Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Svaka cast svima al burzi ne moze niko polit da ruke opere.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ovi su od danas
Besic je napisao/la:Eto posla za Bosančeroseamerosm je napisao/la:Ukoliko sutra predsjednistvo DFB-a da zeleno svijetlo onda ce DFB od 2015-te poceti sa gradnjom nove centrale/sjedista u kojem ce se nalaziti:
- kancelarije osoblja koje je zaposleno u DFB-u
- 5 fudbalskih terena za obuku igraca u omladinskom pogonu
- jedna dvorana
- najsavremeniji centar za oporavak povrijedjenih igraca
- najsavremeniji centar za podizanje fizicike spreme igraca
- najsavremeniji medicinski centar
- pogoni za obuku i doskolovavanje trenera i sudija
- dvorana/sala za odrzavanje nacionalnih i internacionalnih kongresa
Odlicna ideja DFB-a i u potpunosti se slazem sa naslovom BILD-a: Es wird das Silicon Valley des deutschen Fußballs...
sekerbay je napisao/la:Javi kako si pros' oConsigliere je napisao/la:Barcelona ima Messija za kojeg nikad ne mozes biti siguran hoce li ti zabiti
#miasanmia
analitičaru niko nije do koljena, bio i ost'o - jedan jedini. 
Imao je par dobrih postova na temi "kladionica", kad je igrao listiće, pa prognozirao, analizirao...ako neko može naći, nek' postavi.
Imao je par dobrih postova na temi "kladionica", kad je igrao listiće, pa prognozirao, analizirao...ako neko može naći, nek' postavi.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ima i Part 4 sigurno, vodio je on sekretaricu na veceru 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- franklampard8
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:Pa prvi kaze ; Neymar bi trebao sam da izadje na poluvremenu ...anell je napisao/la:De bgt prevedi, ima nas koji ne pratimo spanske serije.Neandertalac je napisao/la:Kakvi su to carobnjaci![]()
Bas sada ovaj spanski komentator govori ; Neymar, debo participar, inmediatamente después de la primera mitad ...
A ovaj drugi mu odgovara ; Estoy de acuerdo, y tal es la opinión Decimal @ , de uno de los cerebros más respetados del mundo ...
A ovaj odgovara ; Slazem se , a takvog je misljenja i Desimal@ , jedan od najcjenjenijih mozgova svijeta ...
Ugrubo , tako nesto ...
1946
- alan_kardec
- Kontakt:
Sveti je napisao/la:Posla će moDesimaL je napisao/la:Jos ste vi slabi za ovu Barcelonu.
Posalji te onog Ronalda na instrukcije kod ovog momka.Nije potrebno trcati da bi bio najbolji igrac svijeta
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Daj neko neka prihefta par postova od onog Papinog admirala , velikog fana Monaca i kraljevskog kluba. 
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Evo, pa heftajJohny je napisao/la:Daj neko neka prihefta par postova od onog Papinog admirala , velikog fana Monaca i kraljevskog kluba.
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=29034" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Re: Edin Džeko
Edine Džeče, duboki potomče bosanskog plemstva krvne linije krstjanina i plemića Stjepana Tomaševića monegaškog, vladara domovinskih prostora i gospodara života i smrti na ovim prostorima uz Božiju pomoć. Blagoslovim tvoje kopačke da večeras uz snagu Duha svetog postigneš tri gola ili dva ili barem ...

Edine Džeče, duboki potomče bosanskog plemstva krvne linije krstjanina i plemića Stjepana Tomaševića monegaškog, vladara domovinskih prostora i gospodara života i smrti na ovim prostorima uz Božiju pomoć. Blagoslovim tvoje kopačke da večeras uz snagu Duha svetog postigneš tri gola ili dva ili barem ...
MustafaP je napisao/la:Eto Sarajevo kao biva bosanski klub. E nije prijatelji moji. Koliko je igrača Sarajeva istinski postilo dok je bio Ramazan. Koliko ih je klanjalo, divanilo, iftarilo? Koliko ih je dobra djela činilo i koliko ih se bluda i bludnica čuvalo? Koliko ih je džamije išlo? Koliko ih je teravije obilazilo i dušu čistilo? Odgovor je jako malo i zato igrači zatrovanih duša nisu mogli dalje. U Sarajevu se dešava što i u reprezentaciji naše Bosne jedine mile drage. Dešava se pad morala, igrači piju, bludniče, spavaju sa ženama bludnicama neudatim. Svašta se dešava i ovo što se Sarajevu dešava s Upravom sve to ima dublji značaj.
