jadno i zalosno

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nada zadnja umireChinaglia je napisao/la:momci, ako za vas postoji neko ohrabrenje, onda je to saznanje da je ovo dno i da dalje od ovog ne može .. žao mi je, nadam se da će se pravi Milan vratiti, kao i moj Lazio
SoooE7 je napisao/la:Stvarno veceras nisu bile jasne izmjene. Mislim da se utakmica trebala dobiti, samo su nas izmjene malo zeznule. Sve u svemu, u ovoj ekipi bas nema puno hajra. Cast pojedincima.
lagano na pocetku ugasio i nasao utkamicu real-barca i placi(od ljubomore) kakve igrace imaju i kakvu igru(i jedni i drugi) i koliko se ulaze u ekipeHattrick123 je napisao/la:ako ovaj sastav bude igrao lagano na pocetku ugasiti/prebaciti da se dzaba zivci ne gube
preporucuje se svima koji navece ne mogu da zaspe da puste koju utakmicu Milana od ove sezone ima ko bebe da zaspe do poluvremenamuxa je napisao/la:Ja uinat nisam htio prebacit, gledao sam nase dok me nisu uspavali
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Saglasan sam s tobom, ali mislim da smo bili bolji protivnik za nijansu. I Lazio je igrao mrtvo kao i mi. Moje misljenje je da su izmjene bile lose. Izbaciti Hondu koji je igrao dobro, nakon losih utakmica i to pri nasem vodstvu. I onda kad je trebao uvesti ofanzivnog igraca, tj. kad su oni izjednacili koliko se sjecam on uvodi Essiena. Defanzivno nastrojenog igraca. A ja sam fino napisao u ovoj ekipi nema bas puno hajra, znaci nema kvalitetnih igraca. Osim pojedinaca. I dijelim tvoje misljenje ako ne bude nikakvih ulaganja, da cemo tonuti. Ali ja opet nastavljam biti navijac Milana.Titova-Juga je napisao/la:SoooE7 je napisao/la:Stvarno veceras nisu bile jasne izmjene. Mislim da se utakmica trebala dobiti, samo su nas izmjene malo zeznule. Sve u svemu, u ovoj ekipi bas nema puno hajra. Cast pojedincima.
Daj molim te, mora da se šališ, u onakvom mrtvoj utakmici bez šanse mi ili oni smo trebali dobiti istu ?
Mislim o čemu mi pričamo ovdje. Jesi li gledao našu organizaciju napada, Mexes, Rami, Mexes, Rami, Mexes.... buum, izbi što dalje jer nema kvalitete ni ideje u igri. Ovaj Milan je najgori Milan od kada ih ja pratim, a to je negdje 1992 odprilike. Neko kaže, ne može gore od ovoga. Može itekako druže, tek ćeš viditi ako se na ljeto ništa ne uloži a ne riješimo se 80% nakoćenih polovnjaka u ekipi, slijedi nam grčevita borba za život u seriji A.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.