Ova postava koja je zavrsila utakmicu danas tako bi trebali igrati i do kraja,s obzirom da nemamo boljeg desnog beka ovoga moras trpiti pa je to sto je to.Ova krila nemogu zajedno igrati ni pod razno nismo opasni ni sa jedne strane majkemi danas bili, dok su igrali Todor sa jedne odnosno Irfan sa druge.Ovaj drugi uz Barica najgori bio,ovoga Barica svako ziv pretrcaje i samo je sreca sto igra u nasoj ligi i sto ima snage da iznese utakmicu do kraja i tek na kraju kad protivnik umre on se moze natrcavati,sreca kazem sto nam protivnici rano ostaju bez snage pa on kasnije na tu fiziku i uspije uzeti nekoga
Danas igra nije bila bog zna sta opet lose ulazimo u utakmicu,i neznam zasto se to konsantno desava,neznam sta je problem napraviti pritisak i presing od starta a ne cekati nesto,losu igru cu pokusati opravdati i ovom postavkom na terenu koja do sada ni na treningu ovako nije igrala zajedno prije svega vezni red jel ima jedna stvar a to cu spomenuti dole ispod.
Jajalo i Radovac nemogu nikako zajedno,Radovac je danas meni odlican bio,ali nzalost opet ce on ispastati jel je dosta slican Jajalu u smislu da i jedan i drugi imaju zelju i vuku prema naprijed,od razbijanja igre nema nista i uvijek ce ostajati prostor iza njih
Jajalo je ovako dobar najvise iz razloga sto ima Cimirota pored sebe .Danas je Mate po meni uzasan bio jel mu nije Cimija bilo od starta,pa vidjeli ste kolko smo igru poboljsali kad je momak usao,jednostavno decko trci za tri igraca ima ga u svakom smjeru i na svakoj strani,i upravo on svojom trkom daje i Mati veci prostor za nesto vise,eh zato Radovac i Mate nemogu zajedno jel su i jedan i drugi pegle na lopti i nisu igraci koji ce u tolikoj mjeri da trce jedan za drugog,Cimirot je pojeo kad je usao decku kapu skidam
Tako da sam zadovoljan pobjedom,ali nadam se da je i Jarni vidio da ovako nemoze da pocinje utakmicu pa taman bio to i losiji protivnik nego li sto je Velez koji je danas ima smjesnu lose odbranu i da smo mi malo vise zapeli kao sto nismo zabili bi i jos koji,jel su se gubili konstantno
Posjetom sam zadovoljan ,rodjeni ispostovani citavo vrijeme ovaj nas pustao neke Mostarske pjesme na momente kontam gdje ovo igramo mi

igraci gostujuci dobili aplauz i eto,svi zadovoljni na kraju
Stojcev j.ebe hodajuci
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".