Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

A_d_0
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la A_d_0 » 23 mar 2014, 14:12

Svaka cast svima al burzi ne moze niko polit da ruke opere.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 23 mar 2014, 16:08

Ovi su od danas :lol:
Besic je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Ukoliko sutra predsjednistvo DFB-a da zeleno svijetlo onda ce DFB od 2015-te poceti sa gradnjom nove centrale/sjedista u kojem ce se nalaziti:

- kancelarije osoblja koje je zaposleno u DFB-u
- 5 fudbalskih terena za obuku igraca u omladinskom pogonu
- jedna dvorana
- najsavremeniji centar za oporavak povrijedjenih igraca
- najsavremeniji centar za podizanje fizicike spreme igraca
- najsavremeniji medicinski centar
- pogoni za obuku i doskolovavanje trenera i sudija
- dvorana/sala za odrzavanje nacionalnih i internacionalnih kongresa

Odlicna ideja DFB-a i u potpunosti se slazem sa naslovom BILD-a: Es wird das Silicon Valley des deutschen Fußballs...
Eto posla za Bosančerose
sekerbay je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Barcelona ima Messija za kojeg nikad ne mozes biti siguran hoce li ti zabiti
Javi kako si pros' o :mrgreen:
#miasanmia

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 mar 2014, 16:13

analitičaru niko nije do koljena, bio i ost'o - jedan jedini. :mrgreen:

Imao je par dobrih postova na temi "kladionica", kad je igrao listiće, pa prognozirao, analizirao...ako neko može naći, nek' postavi. :lol:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 23 mar 2014, 17:45

Ima i Part 4 sigurno, vodio je on sekretaricu na veceru :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 23 mar 2014, 22:18

Neandertalac je napisao/la:
anell je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Kakvi su to carobnjaci :D

Bas sada ovaj spanski komentator govori ; Neymar, debo participar, inmediatamente después de la primera mitad ...

A ovaj drugi mu odgovara ; Estoy de acuerdo, y tal es la opinión Decimal @ , de uno de los cerebros más respetados del mundo ...
De bgt prevedi, ima nas koji ne pratimo spanske serije.
Pa prvi kaze ; Neymar bi trebao sam da izadje na poluvremenu ...

A ovaj odgovara ; Slazem se , a takvog je misljenja i Desimal@ , jedan od najcjenjenijih mozgova svijeta ...

Ugrubo , tako nesto ...
1946

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 23 mar 2014, 23:11

Sveti je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:Jos ste vi slabi za ovu Barcelonu.

Posalji te onog Ronalda na instrukcije kod ovog momka.Nije potrebno trcati da bi bio najbolji igrac svijeta

slika
Posla će mo

:lol: :lol: što el clasico nije malo češće toku sezone.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 23 mar 2014, 23:15

:lol: :lol:

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 24 mar 2014, 01:49

Daj neko neka prihefta par postova od onog Papinog admirala , velikog fana Monaca i kraljevskog kluba. :lol:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 24 mar 2014, 02:14

Johny je napisao/la:Daj neko neka prihefta par postova od onog Papinog admirala , velikog fana Monaca i kraljevskog kluba. :lol:
Evo, pa heftaj :D
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=29034" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 24 mar 2014, 11:53

Re: Edin Džeko
Edine Džeče, duboki potomče bosanskog plemstva krvne linije krstjanina i plemića Stjepana Tomaševića monegaškog, vladara domovinskih prostora i gospodara života i smrti na ovim prostorima uz Božiju pomoć. Blagoslovim tvoje kopačke da večeras uz snagu Duha svetog postigneš tri gola ili dva ili barem ...

