Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

povratakotpisanih
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la povratakotpisanih » 24 mar 2014, 20:07

jasmin10 je napisao/la:jasmin scuk opet postigao pogodak !
izgleda da ce to opet biti jedini pogodak na utakmici. u slucaju pobjede, mlada boleslav ce preskociti teplice na tabeli i biti ce treca. nadam se da ce pape nagraditi scuka za ove dobre partije.
Nevjerovatno koja igracina ne dobija poziv u repku a Tinky Winky i Hadzic (Germania) se pozivaju. Neznam sta je gore da li je Pape toliki kirminalac i gura ove iz bratove agencije ili je toliko nesposoban da prepozna kvalitetnog igraca!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 24 mar 2014, 20:09

jasmin10 je napisao/la:jasmin scuk opet postigao pogodak !
izgleda da ce to opet biti jedini pogodak na utakmici. u slucaju pobjede, mlada boleslav ce preskociti teplice na tabeli i biti ce treca. nadam se da ce pape nagraditi scuka za ove dobre partije.
Scuk je fenomen :mrgreen: Ja mislim da je najbolji strijelac medju zadnjim veznim pa barem u Ceskoj ligi, a mozda i sire :mrgreen:

Naravno, o pozivu naravno ne treba mastati :roll: :oops:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 24 mar 2014, 20:10

ugovor mu istice na ljeto. tako da bi sigurno pozivom u repku dodatno privukao paznju klubova. solidan bundesligaski klub ili cak mozda klubovi iz samog vrha belgije, holandije ne bi bila losa opcija. mlad je i nije jos napunio ni 24 godine.

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 24 mar 2014, 20:14

jasmin10 je napisao/la:ugovor mu istice na ljeto. tako da bi sigurno pozivom u repku dodatno privukao paznju klubova. solidan bundesligaski klub ili cak mozda klubovi iz samog vrha belgije, holandije ne bi bila losa opcija. mlad je i nije jos napunio ni 24 godine.
Najverovatnije Bundesliga jer tamo dosta klubova prati Cesku ligu a on je trenutno najbolji igrac na svojoj poziciji Gambrinus lige a boga mi i najbolji igrac Mlade Boleslav.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 24 mar 2014, 20:18

a jeli iko gledao scuka? kakav je sa defanzivnim zadacima. jer postizanje golova nije primaran cilj zadnjeg veznog, i neznaci da zna oduzeti loptu i tako to.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 24 mar 2014, 20:19

povratakotpisanih je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:ugovor mu istice na ljeto. tako da bi sigurno pozivom u repku dodatno privukao paznju klubova. solidan bundesligaski klub ili cak mozda klubovi iz samog vrha belgije, holandije ne bi bila losa opcija. mlad je i nije jos napunio ni 24 godine.
Najverovatnije Bundesliga jer tamo dosta klubova prati Cesku ligu a on je trenutno najbolji igrac na svojoj poziciji Gambrinus lige a boga mi i najbolji igrac Mlade Boleslav.
nadam se da ce pametno izabrati novi klub. a bolje od bundeslige sigurno ne moze. nadam se da ce i susic obratiti paznju na ovoga momka.

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 24 mar 2014, 20:20

dino-92 je napisao/la:a jeli iko gledao scuka? kakav je sa defanzivnim zadacima. jer postizanje golova nije primaran cilj zadnjeg veznog, i neznaci da zna oduzeti loptu i tako to.
Ja sam gledao ove sezone 2-3 tekme i mogu reci da je u defanzivi sasvim solidan, najveca mu je mana sto kada otme loptu protivniku voli opaliti na portivnicki gol tj. ima sindrom Hajrovica puca iz svih pozicija.

