FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

PEP
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la PEP » 24 mar 2014, 23:07

anelbavarac je napisao/la:Pep veli da ce ucinit' sve da izbjegne sutra kupanje u pivi :lol: :lol:

E neces razbojnice :twisted: :lol:

ma kakvi mora se malo ;) :lol: 8-) ,nije to svake godine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 24 mar 2014, 23:09

majestic24 je napisao/la: Ima par stvari koje mogu i Unitedu ici na ruku... prije svega to je Guardiola...bez obzira koliko je dobar trener i sto njegov Bayern nemilice trpa NEDORASLE protivnike,on svojim cudnim potezima (poput guranja martineza na stopersku poziciju,ili lahma kao zadnjeg veznog) moze itekako povecati Unitedu sanse protiv Vas.
To guranje Martineza na stopera je prinudjena odluka,sto se tice Lahma njegovo postavljanje na poziciju zadnjeg veznog funkcionise odlicno, a to pokazuju rezultati.

Guardiola prednost Manchestera :lol: :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 mar 2014, 23:11

anelbavarac je napisao/la:
Guardiola prednost Manchestera :lol: :lol:
Ovako su isto pricali i oni iz Dortmunda na pocetku sezone.
U nedostatku transfera njihova prica se svodila na to da bi Pep mogao biti njihovo najvece pojacanje a nisu ni slutili sta ih ceka. :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 24 mar 2014, 23:14

Omerbavarac je napisao/la:
majestic24 je napisao/la: Nema tog niza na svijetu koji nije prekinut,tako da ce pitanje i kad ce neko vas zaustaviti. Pa jarane onom jadnom Arsenalu ste dali jedva dva gola iako je imao igraca manje na terenu. Da niej bilo one majstorije Kroosa, na kraju bi zavrsilo bez pogodaka.
Sta mislis koliko bi ekipa probilo onaj Arsenalov bunker?
Ja kazem da bi maksimalno tri, cetiri ekipe uspjele postici gol, jer protiv onakve granitne odbrane od dva pa u nekim slucajevima i tri zida bi malo ko prosao.

A to za taj niz se slazem, svemu dodje kraj ali United nije sposoban da bude taj sretnik. :)

Ako je Arsenalova obrana granitna,onda nez stvarno...pa ako ste tu jedvo probili,sta ce onda biti kad tu budu "rafael-vidic-jones-evra uz pojcanja u vidu carricka ,fellainija i valencie"?? I nemoj zaboraviti da je Unitedov golman 3 klasa bolje od Arsenalovog.

Bato sposoban je i ovakav osakacen United i za mnogo vece stvari od izbacivanja Bayerna.

I dalje ponavljam,bolji jeste i to stoji,ali ne toliko. Al brate sta jes jest previse ste se uzdigli.

@effe

Upravu si ti...nije Lahm bio los na sestici niti Martinez kao stoper ...ali protiv ekipa kao sto su mainz i slicne.

Ja molim boga da Guardiola uradi jednu od te dvije gluposti...da stavi martineza kao stopera ili jos bolje lahma kao zadnjeg veznog. U tom slucaju Rafinha igra desnog beka ako se nevaram. Pa Welback bi ga syebo s kontra majke mi. Jel mislis iskreno da Martinez kao stoper moze 90 minuta zaustaviti Rooneya??? Jer nece United sigurno kao Mainz i druge ekipe dopustiti da se 90 minuta igra pred nasim golom
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 24 mar 2014, 23:18

E da Man utd. hoće odigrati kao Mainz ...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 mar 2014, 23:21

majestic24 je napisao/la: Ako je Arsenalova obrana granitna,onda nez stvarno.
Pa de barem citaj sta pises a i sta ja pisem. :?
Bila je prica poslije crvenog kartona i u tom periodu odbrana Arsenala zaista jeste djelovala granitno. Neke ocigledne stvari treba primijetiti.

Nije se nigo uzdigao, ja samo na osnovu rezultata govorim realno stanje ali ocigledno je to za vas djavole neka vrsta kurchenja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 mar 2014, 23:22

majestic24 je napisao/la:
@effe

Upravu si ti...nije Lahm bio los na sestici niti Martinez kao stoper ...ali protiv ekipa kao sto su mainz i slicne.

Ja molim boga da Guardiola uradi jednu od te dvije gluposti...da stavi martineza kao stopera ili jos bolje lahma kao zadnjeg veznog. U tom slucaju Rafinha igra desnog beka ako se nevaram. Pa Welback bi ga syebo s kontra majke mi. Jel mislis iskreno da Martinez kao stoper moze 90 minuta zaustaviti Rooneya??? Jer nece United sigurno kao Mainz i druge ekipe dopustiti da se 90 minuta igra pred nasim golom
Ti ako nisi vidio koliko je puta Lahm dobro odigrao na šestici i koliko je to varijabilnosti igri Bayerna donijelo, onda si malo utakmica Bayernovih ove sezone pogledao. Lahm je moćno oružje na toj poziciji, ne protiv svih protivnika, ali protiv mnogih može biti.

