Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la Ajax » 24 mar 2014, 13:55

sajo10 je napisao/la:Seo u Liverpoolu akoBogda. A nebi imo nista protiv ni u Unitedu/Citiju/Arsenalu :)
Seo je IDEALAN za Liverpoola, Chelsea ili Uniteda. Seo je pregrub za City-a ili Arsenala. Najbolja liga za njega je Engleska liga, ali da igra za te grublje timove. Toliko !!!!

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 24 mar 2014, 14:00

Je li to postoji neki interes za Seu ili to samo pišete gdje bi ste voljeli da igra?
Po meni je Schalke odličan klub za njega, neka ostane jos koju sezonu da dostigne puni potencijal, onda, sky is the limit :D 8-)

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 mar 2014, 14:05

HariTz je napisao/la:Je li to postoji neki interes za Seu ili to samo pišete gdje bi ste voljeli da igra?
Po meni je Schalke odličan klub za njega, neka ostane jos koju sezonu da dostigne puni potencijal, onda, sky is the limit :D 8-)
Trenutno ne postoji interes. Ali ako ovako nastavi igrati za 2,3 godine ce sigurno postojati interes tih klubova. Mourinho voli takve grube igrace. Ali ako gledam kao tim Liverpool bi bio za njega ko narucen. Osim ako u ove 2,3 godine ne promjene svoj stil igranja, sto mislim da se nece desiti.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 24 mar 2014, 14:09

Ajax je napisao/la:
HariTz je napisao/la:Je li to postoji neki interes za Seu ili to samo pišete gdje bi ste voljeli da igra?
Trenutno ne postoji interes. Ali ako ovako nastavi igrati za 2,3 godine ce sigurno postojati interes tih klubova. Mourinho voli takve grube igrace. Ali ako gledam kao tim Liverpool bi bio za njega ko narucen. Osim ako u ove 2,3 godine ne promjene svoj stil igranja, sto mislim da se nece desiti.

Sigurno, u defanzivni je odličan bio i prošle sezone, u ofanzivi je skroman bio, ove sezone je to dosta popravio i odmah je primjetan ogroman napredak. Još 2 godine igranja na ovakvom nivou i Seo sigurno ide u neki veliki klub. Što se mene lično tiče i ja bih volio da u Liverpool dođe :D :D

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 mar 2014, 14:17

slika

slika

Ne placi jaro. Odo ja u Liverpool. Al bit cemo u kontaktu. Kad ti malo ojacas, mozda mi se i pridruzis.

slika

Guzonja
Kontakt:

Post Postao/la Guzonja » 24 mar 2014, 14:38

Na svakoj drugoj slici sa ovim kinezom da nije on u vezi sa njim :? nesto ga mazi na svakoj slici..
--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------

by: Glavonja Safet.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 mar 2014, 14:47

Evo bas i ja kontam isto :lol:

Vazda njih dvojica na slikama, te na veceri, te se grle, te ga mazi, jos ovaj kosooki ko curica kakva.
Nema sta, Seo momciluka, svi ga vole. 8-)
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 mar 2014, 17:49

Ma on i Draxler su najbolji jarani. :D

slika

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 24 mar 2014, 19:26

majstor10 je napisao/la:sta ljudi vide

slika

sta seo vidi

slika
Ne znam da li je ovo naš majstor, al' nisam mog'o, a da se ne nasmijem na ovo. :D

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 24 mar 2014, 21:25

ZgemboAdislic je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:slika
Od kako sam ga vidio, Seo me podsjeca me na nekog ali nisam znao koga. Sad znam da je to kosarkas Elton Brand:

slika
K'o pljunti. :D
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 25 mar 2014, 00:49

