odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
ima li kakvih dobrih snizenja odjece po sarajevu?
ove šunjalice su drama!Gorki je napisao/la:
joj da imam love kako bi se oblačio..

Allegri je gospodin!
Je l' iko bio u Zari, nisam stig'o otić', pegla mi nešto?
Allegri je gospodin!
Vidim prešlo se sa ženskih tema tipa gelova i krema za ruke na one muške, tj. bradu.
Svako muško mora makar jednom u životu pustiti bradu da vidi kako je to i to samo full beard, nema zaj*******.
Kakve su preferense na forumu, kod mene srednja dužina, mada bi mogla i malo duža.
Svako muško mora makar jednom u životu pustiti bradu da vidi kako je to i to samo full beard, nema zaj*******.
Kakve su preferense na forumu, kod mene srednja dužina, mada bi mogla i malo duža.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Yebo moju bradu kad nije gusta a u rodjaka 4 godine mladji crni se 
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Ja se obrijao "do koze" cisto da se malo refreshujem 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Nezgodno je prvih nekoliko sedmica, onda stvarno ne liči ni na šta i čovjek je kao "zapušten", ali već nakon mjesec dana to izgleda dosta otmeno i kulturno. Naravno, govorimo o održavanoj, štucanoj bradi, a ne onim divljim.Carli je napisao/la:Ja zbog posla ne mogu imat' bradu.
Bolje da nije. Mene nervira. Bolje je bez brade svakako.soxx je napisao/la:Yebo moju bradu kad nije gusta a u rodjaka 4 godine mladji crni se
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Svakako ko ima mašinicu i ko je održava kako treba. Ima i onih divljih al' rijetkim to stoji kao npr meniwork je napisao/la:Nezgodno je prvih nekoliko sedmica, onda stvarno ne liči ni na šta i čovjek je kao "zapušten", ali već nakon mjesec dana to izgleda dosta otmeno i kulturno. Naravno, govorimo o održavanoj, štucanoj bradi, a ne onim divljim.Carli je napisao/la:Ja zbog posla ne mogu imat' bradu.
Je l ba ljudi je li iko u Zari bio?
Allegri je gospodin!
Imaš u Zari stvari, ako nosiš ženske brojeve. Muških brojeva nema.
Re: Odg: odjeca, patike etc etc
jasta je neg bolje al kad vec ima nesto da je to kako treba.Greivis je napisao/la:Bolje da nije. Mene nervira. Bolje je bez brade svakako.soxx je napisao/la:Yebo moju bradu kad nije gusta a u rodjaka 4 godine mladji crni se
Prič'o mi jaran kontam da me j*ebe al' opet oni španci su mali ljudi. Kod njih XL a kod nas je M.work je napisao/la:Imaš u Zari stvari, ako nosiš ženske brojeve. Muških brojeva nema.
Allegri je gospodin!
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Greivis je napisao/la:Bolje da nije. Mene nervira. Bolje je bez brade svakako.soxx je napisao/la:Yebo moju bradu kad nije gusta a u rodjaka 4 godine mladji crni se

Nama je Željo svetinja jedina.
Normalno da ce pustiti bradu da prekrije lice kad je ruzan.Vasa Ladacki je napisao/la:Greivis je napisao/la: Bolje da nije. Mene nervira. Bolje je bez brade svakako.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ja jos nisam sreo zensko koje rece jao ta oogromna vehabijska brada mi je takav plus kod tebe.
Malo brade, ono, klasicno, uredno njegovano i podsisano, svakako, OK, al ovo nekakvo manly furanje kao ultimate izraz ne znam ni sam cega i chick magnet, to postoji samo u glavama tih ljudi.
Stop making it happen, it's not gonna happen.
Malo brade, ono, klasicno, uredno njegovano i podsisano, svakako, OK, al ovo nekakvo manly furanje kao ultimate izraz ne znam ni sam cega i chick magnet, to postoji samo u glavama tih ljudi.
...Život za Široki...
- rob do bagro
- Kontakt:
Da li ti se svidja ovakva brada.ŠB_Fidelis je napisao/la:Ja jos nisam sreo zensko koje rece jao ta oogromna vehabijska brada mi je takav plus kod tebe.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma prekrasna, vec ga vidim s 4 manekenke kako mu cesljaju bradu i stavljaju losion protiv ispucalih vrhova.
Sent from my HTC One 801e using Tapatalk
...Život za Široki...
- rob do bagro
- Kontakt:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma prekrasna, vec ga vidim s 4 manekenke kako mu cesljaju bradu i stavljaju losion protiv ispucalih vrhova.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.