 
Jel ti LenBias sta u rodu??franklampard8 je napisao/la:Dobro je. Igralo se sa pola snage sto nam je umalo doslo glave ...
franklampard8 je napisao/la:Dobro je. Igralo se sa pola snage sto nam je umalo doslo glave ...
ne pretjeruj,čuj sa pola snage,sa 10% snage ste ih ubili nogama....
ali nema para,sve se rastalilo....