OK, cast izuzecimaCap17an je napisao/la:Nije vala "vam" nego "im". Ja sam znao šta će biti, pod vodstvom Pellegrinija niz neporaženosti oko 20, Mou isto tako, oba puta naišla Barca i oderala nam guzove.
To trolanje stvarno uništava raspravu na ovoj temi, onda dođu ovi tipovi ko ovaj FKKrajina ili Ado1921 pa pišu glupe stvari i onda ti se ne da ni otvoriti temu zbog bespotrebne rasprave oko toga je li penal nad Iniestom čist ili ne, i zašto Busquets nije dobio crveni zato što je namjerno ili nenamjerno stao Pepeu na glavu.
Besmislene rasprave kojih ima samo na temi Real Madrida i Barcelone.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Kakve veze sta "mi" laprdamo
imas sudije, imas igrace na terenu.
Forma nekad nije bitna u jednoj tekmi..
Murinjo je klepio u finalu Kupa Barsu kad je bila jaca nego ova sada..
Forma nekad nije bitna u jednoj tekmi..
Murinjo je klepio u finalu Kupa Barsu kad je bila jaca nego ova sada..
--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
Kao i onda kada pogane sudije pustise samog Mesija da nanize 5 kopitara i savlada legendu Ikera na vasem golu.Harrison je napisao/la:A tek u revansu kad nam uefini placenici ponistise regularan gol.madridist je napisao/la:Potpuna kontrola tekme do crvenog Ramosu.Johny je napisao/la:![]()
Dakako , imali ste kontrolu nakon 3:2 , cudi me da nisi spomenuo da je Real dao gol iz presmjesnog penala ili se taj previd ne pika
Neodoljivo podsjetilo na meč u lp kad Pepe dobi crveni a midget nakon toga krila.Nema veze,ne vrijedi sad yebavati sudiji mater,valjda se više ne ponovi po ledjima Madrida,nadam se da će u narednih 10 godina sve ići na štetu Barce.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Upravo o tome sam i pričao mali,u toj tekmi se midget živ nije čuo sve dok magarac alves ne odglumi da je poginuo i Pepe dobi crveni,eh kad se onda midgo razigro..yebeš to .
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
A je.bem ti mrvu koliko gluposti u jednom postu.let3 je napisao/la:
Budimo realni, Real je trebao davno prije Ramosa ostati sa igracem manje.
Neandertalac Pepe hvata Fabregasa za pjevalo u maniru kakvog ulicnog jalijaša = crvendać... a potom (vidjevši šta je napravio) se baca na zemlju i dozvoljava da mu Busquets gazi po glavi.
Keep the Blue Flag Flying High !
VahaCFC je napisao/la:A je.bem ti mrvu koliko gluposti u jednom postu.let3 je napisao/la:
Budimo realni, Real je trebao davno prije Ramosa ostati sa igracem manje.
Neandertalac Pepe hvata Fabregasa za pjevalo u maniru kakvog ulicnog jalijaša = crvendać... a potom (vidjevši šta je napravio) se baca na zemlju i dozvoljava da mu Busquets gazi po glavi.
ovaj nesretnik ne bi prepoznao zayebanciju i trolanje ni u putu da ih sretne
Zadnja izmjena: let3, dana/u 24 mar 2014, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ne vjerujem da bi i Pepe bio od koristi. Vidio si i sinoc nesto slicno samo malo zgusnuto.madridist je napisao/la:Upravo o tome sam i pričao mali,u toj tekmi se midget živ nije čuo sve dok magarac alves ne odglumi da je poginuo i Pepe dobi crveni,eh kad se onda midgo razigro..yebeš to .
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
To je vas najveci promasaj. Dugo ce trebati da se vratite fudbalu kojeg ste igrali u Zizuovo vrijeme jer nemozete da izglavite iz glave zarazu koju vam je on usadio. Naucite da igrate zrelo, timski, povezano i bit ce nesto od vas. Ovaj firaunski plac vam samo steti za buduce klasike.
Čuj Zidaneovo vrijeme... ti bi rekao mi tad igrali gigantski fudbal... dobro izuzev one sezone kad smo osvojili Ligu prvaka. Pa ta ekipa je na domaćem terenu gubila sa 3-4 gola razlike, znali su primiti po četiri i pet u jednom poluvremenu na Bernabeuu...
Ne želim ni da igramo približno kako je igrala ta ekipa, jer mi je godinama puna kapa bila primanja pet golova od Zaragoze, Mallorce i drugih ekipa koje nam nisu ni blizu našeg ranga.
ja se vrlo dobro sjećam sezone kad su Beckhama doveli u ekipu i na stadion doveli 200 hiljada Azijaca u nekoliko utakmica... i u zadnjih pet domaćih utakmica te sezone mi smo izgubili, ne zato što smo bili supermomčad, već zato što nismo bili dobra momčad. i zadnje kolo kad moraš izbjeći dodatne kvalifikacije, dođe ti Sociedad koji ti za 20 minuta utrpa 3 gola i riješi sve dileme oko toga ko će biti drugi - Real ili Barcelona.
Sad je politika puno pametnija, Mourinho da je bio greška ne bi izdržao tri godine u Madridu.