MustafaP je napisao/la:Da hoće ovaj insan više proigrati šućur šućur. Aferim Edinbeže, Aferim. E neki dan sjedim na ćilimu za sinijom, iftarim i na šćemliji kraj mene daljinski od tv-a. Okrenuh ja na onaj kijametski program OBN kad tamo piše da je Edinbeg naš u vezi s Amrom. Amrom Silajždić, bludnicom nalet je bilo. Bludnica koja za novce pokazuje tijelo svoje, gluho bilo. Gluho bilo toliko je zgriješila da je ni pejgbamber ne bi mogao spasiti, oprosti mi Bože. I još sam čuo da s ćafirom nevjernikom ima čeljade. Pa gdje to ima ljudi moji, braćo Bošnjaci koji volimo Džeku da on hoda s bludnicom i da hairliše stranjskog insana, malog.
MustafaP je napisao/la:Godinama naša Bosna, posljednji džulbehar u Evropi pored Turske, ne može da napravi neku veliku stvar ili neki pozitivni zijan pa da odemo na Mundijal. A pitate se što je to tako? Naši ljudi u reprezentaciju si izašli iz insanskog poimanja. Puše, piju, neki se ponekad možda i drogiraju, džehenemska djela rade, bludniče i spavaju s neudatim ženama. A što je najgore i Boga psuju, tobejarabi, neki to rade. I onda kada se tama nadvije nad nama, kad nas Bog Dž.Š. ]pokara[ i kazni, onda se svi žale. Kukaju, naleti h bilo. Kukaju. Komu? Čemu? Proklet smo narod, to je oduvijek. I ništa ne činimo po tom pitanju. Ne pamtim kad je neki naš igrač proučio dovu prije utakmice na terenu. Ne pamtim, nane mi eto. A ako vi pamtite recite. Nek mi Bog prosti ako sam zgriješio ovom svojom mišlju. Ja vam kaže, braćo, duboko su naši reprezentativci u haram zagazili. Šejtanska su to posla, i tako će nam se uvijek ponoviti da naš ćafirski Portugal izbaci iz baraža. Sve dok ne progledamo!
ZELJEZNICAR 1921!
Ili ono za onog sto je imao nik alfarouqaminu dodao sliku na kojoj je pisalo alfakarinamandraX je napisao/la:analitičaru niko nije do koljena, bio i ost'o - jedan jedini.
Onaj se izdao na kraju svoje karijere na ovom forumu, vuk sa drine...stavljajući Ratka Mladića u potpis. Jbo ga on.Interista je napisao/la:Ili ono za onog sto je imao nik alfarouqaminu dodao sliku na kojoj je pisalo alfakarinamandraX je napisao/la:analitičaru niko nije do koljena, bio i ost'o - jedan jedini.
Ne znam jel ovo neko vec postavio xD
To je ono bilo odmah nakon hapsenja kad se sjetim kad je podforum Kladionice cvjetao Hodza,Analiticar,Citizen i ostali xDmandraX je napisao/la:Onaj se izdao na kraju svoje karijere na ovom forumu, vuk sa drine...stavljajući Ratka Mladića u potpis. Jbo ga on.Interista je napisao/la:Ili ono za onog sto je imao nik alfarouqaminu dodao sliku na kojoj je pisalo alfakarinamandraX je napisao/la:analitičaru niko nije do koljena, bio i ost'o - jedan jedini.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Franjevac najjaci

Ronaldo - Isco - Bale
- champions1921
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Habibe 15 minuta yebem ti matematikuhabib je napisao/la:a ostalih 25 minuta ?AdamSmith je napisao/la:Joj rasprave, da je ovo da je ono. Sve saberite sve oduzmite, remi najrealniji, obje ekipe pokazale isto, Želji pripalo prvih 25 minuta, saraj'vu posljednjih 25, u preostalih 25 snage izjednačene. Čak je i broj gol-šansi izjednačen. Nema tu neke diskusije. Pitari u boljoj poziciji zbog gola u gostima, ali je šampion za ove četiri godine je prolazio dalje i poslije nepovoljnog rezultata u hramu fudbala.
Željo na Hadisonu nije slavio 10-ak godina, red je da se nastavi tradicija i da Željo opet pobijedi u utkamici ''na život ili smrt''.![]()
![]()
habib je napisao/la:a ja pa yebi i njegovu on je jos vise fulio
BUDI ŽELJO !!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
habib najjaci lik na forumu trenutno 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, thulkazal i 22 gosta.