BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

Blaszczykowski
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Blaszczykowski » 26 mar 2014, 11:48

Ako dogodine završimo u CL (a valjda bumo) idemo u drugi pot, a u nekom ludom scenariju i među nositelje. Od onih koji će/imaju realnu šansu igrati CL dogodine ispred nas su Barca, Real M, Bayo, Chelsky, Benfića, Arsić, Atletico, Porto i Schalke (jedini koji nas može prestići je PSG). Znači, ako bi recimo 2/3 između Porta, Arsića ili Schalkea (plus da nas PSG ne preskoči) ispali u kvaljama mi bi bili nositelji. Ako se pak i ne dogodi, sezonu iza nam taj status ne bi trebao pobjeći. 8-)
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 26 mar 2014, 14:15

Blaszczykowski je napisao/la:Ako dogodine završimo u CL (a valjda bumo) idemo u drugi pot, a u nekom ludom scenariju i među nositelje. Od onih koji će/imaju realnu šansu igrati CL dogodine ispred nas su Barca, Real M, Bayo, Chelsky, Benfića, Arsić, Atletico, Porto i Schalke (jedini koji nas može prestići je PSG). Znači, ako bi recimo 2/3 između Porta, Arsića ili Schalkea (plus da nas PSG ne preskoči) ispali u kvaljama mi bi bili nositelji. Ako se pak i ne dogodi, sezonu iza nam taj status ne bi trebao pobjeći. 8-)
Valjda si to dobro sračunao i stvarno lijepo zvuči. :mrgreen: Napredak je očit'. 8-)

Izlgeda da Billy Reina radi k'o konobar. :roll: Vijest prenosi Bild + tako da cijeli tekst nije dostupan, ali čini mi se da je ovo on na slici koliko se može vidjet'! :?
slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 26 mar 2014, 14:38

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 26 mar 2014, 14:48

Blaszczykowski je napisao/la:Ako dogodine završimo u CL (a valjda bumo) idemo u drugi pot,
A kakva je situacija u kvalama za LP ? :mrgreen: Je l' moguce da Napoli i Liverpool ne budu medju nositeljima :?
Semir bvb je napisao/la:Izlgeda da Billy Reina radi k'o konobar. :roll:
Ne znam razlog al' ako je ona standardna da je prokock'o i popio sve sto je zaradio onda ko ga hebe...
gerdmuller je napisao/la:bravo zuti ;)
To se trazi...against modern football :D

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 26 mar 2014, 14:57

Napoli bi trebao biti nositelj, a Liverpool bi trebao direktno u CL. Ma realno je da nećemo biti nositelji grupe, ali i 2. pot je odličan. Mada, ne bi me čudilo da opet uletimo u kakvu skupinu smrti, recimo Real M, Napoli i Monaco. :lol:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 mar 2014, 15:14

Blaszczykowski je napisao/la:Napoli bi trebao biti nositelj, a Liverpool bi trebao direktno u CL. Ma realno je da nećemo biti nositelji grupe, ali i 2. pot je odličan. Mada, ne bi me čudilo da opet uletimo u kakvu skupinu smrti, recimo Real M, Napoli i Monaco. :lol:
Monako dogodine neće imati ni Falkaa ni Džejmsa R... ne bi to bilo loše...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 26 mar 2014, 18:50

Napoli na radaru ima Aubu i Piščeka.

Ja bih lično razmislio o prodaji gabonca ako bi ponuda bila i više nego prihvatljiva (15+ mil)
Agieren statt reagieren

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 26 mar 2014, 20:18

To se trazi...against modern football :D[/quote]

Bas sam si nedavno uzeo obje majice-https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 0308_n.jpg :)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 26 mar 2014, 20:28

Pale_Companion je napisao/la:Napoli na radaru ima Aubu i Piščeka.

Ja bih lično razmislio o prodaji gabonca ako bi ponuda bila i više nego prihvatljiva (15+ mil)
Teško ostvarivo. :geek:

Igrač od kojeg sljedeće sezone možeš očekivati još više. Odmah se uklopio, svi ga vole i nerealno je da bi ga BVB pustio poslije jedne sezone i tako sebi otvorio novu baustelle i zadao se u potragu za zamjenom. :ugeek:

Jedino da im prodamo Schibija! :mrgreen:

Firminho produžio s Hoppom! :?
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 26 mar 2014, 21:06

Nema sanse da ide igrac koji je tu samo godinu dana a drugi je strijelac ekipe...inace vjerujem da osim Lewata i Schiebera nikog nece pustiti.

P.S.Da hoce Augsburg izjednaciti :D

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 26 mar 2014, 21:55

Drmic postaje i vise nego ozbiljan kandidat za klub poput nas momak je fenomenalan da je njeg i Ramosa imat ako vec ne moze Volland onda barem Drmica momak je predobar ...
BvB Echte Liebe !!!

