AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muha milanez
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muha milanez » 23 mar 2014, 22:25

80 minuta bez udarca u okvir gola :o
jadno i zalosno :oops: :oops:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 23 mar 2014, 22:58

Očaj živi. Ne zna čovjek šta bi rekao nego samo da jedva čekam da prođe ova mora i da se krene naprijed :?
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 mar 2014, 23:11

momci, ako za vas postoji neko ohrabrenje, onda je to saznanje da je ovo dno i da dalje od ovog ne može .. žao mi je, nadam se da će se pravi Milan vratiti, kao i moj Lazio

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 23 mar 2014, 23:21

Chinaglia je napisao/la:momci, ako za vas postoji neko ohrabrenje, onda je to saznanje da je ovo dno i da dalje od ovog ne može .. žao mi je, nadam se da će se pravi Milan vratiti, kao i moj Lazio
Nada zadnja umire :wink:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 23 mar 2014, 23:23

Ma ne želim se živcirati,ova sezona je propala već davno.Sad samo ostaje da vidimo hoće li Seedorf i pedofil održati riječ i napraviti čisku(koja je prijeko potrebna)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 23 mar 2014, 23:38

Zaboravih spomenuti nevjerovatne izmjene u reziji Profesora :-o:oops:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 mar 2014, 23:46

Aje, bar smo bod osvojili. :mrgreen:

Ako nista, jedino ohrabrenje je u cinjenici da od ovoga zaista gore ne moze i da je evidentno da se moraju povuci neki potezi i promjene.
Ja opet ponavljam, dozvolili su da se 2 godine ovako srozavamo na dno, ali i trecu godinu uzastopno isto dozivljavati, u to ne vjerujem niti zelim da vjerujem da ce to dopustiti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

SoooE7
Kontakt:

Post Postao/la SoooE7 » 24 mar 2014, 00:05

Stvarno veceras nisu bile jasne izmjene. Mislim da se utakmica trebala dobiti, samo su nas izmjene malo zeznule. Sve u svemu, u ovoj ekipi bas nema puno hajra. Cast pojedincima.
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)

inzaghi3
Kontakt:

Post Postao/la inzaghi3 » 24 mar 2014, 08:37

najbolje je bi bilo kad je hondu zamjenijo onaj njemu why haha ako nista makar bod smo uzeli u srijedu protiv fiora tesko da cemo uzet koji bod
you call it madness but i call it love AC MILAN

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 24 mar 2014, 10:15

Ne mogu da vjerujem da se zadovoljavate sa ovim **** bodom, kao da smo ih razvalili. Ustvari ne zna se ko je losiji u ovom trenutku. Ipak mislim da smo to mi. Nevjerovatno je da se za nekih 80 minuta ne uputi ni jedan jedini sut u okvir gola, ne izvede ni jedan korner, ne odigra dobra akcija..

Sedorf jede **** sa Tarabtom, momak koji je najvise pokazao otkako je tu. Zasto ne igra, Poli je na amf, Pazzo sam u napadu, Baloteli i Montolivo na klupi.. smijesno je sve ovo..

Ocekujem u srijedu da nas Viole pregaze, tako ce nam i bit..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 mar 2014, 14:32

Ne zadovoljava se niko bodom, ali moras priznati da je bolje jedan nego nijedan. :P :P :P :P :P :P

Razlog zasto Taarabt ne igra je jednostavan, pogotovo kad skontas koja dva lisca su u igru. Pokusavaju mu maksimalno smanjiti cijenu. Iako je jedan boljih i donosi neku razliku na terenu, mislim da je Seedorf tu nemocan.
A one price da ne zele otkupiti Ramija su posebno smijesne. Covjek svaku utakmicu izdominira i vjerujem da bi bio jos bolji kad bi imao stabilnijeg partnera pored sebe.

I jedan glavni zakljucak, nama stvarno treba svjeze krvi u ekipi, nevjerovatno koliko tromo i anemicno izgledaju na terenu. Jedan veznjak bi nam tako dobro sjeo (naravno pored obnovljene odbrane), ali tesko da cemo ga docekati.
A nista, valjda na ljeto stvari budu izgledale bolje. Treba njima svima odmor (fizicki i psihicki) i kraj ove katastrofalne sezone da malo dodju sebi. :P

FORZA MILAN !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 mar 2014, 15:39

SoooE7 je napisao/la:Stvarno veceras nisu bile jasne izmjene. Mislim da se utakmica trebala dobiti, samo su nas izmjene malo zeznule. Sve u svemu, u ovoj ekipi bas nema puno hajra. Cast pojedincima.

Daj molim te, mora da se šališ, u onakvom mrtvoj utakmici bez šanse mi ili oni smo trebali dobiti istu ?
Mislim o čemu mi pričamo ovdje. Jesi li gledao našu organizaciju napada, Mexes, Rami, Mexes, Rami, Mexes.... buum, izbi što dalje jer nema kvalitete ni ideje u igri. Ovaj Milan je najgori Milan od kada ih ja pratim, a to je negdje 1992 odprilike. Neko kaže, ne može gore od ovoga. Može itekako druže, tek ćeš viditi ako se na ljeto ništa ne uloži a ne riješimo se 80% nakoćenih polovnjaka u ekipi, slijedi nam grčevita borba za život u seriji A.
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 24 mar 2014, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Ibracadabra
Kontakt:

Post Postao/la Ibracadabra » 24 mar 2014, 15:45

Naravno da može gore, na ljeto ako rasprodaju i ovo malo kvalitetnih igrača što Milan ima te ne budu ulagali, sljedeće sezone će se ova ekipa boriti za ostanak u ligi. Pa ni ove sezone nisu daleko od toga, neko krizu prekida sa velikim ulaganjem i tako se vraća na vrh, a neki će to pokušati uraditi sa bezbroj opravdanja, kao što to rade Galliani i Berlusconi već godinama.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."

