Nevjerovatno koja igracina ne dobija poziv u repku a Tinky Winky i Hadzic (Germania) se pozivaju. Neznam sta je gore da li je Pape toliki kirminalac i gura ove iz bratove agencije ili je toliko nesposoban da prepozna kvalitetnog igraca!jasmin10 je napisao/la:jasmin scuk opet postigao pogodak !
izgleda da ce to opet biti jedini pogodak na utakmici. u slucaju pobjede, mlada boleslav ce preskociti teplice na tabeli i biti ce treca. nadam se da ce pape nagraditi scuka za ove dobre partije.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
- Consigliere
- Kontakt:
Scuk je fenomenjasmin10 je napisao/la:jasmin scuk opet postigao pogodak !
izgleda da ce to opet biti jedini pogodak na utakmici. u slucaju pobjede, mlada boleslav ce preskociti teplice na tabeli i biti ce treca. nadam se da ce pape nagraditi scuka za ove dobre partije.
Naravno, o pozivu naravno ne treba mastati
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
ugovor mu istice na ljeto. tako da bi sigurno pozivom u repku dodatno privukao paznju klubova. solidan bundesligaski klub ili cak mozda klubovi iz samog vrha belgije, holandije ne bi bila losa opcija. mlad je i nije jos napunio ni 24 godine.
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Najverovatnije Bundesliga jer tamo dosta klubova prati Cesku ligu a on je trenutno najbolji igrac na svojoj poziciji Gambrinus lige a boga mi i najbolji igrac Mlade Boleslav.jasmin10 je napisao/la:ugovor mu istice na ljeto. tako da bi sigurno pozivom u repku dodatno privukao paznju klubova. solidan bundesligaski klub ili cak mozda klubovi iz samog vrha belgije, holandije ne bi bila losa opcija. mlad je i nije jos napunio ni 24 godine.
a jeli iko gledao scuka? kakav je sa defanzivnim zadacima. jer postizanje golova nije primaran cilj zadnjeg veznog, i neznaci da zna oduzeti loptu i tako to.
nadam se da ce pametno izabrati novi klub. a bolje od bundeslige sigurno ne moze. nadam se da ce i susic obratiti paznju na ovoga momka.povratakotpisanih je napisao/la:Najverovatnije Bundesliga jer tamo dosta klubova prati Cesku ligu a on je trenutno najbolji igrac na svojoj poziciji Gambrinus lige a boga mi i najbolji igrac Mlade Boleslav.jasmin10 je napisao/la:ugovor mu istice na ljeto. tako da bi sigurno pozivom u repku dodatno privukao paznju klubova. solidan bundesligaski klub ili cak mozda klubovi iz samog vrha belgije, holandije ne bi bila losa opcija. mlad je i nije jos napunio ni 24 godine.
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Ja sam gledao ove sezone 2-3 tekme i mogu reci da je u defanzivi sasvim solidan, najveca mu je mana sto kada otme loptu protivniku voli opaliti na portivnicki gol tj. ima sindrom Hajrovica puca iz svih pozicija.dino-92 je napisao/la:a jeli iko gledao scuka? kakav je sa defanzivnim zadacima. jer postizanje golova nije primaran cilj zadnjeg veznog, i neznaci da zna oduzeti loptu i tako to.
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Ma kakav Papetu je lakse gurnutu metricu u supak nego milimetar u glavi! Tvrdoglava je to kljusina!jasmin10 je napisao/la:nadam se da ce pametno izabrati novi klub. a bolje od bundeslige sigurno ne moze. nadam se da ce i susic obratiti paznju na ovoga momka.povratakotpisanih je napisao/la:Najverovatnije Bundesliga jer tamo dosta klubova prati Cesku ligu a on je trenutno najbolji igrac na svojoj poziciji Gambrinus lige a boga mi i najbolji igrac Mlade Boleslav.jasmin10 je napisao/la:ugovor mu istice na ljeto. tako da bi sigurno pozivom u repku dodatno privukao paznju klubova. solidan bundesligaski klub ili cak mozda klubovi iz samog vrha belgije, holandije ne bi bila losa opcija. mlad je i nije jos napunio ni 24 godine.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Nemoj ga pape zvati jer ima nase papire, bilo bi prejednostavno da se moze odma odazvati pozivu 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Consigliere
- Kontakt:
Papastathopoulos je napisao/la:Nemoj ga pape zvati jer ima nase papire, bilo bi prejednostavno da se moze odma odazvati pozivu
Fit Tony: I keep my friends close...
