tako jebavaraccccc je napisao/la:Znaci veceras neovisno o rezultatima drugih ako pobedimo...prvaci smo? jel tako?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
tako jebavaraccccc je napisao/la:Znaci veceras neovisno o rezultatima drugih ako pobedimo...prvaci smo? jel tako?
sto se mene tice neka ostane tako i ovaj put meni je svejedno. 0:0 na old traffordu,na alianz areni 1:1 i svi sretni. Mi prosli dalje a guardiola nije izgubio od Uniteda.Besic je napisao/la:Guaridiola nikad nije izgubio od Utd
ako se nevaram 2007 je guardiola preuzeo barcelonu a ovo je bilo 2008OnlyUnited je napisao/la:Majestic tada je Barcu vodio Rijkaard
Koliko ledite ove sezone, ne sumnjam da ćete i AA zaleditikingwazza je napisao/la:Ako ga do sad nije imao,imat ce ga za koji dan kad im zaledimo Alianzuu
Od tih Spanaca, samo Muniain. Kakav Koke, kakav..PEP je napisao/la:Opet se spominje mogucnost dovodenja koketaiz atletiko.M.
Šta misliš o ovom momku Muniainu? Baš me zanima mišljenje pošto vidim da ga pratiš očito.farinelli123 je napisao/la:Od tih Spanaca, samo Muniain. Kakav Koke, kakav..PEP je napisao/la:Opet se spominje mogucnost dovodenja koketaiz atletiko.M.
Munian je bio u strasnoj formi one sezone kad je bilbao izbacio Uniteda iz evropske lige. Nakon toga je vise stagnirao nego napredovao.Stefan Effenberg je napisao/la:Šta misliš o ovom momku Muniainu? Baš me zanima mišljenje pošto vidim da ga pratiš očito.farinelli123 je napisao/la:Od tih Spanaca, samo Muniain. Kakav Koke, kakav..PEP je napisao/la:Opet se spominje mogucnost dovodenja koketaiz atletiko.M.
Nisam ga bas pratio u poslednje vreme, ali ga pamtim po odlicnim partijama. Doduse pod Bielsom.Stefan Effenberg je napisao/la:Šta misliš o ovom momku Muniainu? Baš me zanima mišljenje pošto vidim da ga pratiš očito.farinelli123 je napisao/la:Od tih Spanaca, samo Muniain. Kakav Koke, kakav..PEP je napisao/la:Opet se spominje mogucnost dovodenja koketaiz atletiko.M.
ma pjanke je virtuoz + sto ima bolji sut od krosonje.Klare je napisao/la:Nisam se sjetio Pjanketa, Kroosonja može ići...
Ne može jbga opet mi žao, a ovaj put zbog toga što je Švabo, ali Pjanke možda i bolji igrač...
ma dva bezznjaka tipa hrastov parmak koji misle da su pametni. kad prdonja procita politikin zabavnik i pomisli da je najpametniji cova na svijetu.nego seckane zanimljivi meni tamo onaj MoR i Duke, a znam da su i tebi.![]()
covjece, kad citas njihove postove pomislis da su sve i jedan srbi. ono, gospodstinja i nadljudi koji ne mogu sastavit posta u kojem se nece osvrnut na historiju.Onaj jučer post od Miše Mora, ono sa uber trenerom, navijačima, igračima, na BajoTvu..., odavno nešto bolje nisam čuo.
![]()
a djubre pokvarenogSeco i nikovi, apsolutni rekorder, ko mu to dozvoljavama, otkud mu pravo?
![]()
Sljedeći mu je sedmi(heeeej 7), a na svakom po milja postova.
bilo ti smijesnoKad sam čuo to mi je baš smiješno bilo.
Ima klauzulu od 60 mil eura (inače odličan igrač, Cholo je od njega napravio zvijer), a ako nekome ne manjka veznjaka onda je to vama, tako da ne vidim potrebu za njim, možda štoper kakav uz Lewata na ljetoPEP je napisao/la:Opet se spominje mogucnost dovodenja koketaiz atletiko.M.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.