#CFC Pride of London.

#KING James!!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 mar 2014, 20:42

Ja se samo mogu nadati da ce biti neke promjene. Ne zelim vjerovati da nece.

Evo sad gledam, Siljo opet povrijedjen. Pa je*emu, ko da su od secera, malo jaci start i nema ga 20 dana. :roll:
A s obzirom da nema ni Abatea, ostaju nam Constant i Urby. Wow. :roll:
Montolivo takodjer povrijedjen, tako da cemo htjeli - ne htjeli ponovo gledati karinu Essiena.
Cisto sumnjam da ce biti Taarabta, ponovo ce igrati anemicni Honda i Poli. Majke mi moje, izgubim i ovo malo zelje za gledanje utakmice. Otkad nisam osjetio uzbudjenje pred utakmicu koje je prethodnih godina redovno bilo, vise ni ne pamtim. :roll:

FORZA MILAN !

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 24 mar 2014, 21:01

https://pbs.twimg.com/media/BfYndWaCYAEml_K.jpg:large" onclick="window.open(this.href);return false; :lol:

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 24 mar 2014, 21:02

Hattrick123 je napisao/la:ako ovaj sastav bude igrao lagano na pocetku ugasiti/prebaciti da se dzaba zivci ne gube :D
lagano na pocetku ugasio i nasao utkamicu real-barca i placi(od ljubomore) kakve igrace imaju i kakvu igru(i jedni i drugi) i koliko se ulaze u ekipe :oops: sad negdje reci da je Milan veliki klub samo se mozes osramotiti i ljudi ti se ismiju....nema ni jednog argumenta da nisu upravu i samo se mozemo poklopiti i nadati da ce neko kupiti klub jer ovi matorci šinu bi savili :evil: sta su uradili sa onakvog kluba :oops:
FORZA MILAN

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 mar 2014, 21:12

I ja sam na kraju gledao el klasiko, ali kako mi djavo nije dao mira, morao sam pomalo prebacivati da vidim rezultat. Koja drasticna razlika. Tacno covjeku dodje da zaplace kada uporedi te dvije utakmice. :mrgreen:

Nama ako je za utjehu, jednog dana cemo izaci iz ove krize i biti oni stari. Pa nece nam valjda vazda ovako biti lose. :D
Nazalost, mislim da nam predstoji tezak period. Tek od te 2017-te kada se planira zaigrati na novom stadionu mozda krene na bolje, ali do tad - boze sabura. Sta drugo reci.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 24 mar 2014, 21:26

Ja uinat nisam htio prebacit, gledao sam nase dok me nisu uspavali :lol:

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 24 mar 2014, 22:38

muxa je napisao/la:Ja uinat nisam htio prebacit, gledao sam nase dok me nisu uspavali :lol:

preporucuje se svima koji navece ne mogu da zaspe da puste koju utakmicu Milana od ove sezone ima ko bebe da zaspe do poluvremena :D
FORZA MILAN

SoooE7
Kontakt:

Post Postao/la SoooE7 » 24 mar 2014, 22:47

Titova-Juga je napisao/la:
SoooE7 je napisao/la:Stvarno veceras nisu bile jasne izmjene. Mislim da se utakmica trebala dobiti, samo su nas izmjene malo zeznule. Sve u svemu, u ovoj ekipi bas nema puno hajra. Cast pojedincima.

Daj molim te, mora da se šališ, u onakvom mrtvoj utakmici bez šanse mi ili oni smo trebali dobiti istu ?
Mislim o čemu mi pričamo ovdje. Jesi li gledao našu organizaciju napada, Mexes, Rami, Mexes, Rami, Mexes.... buum, izbi što dalje jer nema kvalitete ni ideje u igri. Ovaj Milan je najgori Milan od kada ih ja pratim, a to je negdje 1992 odprilike. Neko kaže, ne može gore od ovoga. Može itekako druže, tek ćeš viditi ako se na ljeto ništa ne uloži a ne riješimo se 80% nakoćenih polovnjaka u ekipi, slijedi nam grčevita borba za život u seriji A.
Saglasan sam s tobom, ali mislim da smo bili bolji protivnik za nijansu. I Lazio je igrao mrtvo kao i mi. Moje misljenje je da su izmjene bile lose. Izbaciti Hondu koji je igrao dobro, nakon losih utakmica i to pri nasem vodstvu. I onda kad je trebao uvesti ofanzivnog igraca, tj. kad su oni izjednacili koliko se sjecam on uvodi Essiena. Defanzivno nastrojenog igraca. A ja sam fino napisao u ovoj ekipi nema bas puno hajra, znaci nema kvalitetnih igraca. Osim pojedinaca. I dijelim tvoje misljenje ako ne bude nikakvih ulaganja, da cemo tonuti. Ali ja opet nastavljam biti navijac Milana.
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.