Ali je imao puno šljama u ekipi kakav je nekad bio David Beckham kojem je Capello objasnio gdje mu je mjesto. Pritisci na velike trenere u Madridu su uvijek postojali, zato su otišli:
Del Bosque
Capello
Mourinho
A otići će i Italijan, pogotovo ako ne osvoji ništa u ovoj ili narednoj sezoni.
Ne želim ni da igramo približno kako je igrala ta ekipa, jer mi je godinama puna kapa bila primanja pet golova od Zaragoze, Mallorce i drugih ekipa koje nam nisu ni blizu našeg ranga.
ja se vrlo dobro sjećam sezone kad su Beckhama doveli u ekipu i na stadion doveli 200 hiljada Azijaca u nekoliko utakmica... i u zadnjih pet domaćih utakmica te sezone mi smo izgubili, ne zato što smo bili supermomčad, već zato što nismo bili dobra momčad. i zadnje kolo kad moraš izbjeći dodatne kvalifikacije, dođe ti Sociedad koji ti za 20 minuta utrpa 3 gola i riješi sve dileme oko toga ko će biti drugi - Real ili Barcelona.
Sad je politika puno pametnija, Mourinho da je bio greška ne bi izdržao tri godine u Madridu.
Ali je imao puno šljama u ekipi kakav je nekad bio David Beckham kojem je Capello objasnio gdje mu je mjesto. Pritisci na velike trenere u Madridu su uvijek postojali, zato su otišli:
Del Bosque
Capello
Mourinho
A otići će i Italijan, pogotovo ako ne osvoji ništa u ovoj ili narednoj sezoni.
Jel neko primijetio da se rerna upali tek nakon klasika, i to kad pobijede samo?
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal
Ne znam sta da ti kazem - tu sam ja uvijek. Prati postove kad Barca igra. A poslije klasika slatka je ppobjeda. Ybi ga nije to obicna tekma brate. 
Ma kakva rerna,lažnjak totalni,ne yebu ga ni na pdf-u barca , ostarjeli perfidni provokator,izašo iz mode krajem 90-ih.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
mislim ovde na ovom pdf-u.bparena je napisao/la:Ne znam sta da ti kazem - tu sam ja uvijek. Prati postove kad Barca igra. A poslije klasika slatka je ppobjeda. Ybi ga nije to obicna tekma brate.
kad smo kod tih kampanjskih navijača, po ovome se vidi da barcelona ima pun kurrac ljudi koji navijaju samo kad barcelona bijedi.
naprijed rejal
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Pa to je odavno poznato. Jos ovdje je i solidna situacija kakva bude na fb.Sveti je napisao/la:mislim ovde na ovom pdf-u.bparena je napisao/la:Ne znam sta da ti kazem - tu sam ja uvijek. Prati postove kad Barca igra. A poslije klasika slatka je ppobjeda. Ybi ga nije to obicna tekma brate.
kad smo kod tih kampanjskih navijača, po ovome se vidi da barcelona ima pun kurrac ljudi koji navijaju samo kad barcelona bijedi.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Nego, zašto se Real ne drži u svakoj utakmici provjerenog kad igra s Barcom? Nek gurne Pepea kao osigurača ispred štopera i nema Messi slobodu sa pozicije koje je najjači. Ne znam čemu izmišljanja tople vode
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Dobro je Murinjo.Toxicity je napisao/la:Nego, zašto se Real ne drži u svakoj utakmici provjerenog kad igra s Barcom? Nek gurne Pepea kao osigurača ispred štopera i nema Messi slobodu sa pozicije koje je najjači. Ne znam čemu izmišljanja tople vode
Igrali ljudi pola sata sa igracem vise i Messi sa penala zabio.
Samo sutra Sevillu pobijedit,onda kolo nakon ovog Bilbao-Atl. Madrid; Espanyol-barca;Real-Rayo
Siguran sam da će neko x igrat.
Šta mislite zadnje kolo kad bude Barca-Atl. Madrid u slučaju da jedan od ova 2 posustane,a drugi pobjedom osigurava titulu,hoćel protivnik pustit ne bil' se Real sjebo? Znam da trebamo samo sebe gledat,i daleko je od ovog al eto zanima me nešto
Siguran sam da će neko x igrat.
Šta mislite zadnje kolo kad bude Barca-Atl. Madrid u slučaju da jedan od ova 2 posustane,a drugi pobjedom osigurava titulu,hoćel protivnik pustit ne bil' se Real sjebo? Znam da trebamo samo sebe gledat,i daleko je od ovog al eto zanima me nešto
Nad tobom sunce najljepše sja
Ne trebaju pustit, ali cisto sumnjam da bi se u tom slucaju pretjerano trudili.pinoglavi je napisao/la:Šta mislite zadnje kolo kad bude Barca-Atl. Madrid u slučaju da jedan od ova 2 posustane,a drugi pobjedom osigurava titulu,hoćel protivnik pustit ne bil' se Real sjebo? Znam da trebamo samo sebe gledat,i daleko je od ovog al eto zanima me nešto
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa i Espanjol je zadnje kolo 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.