Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

let3
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la let3 » 24 mar 2014, 22:40

Cap17an je napisao/la:Nije vala "vam" nego "im". Ja sam znao šta će biti, pod vodstvom Pellegrinija niz neporaženosti oko 20, Mou isto tako, oba puta naišla Barca i oderala nam guzove.

To trolanje stvarno uništava raspravu na ovoj temi, onda dođu ovi tipovi ko ovaj FKKrajina ili Ado1921 pa pišu glupe stvari i onda ti se ne da ni otvoriti temu zbog bespotrebne rasprave oko toga je li penal nad Iniestom čist ili ne, i zašto Busquets nije dobio crveni zato što je namjerno ili nenamjerno stao Pepeu na glavu.

Besmislene rasprave kojih ima samo na temi Real Madrida i Barcelone.
OK, cast izuzecima

Guzonja
Kontakt:

Post Postao/la Guzonja » 24 mar 2014, 22:50

Kakve veze sta "mi" laprdamo :mrgreen: imas sudije, imas igrace na terenu.
Forma nekad nije bitna u jednoj tekmi..
Murinjo je klepio u finalu Kupa Barsu kad je bila jaca nego ova sada..
--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------

by: Glavonja Safet.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 mar 2014, 23:25

Harrison je napisao/la:
madridist je napisao/la:
Johny je napisao/la::lol:

Dakako , imali ste kontrolu nakon 3:2 , cudi me da nisi spomenuo da je Real dao gol iz presmjesnog penala ili se taj previd ne pika :roll:
Potpuna kontrola tekme do crvenog Ramosu.
Neodoljivo podsjetilo na meč u lp kad Pepe dobi crveni a midget nakon toga krila.Nema veze,ne vrijedi sad yebavati sudiji mater,valjda se više ne ponovi po ledjima Madrida,nadam se da će u narednih 10 godina sve ići na štetu Barce.
A tek u revansu kad nam uefini placenici ponistise regularan gol.
Kao i onda kada pogane sudije pustise samog Mesija da nanize 5 kopitara i savlada legendu Ikera na vasem golu.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 24 mar 2014, 23:30

Upravo o tome sam i pričao mali,u toj tekmi se midget živ nije čuo sve dok magarac alves ne odglumi da je poginuo i Pepe dobi crveni,eh kad se onda midgo razigro..yebeš to .
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

VahaCFC
Kontakt:

Post Postao/la VahaCFC » 24 mar 2014, 23:44

let3 je napisao/la:slika

Budimo realni, Real je trebao davno prije Ramosa ostati sa igracem manje.
Neandertalac Pepe hvata Fabregasa za pjevalo u maniru kakvog ulicnog jalijaša = crvendać... a potom (vidjevši šta je napravio) se baca na zemlju i dozvoljava da mu Busquets gazi po glavi.
A je.bem ti mrvu koliko gluposti u jednom postu. :lol:
Keep the Blue Flag Flying High !

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 mar 2014, 23:48

VahaCFC je napisao/la:
let3 je napisao/la:slika

Budimo realni, Real je trebao davno prije Ramosa ostati sa igracem manje.
Neandertalac Pepe hvata Fabregasa za pjevalo u maniru kakvog ulicnog jalijaša = crvendać... a potom (vidjevši šta je napravio) se baca na zemlju i dozvoljava da mu Busquets gazi po glavi.
A je.bem ti mrvu koliko gluposti u jednom postu. :lol:
:lol: :lol:

ovaj nesretnik ne bi prepoznao zayebanciju i trolanje ni u putu da ih sretne
Zadnja izmjena: let3, dana/u 24 mar 2014, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 mar 2014, 23:55

madridist je napisao/la:Upravo o tome sam i pričao mali,u toj tekmi se midget živ nije čuo sve dok magarac alves ne odglumi da je poginuo i Pepe dobi crveni,eh kad se onda midgo razigro..yebeš to .
Ne vjerujem da bi i Pepe bio od koristi. Vidio si i sinoc nesto slicno samo malo zgusnuto.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Ozil10
Kontakt:

Post Postao/la Ozil10 » 25 mar 2014, 00:05

slika
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''

isCo 23
Čarobni Di Maria 22

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 mar 2014, 00:13

To je vas najveci promasaj. Dugo ce trebati da se vratite fudbalu kojeg ste igrali u Zizuovo vrijeme jer nemozete da izglavite iz glave zarazu koju vam je on usadio. Naucite da igrate zrelo, timski, povezano i bit ce nesto od vas. Ovaj firaunski plac vam samo steti za buduce klasike.

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 25 mar 2014, 01:39

Čuj Zidaneovo vrijeme... ti bi rekao mi tad igrali gigantski fudbal... dobro izuzev one sezone kad smo osvojili Ligu prvaka. Pa ta ekipa je na domaćem terenu gubila sa 3-4 gola razlike, znali su primiti po četiri i pet u jednom poluvremenu na Bernabeuu...