:lol:

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 24 mar 2014, 13:05

MustafaP je napisao/la:Eto Sarajevo kao biva bosanski klub. E nije prijatelji moji. Koliko je igrača Sarajeva istinski postilo dok je bio Ramazan. Koliko ih je klanjalo, divanilo, iftarilo? Koliko ih je dobra djela činilo i koliko ih se bluda i bludnica čuvalo? Koliko ih je džamije išlo? Koliko ih je teravije obilazilo i dušu čistilo? Odgovor je jako malo i zato igrači zatrovanih duša nisu mogli dalje. U Sarajevu se dešava što i u reprezentaciji naše Bosne jedine mile drage. Dešava se pad morala, igrači piju, bludniče, spavaju sa ženama bludnicama neudatim. Svašta se dešava i ovo što se Sarajevu dešava s Upravom sve to ima dublji značaj.
MustafaP je napisao/la:Da hoće ovaj insan više proigrati šućur šućur. Aferim Edinbeže, Aferim. E neki dan sjedim na ćilimu za sinijom, iftarim i na šćemliji kraj mene daljinski od tv-a. Okrenuh ja na onaj kijametski program OBN kad tamo piše da je Edinbeg naš u vezi s Amrom. Amrom Silajždić, bludnicom nalet je bilo. Bludnica koja za novce pokazuje tijelo svoje, gluho bilo. Gluho bilo toliko je zgriješila da je ni pejgbamber ne bi mogao spasiti, oprosti mi Bože. I još sam čuo da s ćafirom nevjernikom ima čeljade. Pa gdje to ima ljudi moji, braćo Bošnjaci koji volimo Džeku da on hoda s bludnicom i da hairliše stranjskog insana, malog.
MustafaP je napisao/la:Godinama naša Bosna, posljednji džulbehar u Evropi pored Turske, ne može da napravi neku veliku stvar ili neki pozitivni zijan pa da odemo na Mundijal. A pitate se što je to tako? Naši ljudi u reprezentaciju si izašli iz insanskog poimanja. Puše, piju, neki se ponekad možda i drogiraju, džehenemska djela rade, bludniče i spavaju s neudatim ženama. A što je najgore i Boga psuju, tobejarabi, neki to rade. I onda kada se tama nadvije nad nama, kad nas Bog Dž.Š. ]pokara[ i kazni, onda se svi žale. Kukaju, naleti h bilo. Kukaju. Komu? Čemu? Proklet smo narod, to je oduvijek. I ništa ne činimo po tom pitanju. Ne pamtim kad je neki naš igrač proučio dovu prije utakmice na terenu. Ne pamtim, nane mi eto. A ako vi pamtite recite. Nek mi Bog prosti ako sam zgriješio ovom svojom mišlju. Ja vam kaže, braćo, duboko su naši reprezentativci u haram zagazili. Šejtanska su to posla, i tako će nam se uvijek ponoviti da naš ćafirski Portugal izbaci iz baraža. Sve dok ne progledamo!
ZELJEZNICAR 1921!

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 24 mar 2014, 13:20

mandraX je napisao/la:analitičaru niko nije do koljena, bio i ost'o - jedan jedini. :mrgreen:

Imao je par dobrih postova na temi "kladionica", kad je igrao listiće, pa prognozirao, analizirao...ako neko može naći, nek' postavi. :lol:
Ili ono za onog sto je imao nik alfarouqaminu dodao sliku na kojoj je pisalo alfakarina :lol:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 mar 2014, 13:26

Interista je napisao/la:
mandraX je napisao/la:analitičaru niko nije do koljena, bio i ost'o - jedan jedini. :mrgreen:

Ili ono za onog sto je imao nik alfarouqaminu dodao sliku na kojoj je pisalo alfakarina :lol:
Onaj se izdao na kraju svoje karijere na ovom forumu, vuk sa drine...stavljajući Ratka Mladića u potpis. Jbo ga on.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 24 mar 2014, 13:29

Ne znam jel ovo neko vec postavio xD
analiticar_ je napisao/la:Evo jednog dogadjaja kada sam bio 3. ili 4. razred osnovne skole, a to je bilo davnih vec 80tih godina...

