anelbavarac je napisao/la:Pep veli da ce ucinit' sve da izbjegne sutra kupanje u pivi![]()
![]()
E neces razbojnice![]()
ma kakvi mora se malo

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
anelbavarac je napisao/la:Pep veli da ce ucinit' sve da izbjegne sutra kupanje u pivi![]()
![]()
E neces razbojnice![]()
To guranje Martineza na stopera je prinudjena odluka,sto se tice Lahma njegovo postavljanje na poziciju zadnjeg veznog funkcionise odlicno, a to pokazuju rezultati.majestic24 je napisao/la: Ima par stvari koje mogu i Unitedu ici na ruku... prije svega to je Guardiola...bez obzira koliko je dobar trener i sto njegov Bayern nemilice trpa NEDORASLE protivnike,on svojim cudnim potezima (poput guranja martineza na stopersku poziciju,ili lahma kao zadnjeg veznog) moze itekako povecati Unitedu sanse protiv Vas.
Ovako su isto pricali i oni iz Dortmunda na pocetku sezone.anelbavarac je napisao/la:
Guardiola prednost Manchestera![]()
Omerbavarac je napisao/la:Sta mislis koliko bi ekipa probilo onaj Arsenalov bunker?majestic24 je napisao/la: Nema tog niza na svijetu koji nije prekinut,tako da ce pitanje i kad ce neko vas zaustaviti. Pa jarane onom jadnom Arsenalu ste dali jedva dva gola iako je imao igraca manje na terenu. Da niej bilo one majstorije Kroosa, na kraju bi zavrsilo bez pogodaka.
Ja kazem da bi maksimalno tri, cetiri ekipe uspjele postici gol, jer protiv onakve granitne odbrane od dva pa u nekim slucajevima i tri zida bi malo ko prosao.
A to za taj niz se slazem, svemu dodje kraj ali United nije sposoban da bude taj sretnik.
Pa de barem citaj sta pises a i sta ja pisem.majestic24 je napisao/la: Ako je Arsenalova obrana granitna,onda nez stvarno.
Ti ako nisi vidio koliko je puta Lahm dobro odigrao na šestici i koliko je to varijabilnosti igri Bayerna donijelo, onda si malo utakmica Bayernovih ove sezone pogledao. Lahm je moćno oružje na toj poziciji, ne protiv svih protivnika, ali protiv mnogih može biti.majestic24 je napisao/la:
@effe
Upravu si ti...nije Lahm bio los na sestici niti Martinez kao stoper ...ali protiv ekipa kao sto su mainz i slicne.
Ja molim boga da Guardiola uradi jednu od te dvije gluposti...da stavi martineza kao stopera ili jos bolje lahma kao zadnjeg veznog. U tom slucaju Rafinha igra desnog beka ako se nevaram. Pa Welback bi ga syebo s kontra majke mi. Jel mislis iskreno da Martinez kao stoper moze 90 minuta zaustaviti Rooneya??? Jer nece United sigurno kao Mainz i druge ekipe dopustiti da se 90 minuta igra pred nasim golom
Vezni red Utd je inferioran u odnosu na Bayernov i kao takav će dominirati 90 min na sred OT.majestic24 je napisao/la:Jer nece United sigurno kao Mainz i druge ekipe dopustiti da se 90 minuta igra pred nasim golom
Si ozbiljan il' se zahebavaš.Pa šta ovi gore hadumi mogu protiv sile nebeske predvođene Schweinsteigerom,Gotzeom,Kroosom,Thiagom,Robbenom i Riberyem.majestic24 je napisao/la:sta ce onda biti kad tu budu "rafael-vidic-jones-evra uz pojcanja u vidu carricka ,fellainija i valencie"??
Moli Boga da Guardiola ima samilosti,ne znam kako bi Moyes preživio još jedno poniženje.majestic24 je napisao/la:Ja molim boga da Guardiola uradi jednu od te dvije gluposti
Ovo je isto kao kad bi ja rekao da bi Contento syebao Rooneya.majestic24 je napisao/la:Pa Welback bi ga syebo s kontra majke mi.
Nisam siguran da je mislio na Lahma.Više "puca" zbog Rafinhe na beku a izgleda nije svjestan koliko dobar fudbal igra taj brazilski dominatoreffe_sa je napisao/la: Ti ako nisi vidio koliko je puta Lahm dobro odigrao na šestici i koliko je to varijabilnosti igri Bayerna donijelo, onda si malo utakmica Bayernovih ove sezone pogledao. Lahm je moćno oružje na toj poziciji, ne protiv svih protivnika, ali protiv mnogih može biti.
?? Niste vi te srecethulkazal je napisao/la:E da Man utd. hoće odigrati kao Mainz ...
Nije ona djelovala toliko granitno kao sto ti kazes nego Vi jednostavno niste znali sta bi s loptom kad dodje do 16-erca. Yebote realan rezultat protiv timova kao sto su wolfsburg,schalke ,freibrug i slicni.Omerbavarac je napisao/la: Pa de barem citaj sta pises a i sta ja pisem.![]()
Bila je prica poslije crvenog kartona i u tom periodu odbrana Arsenala zaista jeste djelovala granitno. Neke ocigledne stvari treba primijetiti.
Nije se nigo uzdigao, ja samo na osnovu rezultata govorim realno stanje ali ocigledno je to za vas djavole neka vrsta kurchenja.
effe_sa je napisao/la: Ti ako nisi vidio koliko je puta Lahm dobro odigrao na šestici i koliko je to varijabilnosti igri Bayerna donijelo, onda si malo utakmica Bayernovih ove sezone pogledao. Lahm je moćno oružje na toj poziciji, ne protiv svih protivnika, ali protiv mnogih može biti.
A nećemo sad potcijenjivat Mainz. Kao prvo teško je ligaške utakmice poredit sa utakmicama LP. U takvu zamku mnogi ovdje na forumu upadaju. Ali jedno je već odavno jasno svim boljim poznavaocima, da je Mainz jedna od taktkički jačih ekipa. Kažem taktkički. Znači nema Mainz individualni kvalitet velikih evropskih ekipa, ali je u stanju taktički bolje odigrat od mnogih. I Mainz je jako pametno igrao protiv nas, čak najbolje moguće što se može igrati protiv ovakvog Bayerna.
A što se Martineza tiče, ja koliko se sjećam, on je jednom već jako dobro odigrao protiv ManU-a (s jednom drugom ekipom i to slabijom od Baye i u jednom drugom takmičenju).
majestic24 je napisao/la: Nije ona djelovala toliko granitno kao sto ti kazes nego Vi jednostavno niste znali sta bi s loptom kad dodje do 16-erca. Yebote realan rezultat protiv timova kao sto su wolfsburg,schalke ,freibrug i slicni.
Spominješ utakmicu a po odgovoru vidi se da nisi je gledao ... Mainzu sve išlo na ruku a Bayernu sve suprotno ...majestic24 je napisao/la:?? Niste vi te srecethulkazal je napisao/la:E da Man utd. hoće odigrati kao Mainz ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.