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 26 mar 2014, 22:11

gerdmuller je napisao/la:

Bas sam si nedavno uzeo obje majice-https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 0308_n.jpg :)
Pa sto onda navijas za fabriku novca, sto ne navijas za klub sa pravim navijacima, klub koji ima stajacu tribinu, klub koji se vodi parolom "Echte liebe" i kojeg vecina neutralnih voli jer je jedan od rijetkih koji prkosi modernom fudbalu?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 26 mar 2014, 22:23

gerd jel tebi neugodno kad na bayinim utakmicama vidiš one ljude što tvore T od t-scuma? :)

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 27 mar 2014, 00:12

kraljttbvb je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:

Pa sto onda navijas za fabriku novca, sto ne navijas za klub sa pravim navijacima, klub koji ima stajacu tribinu, klub koji se vodi parolom "Echte liebe" i kojeg vecina neutralnih voli jer je jedan od rijetkih koji prkosi modernom fudbalu?
Jer ga volim :) ) No da mi je Dortmund simpatican zbog mnogo stvari(ukljucujuci te sto si napisao) to stoji.Isto vrijedi i za recimo Atletico Madrid.
- Karl-Heinz Rummenigge

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 27 mar 2014, 00:30

slika

Sliku Sturridga zanemarite i pogledajte brojke nase nove 9 ke :shock: :o :lol: 8-) .... na Ramosa mislim naravno :)
Zadnja izmjena: Damir_BvB, dana/u 27 mar 2014, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
BvB Echte Liebe !!!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 27 mar 2014, 00:34

Blaszczykowski je napisao/la:gerd jel tebi neugodno kad na bayinim utakmicama vidiš one ljude što tvore T od t-scuma? :)
Pa nije mi neugodno al da bodu u oci kad gledam tekmu,bodu :D Al da se mene pita nikad im ne bih dao ulaznice isto kao i mnogima koji su tu samo radi "showa" dok mnogi Fan-Clubovi iz Munchena ne mogu doci do ulaznice.No kod nas je situacija jos i izvrsna kad pogledam Engleze kojima je vjerovao ili ne zabranjeno ustati sa stolice ako nije izgledna prilika za gol ili Talijane kod kojih na gostovanja mozes ici samo ako imas jednu posebnu iskaznicu(http://en.wikipedia.org/wiki/Tessera_del_tifoso" onclick="window.open(this.href);return false;)
- Karl-Heinz Rummenigge

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 27 mar 2014, 01:00

U slucaju da Nurnberg ispadne u cvajtu Drmic ima klauzule od 3.5, a ako Nirnberže ostane u Bundesligi onda nema nikakve klauzule .... Sto se tice Dzeke kako trenutno stvari stoje nema nikakve sanse da dodje kod nas razlog ? PLATA ! Glupan nek igra svaku 5 utakmicu, i nek ulazi s klupe svaku drugu . Cim se Aguero oporavi klupa mu ne gine ... Sto se tice Vollanda tesko da i od njeg sta bude jer je ugovorm vezan do 2017 :( i nesto su se usutili oko te klauzule isto kao da je nema ... Jedino sigurno barem kako stvari za sad stoje je Ramos ... Ko ce bit taj drugi i da li ce UOPSTE BIT ? ...
BvB Echte Liebe !!!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 27 mar 2014, 01:02

Drmkan i Ramkan, fino je to @Dama snimio. :D

Tribalo bi odmoriti ovo malo zdravih prvotimaca protiv Svaba (neku bunkericu s klincima), a onda gas do daske na SB-u.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 mar 2014, 01:07

Dortmund može ponuditi Džeki 6 mil što je i neka realna cifra a kod Kloppa bi se preprodio.Nadam se da će doći u Njemačku a i Watzke treba uraditi sve da bi oteo Edina raspadnutim Italijanima.
Još umjesto Schiebera dovesto Volanda ili Ramosa i svi bi Watzkea digli u zvijezde čak i @opel.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 27 mar 2014, 07:04

kraljttbvb je napisao/la: Pa sto onda navijas za fabriku novca, sto ne navijas za klub sa pravim navijacima, klub koji ima stajacu tribinu, klub koji se vodi parolom "Echte liebe" i kojeg vecina neutralnih voli jer je jedan od rijetkih koji prkosi modernom fudbalu?
cemo nastavit niz :?
...klub koji legendu kakav je bio dede izbaci ko zadnju dzukelu iako je cova u najtezim trenucima bio lojalan i pristao na smanjenje plate istovremeno odbijajuci mnoge ponude.
yebo li vas plasticna liebe.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.