Poceli mi krasti slatkise u lokalnom spermarketu. Moj najblizi rodjak, nasa dva jarana iz komsiluka i ja smo bili udarna ekipa. Usko smo se specijalizirali u tom poslu. Pocelo je sa tim da ukrademo po cokoladicu, zvake ili nesto sitno kad bi nas neko poslao u market da nesto kupimo. I to je postajalo redovno. Nakon toga javila se potreba da uvijek probamo nesto novo, sok, keks, neke uvijek nove zvake,cokolade, bombone i slicno..Nije to da mi nismo imali kuci, ali eto, usli smo u taj fazon i poceli smo tako. Nakon toga poceli smo ici najmanje po 2 puta u prodavnicu u toku dana. Namjerno smo trazili razlog da odemo dva puta, npr posalje nas neko da nesto kupimo i mi kupimo pola i uvijek kao nesto zaboravimo pa odemo drugi put. I to smo radili nas cetvorica ali i jos mnogo druge djece u ta doba. Bio je to pocetak i bilo je normalno. No i adrenalin je pucao nakon nekog vremena pa smo poceli trpati vise i vise. Sjecam se da bih usao u market i za veoma kratko vrijeme u majicu, sorc, jaknu ili slicno strpao po 2-3 pa cak i 4 stvarcice i onako hladnokrvno dosao na kasu, platio po sta sam dosao i noga. Nakon toga, vec u sljedecoj fazi mi smo postali malo organizovani. To jest, kad bi bili skupa i imali neke djecje planove i aktivnosti,npr utakmice, izlete, pecanje i slicno, isli bi po dvojica u grupi. Npr udje nas dvojica, odradimo posao i izidjemo iz marketa a onda druga dvojica udju i odrade nesto drugo i izidju....
Tako je to trajalo danima, sedmicama pa cak i mjesecima...Uvijek smo trpali vise i vise i sjecam se da mi cak nije problem bio odraditi veliku coca colu ili neki veci keks ili bombonjeru...

Problem je bio kad smo poceli krasti sa tim da udjemo u market i nista ne kupimo, tek onako kao da smo dosli nesto razgledati i izici. No i tada smo bez ikakvih problema odradjivali posao...Zadnjih dana se sjecam da bi nas cetvorica usli po 2 puta u market i da pri tome nista ne kupimo. Sjecam se da bi u tim naletima doslovno napunili punu kesu slatkisa...I trajalo je tako danima....Sve do jednog vrelog dana a bila je subota....

Osvanula subota, vreo ljetni dan...Dogovorimo se mi idemo na pecanje..I naravno svratit cemo u "nabavku"....Udjem prvi ja sa ovim jaranom iz komsiluka, i odradimo posao i izidjemo..Nakon nas usli moj rodjak i drugi jara, te i oni uspjesno za minut ili dva donesose robu...Kad su izisli kaze ovaj jaran da je vidio dosle neke nove JAT bombonjerice, nesto kao rafaelo. To je valjda tek doslo i bilo novo i kaze hajd ponesite i to po jedno svima...Ma nikakav problem...Udjemo ja i rodjak i sad razletili se mi po marketu...On na jednosj strani tamo vec trpa, ja ga kuzim, ali ja ne mogu da nadjem te nove bonbonjere..Uzvrtio se ja po marketu ko muha bez glave...No konacno ih nadjem i primakem se i gledam nesto kao gore a dole rukom trpam jednu po jednu od tih bombonjerica u hlace, tacnije kacio ih ja u hlace, gdje je kais...I odradim 3 komada i taman uzimam zadnju cetvrtu da svi imamo po jednu kad vidim sa ledja mi prilazi prodavacica...A znam je, a i ona mene, tacnije zna moje i cijelu familiju....Pita ona mene kako mi je mama i sta trazim, a ja onako vec nervozan zbog tih bonbonjera kazem dobro je mama, poslala me da uzmem neki sok na mucenje....Kaze ona meni, pa drago dijete sokovi su skroz na drugom kraju marketa, hajd pomoci cu ti ja da nadjemo neki dobar..I krenemo mi prema sokovima, no vidim ja bit ce problem...Nisam one bombonjere dobro fiksirao i pocele da se pomjeraju, no prekrio sam ja to majicom i nista se to ne vidi naravno...Jos kako smo doslo do drugog kraja marketa, malo su one izgubile prvobitni polozaj...Pita ona mene koji sok ti je mama rekla da uzmes...i u tom trenutku jedna bombonjera proleti mi kroz nogavicu i izleti tacno ispred nje a druga mi preleti preko hlaca i pade u naravno praznu korpu....Njoj se oci iskolacile ko fildzani...Kaze imas li jos, kazem ja ima jos jedna....Kao meni se zemlja otvorila....No koliko je i ona bila sokirana, uze ona one 3 bombonjere, mene za ruku i vodi me na kasu....Da platim vjerovatno i to bi se na tome zavrsilo ili nekako slicno...No problem je sto ja kod sebe nemam ni dinara..I ja kazem tako nemam para, i onda ona tek glupaca sabrala dva i dva...Sva se zacrveni i kaze hajde sada samnom..Uze one bombonjere i kaze hajd sada zamnom..I odvede me tamo u kancelarije....
analiticar_ je napisao/la:Dosli mi u kancelariju a ona zvala seficu usput. Rekle mi da sjednem na stolicu, a meni kroz glavu 1000 ludijh ideja prolazi...Sta da kazem, sta da slazem sad?

