Seo je IDEALAN za Liverpoola, Chelsea ili Uniteda. Seo je pregrub za City-a ili Arsenala. Najbolja liga za njega je Engleska liga, ali da igra za te grublje timove. Toliko !!!!sajo10 je napisao/la:Seo u Liverpoolu akoBogda. A nebi imo nista protiv ni u Unitedu/Citiju/Arsenalu
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Je li to postoji neki interes za Seu ili to samo pišete gdje bi ste voljeli da igra?
Po meni je Schalke odličan klub za njega, neka ostane jos koju sezonu da dostigne puni potencijal, onda, sky is the limit

Po meni je Schalke odličan klub za njega, neka ostane jos koju sezonu da dostigne puni potencijal, onda, sky is the limit
Trenutno ne postoji interes. Ali ako ovako nastavi igrati za 2,3 godine ce sigurno postojati interes tih klubova. Mourinho voli takve grube igrace. Ali ako gledam kao tim Liverpool bi bio za njega ko narucen. Osim ako u ove 2,3 godine ne promjene svoj stil igranja, sto mislim da se nece desiti.HariTz je napisao/la:Je li to postoji neki interes za Seu ili to samo pišete gdje bi ste voljeli da igra?
Po meni je Schalke odličan klub za njega, neka ostane jos koju sezonu da dostigne puni potencijal, onda, sky is the limit![]()
Ajax je napisao/la:Trenutno ne postoji interes. Ali ako ovako nastavi igrati za 2,3 godine ce sigurno postojati interes tih klubova. Mourinho voli takve grube igrace. Ali ako gledam kao tim Liverpool bi bio za njega ko narucen. Osim ako u ove 2,3 godine ne promjene svoj stil igranja, sto mislim da se nece desiti.HariTz je napisao/la:Je li to postoji neki interes za Seu ili to samo pišete gdje bi ste voljeli da igra?
Po meni je Schalke odličan klub za njega, neka ostane jos koju sezonu da dostigne puni potencijal, onda, sky is the limit![]()
Sigurno, u defanzivni je odličan bio i prošle sezone, u ofanzivi je skroman bio, ove sezone je to dosta popravio i odmah je primjetan ogroman napredak. Još 2 godine igranja na ovakvom nivou i Seo sigurno ide u neki veliki klub. Što se mene lično tiče i ja bih volio da u Liverpool dođe

Ne placi jaro. Odo ja u Liverpool. Al bit cemo u kontaktu. Kad ti malo ojacas, mozda mi se i pridruzis.

Na svakoj drugoj slici sa ovim kinezom da nije on u vezi sa njim
nesto ga mazi na svakoj slici..
--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
Evo bas i ja kontam isto
Vazda njih dvojica na slikama, te na veceri, te se grle, te ga mazi, jos ovaj kosooki ko curica kakva.
Nema sta, Seo momciluka, svi ga vole.
Vazda njih dvojica na slikama, te na veceri, te se grle, te ga mazi, jos ovaj kosooki ko curica kakva.
Nema sta, Seo momciluka, svi ga vole.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma on i Draxler su najbolji jarani. 