A nećemo sad potcijenjivat Mainz. Kao prvo teško je ligaške utakmice poredit sa utakmicama LP. U takvu zamku mnogi ovdje na forumu upadaju. Ali jedno je već odavno jasno svim boljim poznavaocima, da je Mainz jedna od taktkički jačih ekipa. Kažem taktkički. Znači nema Mainz individualni kvalitet velikih evropskih ekipa, ali je u stanju taktički bolje odigrat od mnogih. I Mainz je jako pametno igrao protiv nas, čak najbolje moguće što se može igrati protiv ovakvog Bayerna.

A što se Martineza tiče, ja koliko se sjećam, on je jednom već jako dobro odigrao protiv ManU-a (s jednom drugom ekipom i to slabijom od Baye i u jednom drugom takmičenju). :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 24 mar 2014, 23:36

Narod ne shvata da kod Guardiole nema pravog zadnjeg veznog, nego je on kreirao neku vrstu hibrid pozicije, koja savrseno odgovara ovoj igri Bayerna.
A slazem se da Martinez nije neki pouzdan stoper, te da djeluje najbolje na malom prostoru.
Ako se pocne razvlaciti odbrana nema nas nigdje.
Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 24 mar 2014, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 mar 2014, 23:36

slika

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 mar 2014, 23:36

majestic24 je napisao/la:Jer nece United sigurno kao Mainz i druge ekipe dopustiti da se 90 minuta igra pred nasim golom
Vezni red Utd je inferioran u odnosu na Bayernov i kao takav će dominirati 90 min na sred OT.

Pa Bayern se poigravao sa 5x jačom ekipom od Utd a to je vaš gradski rival.

majestic24 je napisao/la:sta ce onda biti kad tu budu "rafael-vidic-jones-evra uz pojcanja u vidu carricka ,fellainija i valencie"??
Si ozbiljan il' se zahebavaš.Pa šta ovi gore hadumi mogu protiv sile nebeske predvođene Schweinsteigerom,Gotzeom,Kroosom,Thiagom,Robbenom i Riberyem.
majestic24 je napisao/la:Ja molim boga da Guardiola uradi jednu od te dvije gluposti
Moli Boga da Guardiola ima samilosti,ne znam kako bi Moyes preživio još jedno poniženje.

majestic24 je napisao/la:Pa Welback bi ga syebo s kontra majke mi.
Ovo je isto kao kad bi ja rekao da bi Contento syebao Rooneya.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 24 mar 2014, 23:38

effe_sa je napisao/la: Ti ako nisi vidio koliko je puta Lahm dobro odigrao na šestici i koliko je to varijabilnosti igri Bayerna donijelo, onda si malo utakmica Bayernovih ove sezone pogledao. Lahm je moćno oružje na toj poziciji, ne protiv svih protivnika, ali protiv mnogih može biti.
Nisam siguran da je mislio na Lahma.Više "puca" zbog Rafinhe na beku a izgleda nije svjestan koliko dobar fudbal igra taj brazilski dominator 8-)
Možda i najveće "otkrovljenje" pod Pepom od svih igrača :?
Svugdje ga ima i uvijek u pokretu, u defanzivi odličan, prema naprijed još bolji.Trebali bismo naći još jednog sličnog lijevo pa da i Davida "razrahatimo", a možda i u sredinu gurnemo.Navikao je u repki a veznjaka nikad dosta :lol:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Klare

Post Postao/la Klare » 24 mar 2014, 23:40

Nisam se sjetio Pjanketa, Kroosonja može ići...

Ne može jbga opet mi žao, a ovaj put zbog toga što je Švabo :mrgreen: , ali Pjanke možda i bolji igrač...

Yebat mu mater nek sve svojim tokom idem, ne želim blow mind. :mrgreen:

Gero, opet kažem kome uvrede smetaju nek ne ide s nama u boj :D ,
meni ne smetaju, nego seckane zanimljivi meni tamo onaj MoR i Duke, a znam da su i tebi. :D

Onaj jučer post od Miše Mora :mrgreen: , ono sa uber trenerom, navijačima, igračima, na BajoTvu..., odavno nešto bolje nisam čuo. :lol:

Seco i nikovi :? , apsolutni rekorder, ko mu to dozvoljavama, otkud mu pravo? :?
Sljedeći mu je sedmi(heeeej 7 :o ), a na svakom po milja postova. :shock:

ps:sve Ok, samo ne znam za secera, jer ovako zna nasjesti, kratkog je fitilja,
još se ne mogu načuditi kako je popio ban protiv one Arsenalove bagre. :?