No jedino sto mi prolazi kroz glavu je cinjanica da nije bio gori moguci momenat da nas provali nego tada..Bilo je bas kao Bozja kazna...Kao prvo i najvaznije je da je subota, stari mi je kuci a taj sam mu dan jos pobjegao jer je bio planirao neki posao da odradimo.. A kod mene stari pravo zajeban bio, hem vojno lice u onoj JNA hem aktivan sportista a kratkih zivaca...Nema sa njim kompromisa...A uz to tek podne, kontam kad me sad uhvati nema pustanja cijeli dan...Pored tog crnila, desilo mi se i to da je isti dan u susjednoj prodavnici radila i moja strina....Kontam u sebi, ovdje nema izvlacenja, najebao sam ko zuti....

Pocinje pricu ta sefica. Kaze a znaci to se svi....Nisam mogla to zamisliti...Kaze da im se tih dana javljao strasan manjak u prodavnici (a kako i ne bi covjece :D )...Rece ona da su pravili mnoge inventure ali da im nije jasno gdje je nestajala ta razlika....

Tu odmah ja ulijecem u pricu i branim se..E izvinite ali ja ne znam o cemu vi pricate..Ovo je meni tek drugi put..Kazu one meni, nemoj da lazes, tebe i onog ti rodjaka i dvojicu jarana non stop vidjamo u prodavnici...Ja odlucan i odbijam da smo mi pokrali sve to ali mi drafo eto sto ih ja nisam ocvikao nego sto znaju da smo mi u talu...Kontam sad je lakse ma sta god da se desi...Odbijao ja tada neku saradnju i pricu sa njima i one pozovu moju strinu iz susjedne prodavnice. Dodje ona, popricale one, i pita mene strina jeste li vi to ali nemoj da lazes..Kazem ja jesmo ali nismo toliko koliko one kazu...Zovu oni sada moju staru kuci na telefon i za kratko vrijeme i ona dodje...Stara u zemlju propala, nije mogla vjerovati u ono sto cuje,,,Popiju njih 4 tu kafu, dogovore nesto izmedju sebe a moja stara plati neku odstetu, kolika je lova bila u pitanju, to ne znam ali znam da je stara tada morala ispuniti onaj zeleni cek...

Zavrsi se to i mi izidjemo napolje...Kaze stara hajde odmah kuci i uze me za ruku..Ja se otmem jer me ona nikada nije udarala i kazem joj da cu doci brzo...
Kaze ona radi kako hoces ali znas sta te ceka kuci i bolje ti je da dodjes sto prije jer stari sto bude vise te cekao bit ce ti teze........A meni vec laknulo, kontam blamiranje proslo a sad slijede batine, to mi nije bio prvi put a da li je bio zadnji ne sjecam se ali mislim da iza toga nisam primio neke vecine batine...No slijedio je spektakl...Skupila se nas cetvorica i ja im tako objasnim i da pojma nemam sta ce biti i da je moram kuci jer ce stari da me pegla....