Ne znam da li je ovo naš majstor, al' nisam mog'o, a da se ne nasmijem na ovo.majstor10 je napisao/la:sta ljudi vide
sta seo vidi
K'o pljunti.ZgemboAdislic je napisao/la:Od kako sam ga vidio, Seo me podsjeca me na nekog ali nisam znao koga. Sad znam da je to kosarkas Elton Brand:Goalgetter je napisao/la:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Kako mislis pregrub za te klubove? Pa nece igrati protiv svojih. Naravno da bi imao svoje mjesto u Arsenalu. Jedino ako mislis da bi trebao igrati u klubu onih koji samaraju sve oko sebe, po tome je onda Stoke taj klub.Ajax je napisao/la:Seo je IDEALAN za Liverpoola, Chelsea ili Uniteda. Seo je pregrub za City-a ili Arsenala. Najbolja liga za njega je Engleska liga, ali da igra za te grublje timove. Toliko !!!!sajo10 je napisao/la:Seo u Liverpoolu akoBogda. A nebi imo nista protiv ni u Unitedu/Citiju/Arsenalu
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Klubovi koji najvise samaraju jesu Stoke ili Liverpool. Chelsea je klub isto jako grub, i igraju muski fizicki fudbal. Arsneal igra jedan fini fudbal pun tempa i nadigravanja sa malo grube kontakt igre.Murga je napisao/la:Kako mislis pregrub za te klubove? Pa nece igrati protiv svojih. Naravno da bi imao svoje mjesto u Arsenalu. Jedino ako mislis da bi trebao igrati u klubu onih koji samaraju sve oko sebe, po tome je onda Stoke taj klub.Ajax je napisao/la:Seo je IDEALAN za Liverpoola, Chelsea ili Uniteda. Seo je pregrub za City-a ili Arsenala. Najbolja liga za njega je Engleska liga, ali da igra za te grublje timove. Toliko !!!!sajo10 je napisao/la:Seo u Liverpoolu akoBogda. A nebi imo nista protiv ni u Unitedu/Citiju/Arsenalu
Normalno da nisam pomenuo Stoke.Jer je Stoke **** za Schalke. Pomenuo sam NAPREDAK u karijeri za 2,3 godine. A Stoke bi bilo nazadovanje. Zbog toga sam ciljano spomenuo Liverpool ili Chelsea. Liverpool nista manje ne samara od Stoke-a. Mozda cak malo vise.
Seo bi bio idealan po meni za Chelsea ali ako je Mourinho trener, on voli igrace koji napadaju i brane se stanlo plus fizicki jaki igraci. Zamisli njega Ivanovica Cahilla, Luiza, Terrya to bi bilo zayebano. Najvise mislim da takav igrac treba Arsenalu, Arsenal iskreno odkad su Vieria, Silva, Lauren, Henry otisli ko da nemaju muda da igraju i jako su njezni. A sto navijam za Man Utd, tu da ide bio bi najsretni. 
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Gledo sam Bundesliga Highlights sada, fino vidjeti poslje tekme da su se druzli i popricali on i Bickacic.
....Manchester United fan since 1993....
večeras 20 h, Ruhrski derby, Dortmund-Schalke 
da gledamo kako Seo ruši ljute rivale, samo ruši momčiluko, ništa da ne ostane!
inače momak je legenda, mislim na Sea 
da gledamo kako Seo ruši ljute rivale, samo ruši momčiluko, ništa da ne ostane!
-
imperator10
- Kontakt:
AHHAHHAHAHHAHHAHA, koja legenda majkovoltron30 je napisao/la:Ne znam da li je ovo naš majstor, al' nisam mog'o, a da se ne nasmijem na ovo.majstor10 je napisao/la:sta ljudi vide
sta seo vidi
Hoce li biti na eurosportu 2 prenos ili moram ganjati kakav stream?Chinaglia je napisao/la:večeras 20 h, Ruhrski derby, Dortmund-Schalke
da gledamo kako Seo ruši ljute rivale, samo ruši momčiluko, ništa da ne ostane!inače momak je legenda, mislim na Sea
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
imperator10
- Kontakt:
Na eurosport2 ce biti samo snimka, i to od 10 sati. Legende prenose Herthu Bayer.TMovac je napisao/la:Hoce li biti na eurosportu 2 prenos ili moram ganjati kakav stream?Chinaglia je napisao/la:večeras 20 h, Ruhrski derby, Dortmund-Schalke
da gledamo kako Seo ruši ljute rivale, samo ruši momčiluko, ništa da ne ostane!inače momak je legenda, mislim na Sea
Hvala drug. hebo majku ali znaju odabrati tekmu koju ce raditi u prenosu. Aferim. kao da su im ovi sa BHT-a nestoimperator10 je napisao/la:Na eurosport2 ce biti samo snimka, i to od 10 sati. Legende prenose Herthu Bayer.TMovac je napisao/la:Hoce li biti na eurosportu 2 prenos ili moram ganjati kakav stream?Chinaglia je napisao/la:večeras 20 h, Ruhrski derby, Dortmund-Schalke
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ja napišem da je Kolašinac top 20 mladih igrača u Evropi, navedem izvor i neko me pobriše... 
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Edincapitano, General505, Goalgetter, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, legendarnadruga, Proximic, Vaya i 56 gostiju.