neka krene pjeskeConsigliere je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:Nemoj ga pape zvati jer ima nase papire, bilo bi prejednostavno da se moze odma odazvati pozivu
evo i gola
http://fotbal.idnes.cz/fotbal-prvni-lig ... _fotbal_vl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fotbal.idnes.cz/fotbal-prvni-lig ... _fotbal_vl" onclick="window.open(this.href);return false;
Odavno niste našli novog potencijalnog reprezentativca, opala vam forma.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
a dobro, strasan sut imapovratakotpisanih je napisao/la:Ja sam gledao ove sezone 2-3 tekme i mogu reci da je u defanzivi sasvim solidan, najveca mu je mana sto kada otme loptu protivniku voli opaliti na portivnicki gol tj. ima sindrom Hajrovica puca iz svih pozicija.dino-92 je napisao/la:a jeli iko gledao scuka? kakav je sa defanzivnim zadacima. jer postizanje golova nije primaran cilj zadnjeg veznog, i neznaci da zna oduzeti loptu i tako to.
[youtube][/youtube]
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Kako nisu, evo Scuka spominju. Igrac iz strasno jake Ceske ligeVirtu4l je napisao/la:Odavno niste našli novog potencijalnog reprezentativca, opala vam forma.
(Nista protiv momka, treba zaigrati na vecom nivou da bi nam donio dodatan kvalitet u repku... Inace mozemo i sa Zahirovicem ili Besicem ili mozda Zurkanovicem itd isto tako a vjerovatno i puno bolje zasad proci)
Kakav kvalitet nam je Tino donio?MaksuzBaksuz je napisao/la:Kako nisu, evo Scuka spominju. Igrac iz strasno jake Ceske ligeVirtu4l je napisao/la:Odavno niste našli novog potencijalnog reprezentativca, opala vam forma.
(Nista protiv momka, treba zaigrati na vecom nivou da bi nam donio dodatan kvalitet u repku... Inace mozemo i sa Zahirovicem ili Besicem ili mozda Zurkanovicem itd isto tako a vjerovatno i puno bolje zasad proci)
DRUG NEBI TI PUNCA
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Nije bitno kakav kvalitet je donio repci važno je da babi Seadu i Germaniji donese zaradu!bagrcavi je napisao/la:Kakav kvalitet nam je Tino donio?MaksuzBaksuz je napisao/la:Kako nisu, evo Scuka spominju. Igrac iz strasno jake Ceske ligeVirtu4l je napisao/la:Odavno niste našli novog potencijalnog reprezentativca, opala vam forma.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Nikakav dodatni zasad! I za Tina vazi isto, jaca liga i klub su neophodni da bi se navodno na brzi tempo, tek onda ce biti koristi od njega! Moj post neznaci da Jasmin, Tino ili neki treci nece napraviti iskorak, naprotiv! Neki ce biti vazne karike nase repke za koju godinu. Sve zavisi od momaka.bagrcavi je napisao/la:Kakav kvalitet nam je Tino donio?MaksuzBaksuz je napisao/la:Kako nisu, evo Scuka spominju. Igrac iz strasno jake Ceske ligeVirtu4l je napisao/la:Odavno niste našli novog potencijalnog reprezentativca, opala vam forma.
znaci jasmin mora u jacu ligu da bi zaigrao, a tino ne mora 
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ispasce da imam nesto protiv Scuka jer sam vec par puta napisao. Ja sam ga gledao par puta i nije ostavio utisak na mene. Ali nema svrhe pisati takve stvari jer odmah ce biseri replicirati: "A Tino" kao da je ovaj sakupio maltene 50 nastupa a ne jedan poziv za prijateljsku (u kojoj je btw bio solidan). Najjace mi je ipak kako zakljuce na osnovu transfermarkta da Tino nije dobar a ovaj jeste. To su tako strucne osobe da uopste nemaju potrebu gledati utakmicu da bi donijeli zakljucke.