Hahaha da stvar bude gora, krene samnom i rodjak a njegovi roditelji su bili rastavljeni tako da su se o njemu brinuli stara majka ali i moj stari i njegova braca....I idemo mi kuci, ulazimo u dvoriste, i sjecam se da starog nikada nisam vidio tako ljutog....Samo sto smo usli u dvoriste zaleti se na nas i mene kako je scepao za ruku ili rame, odmah me dize u zrak...A rodjak kao krenuo svojim putem hahahaha, kao on ce kuci, kad u dva koraka i njega stize i kaze ma gdje si ti krenuo...Scepa i njega i onako nas obadvojicu nosi i vuce....Dovukao nas do jedne ostave gdje inace drzimo drva i ugalj za zimu....Odmah sa vrata onako kako nas nosi u tu prostoriju, jednog po jednog bacio na taj ugalj......Kaze sad cu vam ja pokazati sta se radi sa lopovima...Zakljuca nas da ne pobjegnemo i ode po jedan veliki debeli konopac ali i neke velike stapove....Udje onako bijesan i poce da nas udara..Niti sta pita, niti sta objasnjava....Rukama, nogama, stapom, konopcem, ne bira..Ne bira niti po ledjima, rukama, nogama...Samo udara a sve bijesniji i bijesniji...Udara on a mi placemo, no sjecam se mene nista ne boli..Kontam ma i ovo ce proci, neka ocejfi eto...A suza suzu goni i kod mene i rodjaka....Odradio on jednu serju a mozda je trajalo sat-dva...Mi smo bili modri ali i prljavi od onog uglja jer nas bacao stalno na ugalj....

Ostatak price ja manje vazan. Taj dan sam fasovao kao vol u kupusu. Stari nas je prebio. Nismo imali nikakvih lomova, ali nema gdje nisam bio modar. No vise os svega me je bolilo sto me je danima zvao "lopove". Cak i pred familijom i prijateljima, prolaznicima...To me bolilo mnogo vise od batina. Nakon toga sam prestao krasti.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 24 mar 2014, 13:35

mandraX je napisao/la:
Interista je napisao/la:

Onaj se izdao na kraju svoje karijere na ovom forumu, vuk sa drine...stavljajući Ratka Mladića u potpis. Jbo ga on.
To je ono bilo odmah nakon hapsenja kad se sjetim kad je podforum Kladionice cvjetao Hodza,Analiticar,Citizen i ostali xD

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 24 mar 2014, 14:13

Franjevac najjaci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 24 mar 2014, 14:42

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
habib je napisao/la:
AdamSmith je napisao/la:Joj rasprave, da je ovo da je ono. Sve saberite sve oduzmite, remi najrealniji, obje ekipe pokazale isto, Želji pripalo prvih 25 minuta, saraj'vu posljednjih 25, u preostalih 25 snage izjednačene. Čak je i broj gol-šansi izjednačen. Nema tu neke diskusije. Pitari u boljoj poziciji zbog gola u gostima, ali je šampion za ove četiri godine je prolazio dalje i poslije nepovoljnog rezultata u hramu fudbala.

Željo na Hadisonu nije slavio 10-ak godina, red je da se nastavi tradicija i da Željo opet pobijedi u utkamici ''na život ili smrt''.
a ostalih 25 minuta ?
Habibe 15 minuta yebem ti matematiku :lol: :lol: :lol:
habib je napisao/la:a ja pa yebi i njegovu on je jos vise fulio
:lol:
BUDI ŽELJO !!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 24 mar 2014, 15:30

:lol: :lol:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 mar 2014, 15:33

habib najjaci lik na forumu trenutno :lol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 24 mar 2014, 16:04

reci mu Habibe
Allegri je gospodin!

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Jabroni, L-Train i 20 gostiju.