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 24 mar 2014, 20:22

jasmin10 je napisao/la:
nadam se da ce pametno izabrati novi klub. a bolje od bundeslige sigurno ne moze. nadam se da ce i susic obratiti paznju na ovoga momka.
Ma kakav Papetu je lakse gurnutu metricu u supak nego milimetar u glavi! Tvrdoglava je to kljusina!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 24 mar 2014, 20:26

Nemoj ga pape zvati jer ima nase papire, bilo bi prejednostavno da se moze odma odazvati pozivu :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 24 mar 2014, 20:32

Papastathopoulos je napisao/la:Nemoj ga pape zvati jer ima nase papire, bilo bi prejednostavno da se moze odma odazvati pozivu :lol:
:lol:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 24 mar 2014, 21:17

Consigliere je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Nemoj ga pape zvati jer ima nase papire, bilo bi prejednostavno da se moze odma odazvati pozivu :lol:
:lol:
neka krene pjeske

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 24 mar 2014, 21:20

evo i gola
http://fotbal.idnes.cz/fotbal-prvni-lig ... _fotbal_vl" onclick="window.open(this.href);return false;

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 mar 2014, 21:23

Odavno niste našli novog potencijalnog reprezentativca, opala vam forma.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 24 mar 2014, 21:24

dino-92 je napisao/la:a jeli iko gledao scuka? kakav je sa defanzivnim zadacima. jer postizanje golova nije primaran cilj zadnjeg veznog, i neznaci da zna oduzeti loptu i tako to.
Ja sam gledao ove sezone 2-3 tekme i mogu reci da je u defanzivi sasvim solidan, najveca mu je mana sto kada otme loptu protivniku voli opaliti na portivnicki gol tj. ima sindrom Hajrovica puca iz svih pozicija.
a dobro, strasan sut ima :D
[youtube][/youtube]

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 24 mar 2014, 21:29

Virtu4l je napisao/la:Odavno niste našli novog potencijalnog reprezentativca, opala vam forma.
Kako nisu, evo Scuka spominju. Igrac iz strasno jake Ceske lige :)

(Nista protiv momka, treba zaigrati na vecom nivou da bi nam donio dodatan kvalitet u repku... Inace mozemo i sa Zahirovicem ili Besicem ili mozda Zurkanovicem itd isto tako a vjerovatno i puno bolje zasad proci)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 mar 2014, 21:31

MaksuzBaksuz je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Odavno niste našli novog potencijalnog reprezentativca, opala vam forma.

(Nista protiv momka, treba zaigrati na vecom nivou da bi nam donio dodatan kvalitet u repku... Inace mozemo i sa Zahirovicem ili Besicem ili mozda Zurkanovicem itd isto tako a vjerovatno i puno bolje zasad proci)
Kakav kvalitet nam je Tino donio?
DRUG NEBI TI PUNCA

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 24 mar 2014, 21:34

bagrcavi je napisao/la:

Nije bitno kakav kvalitet je donio repci važno je da babi Seadu i Germaniji donese zaradu!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 24 mar 2014, 21:38

bagrcavi je napisao/la:

Nikakav dodatni zasad! I za Tina vazi isto, jaca liga i klub su neophodni da bi se navodno na brzi tempo, tek onda ce biti koristi od njega! Moj post neznaci da Jasmin, Tino ili neki treci nece napraviti iskorak, naprotiv! Neki ce biti vazne karike nase repke za koju godinu. Sve zavisi od momaka.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 24 mar 2014, 21:39

znaci jasmin mora u jacu ligu da bi zaigrao, a tino ne mora :roll:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 mar 2014, 21:52

Ispasce da imam nesto protiv Scuka jer sam vec par puta napisao. Ja sam ga gledao par puta i nije ostavio utisak na mene. Ali nema svrhe pisati takve stvari jer odmah ce biseri replicirati: "A Tino" kao da je ovaj sakupio maltene 50 nastupa a ne jedan poziv za prijateljsku (u kojoj je btw bio solidan). Najjace mi je ipak kako zakljuce na osnovu transfermarkta da Tino nije dobar a ovaj jeste. To su tako strucne osobe da uopste nemaju potrebu gledati utakmicu da bi donijeli zakljucke.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Confiance, NebeskaSila96, RajvoSA03, zikerrz21 i 44 gosta.