Kad sam čuo to mi je baš smiješno bilo. :lol:
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 24 mar 2014, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 24 mar 2014, 23:47

thulkazal je napisao/la:E da Man utd. hoće odigrati kao Mainz ...
?? Niste vi te srece

Omerbavarac je napisao/la: Pa de barem citaj sta pises a i sta ja pisem. :?
Bila je prica poslije crvenog kartona i u tom periodu odbrana Arsenala zaista jeste djelovala granitno. Neke ocigledne stvari treba primijetiti.

Nije se nigo uzdigao, ja samo na osnovu rezultata govorim realno stanje ali ocigledno je to za vas djavole neka vrsta kurchenja.
Nije ona djelovala toliko granitno kao sto ti kazes nego Vi jednostavno niste znali sta bi s loptom kad dodje do 16-erca. Yebote realan rezultat protiv timova kao sto su wolfsburg,schalke ,freibrug i slicni.

effe_sa je napisao/la: Ti ako nisi vidio koliko je puta Lahm dobro odigrao na šestici i koliko je to varijabilnosti igri Bayerna donijelo, onda si malo utakmica Bayernovih ove sezone pogledao. Lahm je moćno oružje na toj poziciji, ne protiv svih protivnika, ali protiv mnogih može biti.

A nećemo sad potcijenjivat Mainz. Kao prvo teško je ligaške utakmice poredit sa utakmicama LP. U takvu zamku mnogi ovdje na forumu upadaju. Ali jedno je već odavno jasno svim boljim poznavaocima, da je Mainz jedna od taktkički jačih ekipa. Kažem taktkički. Znači nema Mainz individualni kvalitet velikih evropskih ekipa, ali je u stanju taktički bolje odigrat od mnogih. I Mainz je jako pametno igrao protiv nas, čak najbolje moguće što se može igrati protiv ovakvog Bayerna.

A što se Martineza tiče, ja koliko se sjećam, on je jednom već jako dobro odigrao protiv ManU-a (s jednom drugom ekipom i to slabijom od Baye i u jednom drugom takmičenju). :D

Gledao sam ja Lahma na setici i bio sam impresioniran s kojom lakocom tip igra. Da neznam da je desni bek,rekao bih da je citavu karijeru tu igrao. Ali nisam zbog toga govorio da bi gvardiola pogrijesio vec bi United imao dosta vise sanse da je rafinha na beku on lahm.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 mar 2014, 23:51

majestic24 je napisao/la: Nije ona djelovala toliko granitno kao sto ti kazes nego Vi jednostavno niste znali sta bi s loptom kad dodje do 16-erca. Yebote realan rezultat protiv timova kao sto su wolfsburg,schalke ,freibrug i slicni.
:lol: :lol:
Nista ti ne kontas sta ja tebi pisem. :?

Da ti prevedem?

Zadnjih 8 utakmica LP-a Bayern je postizao po najmanje jedan gol. Da se ne vracam u proslu sezonu reci ces odmah to se ne vazi, drugi trener, sve drugacije.

A sto se tice prve recenice, ne zelim vise o tome, zreo si dovoljno da sam shvatis da zivis u zabludi. ;)

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 25 mar 2014, 00:19

majestic24 je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:E da Man utd. hoće odigrati kao Mainz ...
?? Niste vi te srece
Spominješ utakmicu a po odgovoru vidi se da nisi je gledao ... Mainzu sve išlo na ruku a Bayernu sve suprotno ...

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 25 mar 2014, 10:05

Guaridiola nikad nije izgubio od Utd
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 25 mar 2014, 10:24

Večeras opet mi izgleda na ES2 heh ipak proslava titule 8-) bitnija i ES od Rurskog derbija :lol:

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 25 mar 2014, 11:25

Večeras slavimo :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 25 mar 2014, 11:36

Veceras lijepo uzivat u tekmi i nadam se da cemo rjesit i teoretski pitanje sampiona.

Veceras odgledat bar u snimku tekmu Utd-Citya cisto da vidimo kako protivnik igra, ma da smo ove sezone dosta vidjeli :D

No vidim da su pojedini navijaci Manchester Utd izuzetno raspolozeni i optimisticno sto je pohvalno, jer kako se na pocetku pricalo, realno sami sebe su vec izbacili, pricom kako ce biti skoro nemoguce i slicne stvari, ali treba se borit.

Posto mnogi misle da mi navijaci potcjenjujemo njih i Utd , prvo to nije tacno, svi koji smo dolazili na temu Utd uglavnom sa respectom te da ce to biti 2 odlicne utakmice i svi se nadamo prolasku ekipe za koju navijamo, ali budimo realni u ovakvom omjeru snage i formi, ne mozes rec da cu sanse 50 - 50 kad nisu, ali da ce biti gutavo hoce. 8-)
FC Bayern !!!!!

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 25 mar 2014, 11:39

Znaci veceras neovisno o rezultatima drugih ako pobedimo...prvaci smo? jel tako?
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.