Ajax je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Seo u Liverpoolu akoBogda. A nebi imo nista protiv ni u Unitedu/Citiju/Arsenalu :)
Seo je IDEALAN za Liverpoola, Chelsea ili Uniteda. Seo je pregrub za City-a ili Arsenala. Najbolja liga za njega je Engleska liga, ali da igra za te grublje timove. Toliko !!!!
Kako mislis pregrub za te klubove? Pa nece igrati protiv svojih. Naravno da bi imao svoje mjesto u Arsenalu. Jedino ako mislis da bi trebao igrati u klubu onih koji samaraju sve oko sebe, po tome je onda Stoke taj klub.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 mar 2014, 01:08

Murga je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
Kako mislis pregrub za te klubove? Pa nece igrati protiv svojih. Naravno da bi imao svoje mjesto u Arsenalu. Jedino ako mislis da bi trebao igrati u klubu onih koji samaraju sve oko sebe, po tome je onda Stoke taj klub.
Klubovi koji najvise samaraju jesu Stoke ili Liverpool. Chelsea je klub isto jako grub, i igraju muski fizicki fudbal. Arsneal igra jedan fini fudbal pun tempa i nadigravanja sa malo grube kontakt igre.

Normalno da nisam pomenuo Stoke.Jer je Stoke **** za Schalke. Pomenuo sam NAPREDAK u karijeri za 2,3 godine. A Stoke bi bilo nazadovanje. Zbog toga sam ciljano spomenuo Liverpool ili Chelsea. Liverpool nista manje ne samara od Stoke-a. Mozda cak malo vise.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 25 mar 2014, 01:16

Seo bi bio idealan po meni za Chelsea ali ako je Mourinho trener, on voli igrace koji napadaju i brane se stanlo plus fizicki jaki igraci. Zamisli njega Ivanovica Cahilla, Luiza, Terrya to bi bilo zayebano. Najvise mislim da takav igrac treba Arsenalu, Arsenal iskreno odkad su Vieria, Silva, Lauren, Henry otisli ko da nemaju muda da igraju i jako su njezni. A sto navijam za Man Utd, tu da ide bio bi najsretni. :D
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 25 mar 2014, 01:19

Gledo sam Bundesliga Highlights sada, fino vidjeti poslje tekme da su se druzli i popricali on i Bickacic.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 mar 2014, 11:39

večeras 20 h, Ruhrski derby, Dortmund-Schalke 8-)

da gledamo kako Seo ruši ljute rivale, samo ruši momčiluko, ništa da ne ostane! 8-) inače momak je legenda, mislim na Sea :D

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 25 mar 2014, 12:09

voltron30 je napisao/la:
majstor10 je napisao/la:sta ljudi vide

slika

sta seo vidi

slika
Ne znam da li je ovo naš majstor, al' nisam mog'o, a da se ne nasmijem na ovo. :D
AHHAHHAHAHHAHHAHA, koja legenda majko

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 25 mar 2014, 12:44

Chinaglia je napisao/la:večeras 20 h, Ruhrski derby, Dortmund-Schalke 8-)

da gledamo kako Seo ruši ljute rivale, samo ruši momčiluko, ništa da ne ostane! 8-) inače momak je legenda, mislim na Sea :D
Hoce li biti na eurosportu 2 prenos ili moram ganjati kakav stream?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 25 mar 2014, 12:53

TMovac je napisao/la:

Na eurosport2 ce biti samo snimka, i to od 10 sati. Legende prenose Herthu Bayer. :)

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 25 mar 2014, 14:23

imperator10 je napisao/la:
TMovac je napisao/la:

Na eurosport2 ce biti samo snimka, i to od 10 sati. Legende prenose Herthu Bayer. :)
Hvala drug. hebo majku ali znaju odabrati tekmu koju ce raditi u prenosu. Aferim. kao da su im ovi sa BHT-a nesto
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 25 mar 2014, 17:30

Ja napišem da je Kolašinac top 20 mladih igrača u Evropi, navedem izvor i neko me pobriše... :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, DeeWa, Fudo, Google Adsense [Bot], L-Train, Miske01, Vaya i 77 gostiju.