Ne želim ni da igramo približno kako je igrala ta ekipa, jer mi je godinama puna kapa bila primanja pet golova od Zaragoze, Mallorce i drugih ekipa koje nam nisu ni blizu našeg ranga.

ja se vrlo dobro sjećam sezone kad su Beckhama doveli u ekipu i na stadion doveli 200 hiljada Azijaca u nekoliko utakmica... i u zadnjih pet domaćih utakmica te sezone mi smo izgubili, ne zato što smo bili supermomčad, već zato što nismo bili dobra momčad. i zadnje kolo kad moraš izbjeći dodatne kvalifikacije, dođe ti Sociedad koji ti za 20 minuta utrpa 3 gola i riješi sve dileme oko toga ko će biti drugi - Real ili Barcelona.

Sad je politika puno pametnija, Mourinho da je bio greška ne bi izdržao tri godine u Madridu.

Ali je imao puno šljama u ekipi kakav je nekad bio David Beckham kojem je Capello objasnio gdje mu je mjesto. Pritisci na velike trenere u Madridu su uvijek postojali, zato su otišli:

Del Bosque
Capello
Mourinho

A otići će i Italijan, pogotovo ako ne osvoji ništa u ovoj ili narednoj sezoni.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 25 mar 2014, 09:28

Jel neko primijetio da se rerna upali tek nakon klasika, i to kad pobijede samo?

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 mar 2014, 11:06

Ne znam sta da ti kazem - tu sam ja uvijek. Prati postove kad Barca igra. A poslije klasika slatka je ppobjeda. Ybi ga nije to obicna tekma brate. :P

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 25 mar 2014, 11:15

Ma kakva rerna,lažnjak totalni,ne yebu ga ni na pdf-u barca , ostarjeli perfidni provokator,izašo iz mode krajem 90-ih.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 25 mar 2014, 11:33

bparena je napisao/la:Ne znam sta da ti kazem - tu sam ja uvijek. Prati postove kad Barca igra. A poslije klasika slatka je ppobjeda. Ybi ga nije to obicna tekma brate. :P
mislim ovde na ovom pdf-u.

kad smo kod tih kampanjskih navijača, po ovome se vidi da barcelona ima pun kurrac ljudi koji navijaju samo kad barcelona bijedi.
naprijed rejal

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 25 mar 2014, 11:34

Sveti je napisao/la:
bparena je napisao/la:Ne znam sta da ti kazem - tu sam ja uvijek. Prati postove kad Barca igra. A poslije klasika slatka je ppobjeda. Ybi ga nije to obicna tekma brate. :P
mislim ovde na ovom pdf-u.

kad smo kod tih kampanjskih navijača, po ovome se vidi da barcelona ima pun kurrac ljudi koji navijaju samo kad barcelona bijedi.
Pa to je odavno poznato. Jos ovdje je i solidna situacija kakva bude na fb.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 25 mar 2014, 15:34

Nego, zašto se Real ne drži u svakoj utakmici provjerenog kad igra s Barcom? Nek gurne Pepea kao osigurača ispred štopera i nema Messi slobodu sa pozicije koje je najjači. Ne znam čemu izmišljanja tople vode

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Guzonja
Kontakt:

Post Postao/la Guzonja » 25 mar 2014, 15:49

Toxicity je napisao/la:Nego, zašto se Real ne drži u svakoj utakmici provjerenog kad igra s Barcom? Nek gurne Pepea kao osigurača ispred štopera i nema Messi slobodu sa pozicije koje je najjači. Ne znam čemu izmišljanja tople vode

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dobro je Murinjo.
Igrali ljudi pola sata sa igracem vise i Messi sa penala zabio.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 mar 2014, 16:05

Samo sutra Sevillu pobijedit,onda kolo nakon ovog Bilbao-Atl. Madrid; Espanyol-barca;Real-Rayo
Siguran sam da će neko x igrat.

Šta mislite zadnje kolo kad bude Barca-Atl. Madrid u slučaju da jedan od ova 2 posustane,a drugi pobjedom osigurava titulu,hoćel protivnik pustit ne bil' se Real sjebo? Znam da trebamo samo sebe gledat,i daleko je od ovog al eto zanima me nešto :D
Nad tobom sunce najljepše sja

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 25 mar 2014, 16:08

pinoglavi je napisao/la:Šta mislite zadnje kolo kad bude Barca-Atl. Madrid u slučaju da jedan od ova 2 posustane,a drugi pobjedom osigurava titulu,hoćel protivnik pustit ne bil' se Real sjebo? Znam da trebamo samo sebe gledat,i daleko je od ovog al eto zanima me nešto :D
Ne trebaju pustit, ali cisto sumnjam da bi se u tom slucaju pretjerano trudili.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Guzonja
Kontakt:

Post Postao/la Guzonja » 25 mar 2014, 16:21

Pa i Espanjol je zadnje kolo :roll:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []