BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Ako dogodine završimo u CL (a valjda bumo) idemo u drugi pot, a u nekom ludom scenariju i među nositelje. Od onih koji će/imaju realnu šansu igrati CL dogodine ispred nas su Barca, Real M, Bayo, Chelsky, Benfića, Arsić, Atletico, Porto i Schalke (jedini koji nas može prestići je PSG). Znači, ako bi recimo 2/3 između Porta, Arsića ili Schalkea (plus da nas PSG ne preskoči) ispali u kvaljama mi bi bili nositelji. Ako se pak i ne dogodi, sezonu iza nam taj status ne bi trebao pobjeći. 
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Valjda si to dobro sračunao i stvarno lijepo zvuči.Blaszczykowski je napisao/la:Ako dogodine završimo u CL (a valjda bumo) idemo u drugi pot, a u nekom ludom scenariju i među nositelje. Od onih koji će/imaju realnu šansu igrati CL dogodine ispred nas su Barca, Real M, Bayo, Chelsky, Benfića, Arsić, Atletico, Porto i Schalke (jedini koji nas može prestići je PSG). Znači, ako bi recimo 2/3 između Porta, Arsića ili Schalkea (plus da nas PSG ne preskoči) ispali u kvaljama mi bi bili nositelji. Ako se pak i ne dogodi, sezonu iza nam taj status ne bi trebao pobjeći.
Izlgeda da Billy Reina radi k'o konobar.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- gerdmuller
- Kontakt:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
A kakva je situacija u kvalama za LP ?Blaszczykowski je napisao/la:Ako dogodine završimo u CL (a valjda bumo) idemo u drugi pot,
Ne znam razlog al' ako je ona standardna da je prokock'o i popio sve sto je zaradio onda ko ga hebe...Semir bvb je napisao/la:Izlgeda da Billy Reina radi k'o konobar.![]()
To se trazi...against modern footballgerdmuller je napisao/la:bravo zuti
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Napoli bi trebao biti nositelj, a Liverpool bi trebao direktno u CL. Ma realno je da nećemo biti nositelji grupe, ali i 2. pot je odličan. Mada, ne bi me čudilo da opet uletimo u kakvu skupinu smrti, recimo Real M, Napoli i Monaco. 
Monako dogodine neće imati ni Falkaa ni Džejmsa R... ne bi to bilo loše...Blaszczykowski je napisao/la:Napoli bi trebao biti nositelj, a Liverpool bi trebao direktno u CL. Ma realno je da nećemo biti nositelji grupe, ali i 2. pot je odličan. Mada, ne bi me čudilo da opet uletimo u kakvu skupinu smrti, recimo Real M, Napoli i Monaco.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Napoli na radaru ima Aubu i Piščeka.
Ja bih lično razmislio o prodaji gabonca ako bi ponuda bila i više nego prihvatljiva (15+ mil)
Ja bih lično razmislio o prodaji gabonca ako bi ponuda bila i više nego prihvatljiva (15+ mil)
Agieren statt reagieren
- gerdmuller
- Kontakt:
To se trazi...against modern footballgerdmuller je napisao/la:bravo zuti
Bas sam si nedavno uzeo obje majice-https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 0308_n.jpg
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Teško ostvarivo.Pale_Companion je napisao/la:Napoli na radaru ima Aubu i Piščeka.
Igrač od kojeg sljedeće sezone možeš očekivati još više. Odmah se uklopio, svi ga vole i nerealno je da bi ga BVB pustio poslije jedne sezone i tako sebi otvorio novu baustelle i zadao se u potragu za zamjenom. :ugeek:
Jedino da im prodamo Schibija!
Firminho produžio s Hoppom!
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Nema sanse da ide igrac koji je tu samo godinu dana a drugi je strijelac ekipe...inace vjerujem da osim Lewata i Schiebera nikog nece pustiti.
P.S.Da hoce Augsburg izjednaciti
P.S.Da hoce Augsburg izjednaciti
Drmic postaje i vise nego ozbiljan kandidat za klub poput nas momak je fenomenalan da je njeg i Ramosa imat ako vec ne moze Volland onda barem Drmica momak je predobar ...
BvB Echte Liebe !!!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Pa sto onda navijas za fabriku novca, sto ne navijas za klub sa pravim navijacima, klub koji ima stajacu tribinu, klub koji se vodi parolom "Echte liebe" i kojeg vecina neutralnih voli jer je jedan od rijetkih koji prkosi modernom fudbalu?gerdmuller je napisao/la:To se trazi...against modern footballgerdmuller je napisao/la:bravo zuti
Bas sam si nedavno uzeo obje majice-https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 0308_n.jpg
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
gerd jel tebi neugodno kad na bayinim utakmicama vidiš one ljude što tvore T od t-scuma? 
- gerdmuller
- Kontakt:
Jer ga volimkraljttbvb je napisao/la:Pa sto onda navijas za fabriku novca, sto ne navijas za klub sa pravim navijacima, klub koji ima stajacu tribinu, klub koji se vodi parolom "Echte liebe" i kojeg vecina neutralnih voli jer je jedan od rijetkih koji prkosi modernom fudbalu?gerdmuller je napisao/la:To se trazi...against modern footballgerdmuller je napisao/la:bravo zuti
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge

Sliku Sturridga zanemarite i pogledajte brojke nase nove 9 ke
Zadnja izmjena: Damir_BvB, dana/u 27 mar 2014, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
BvB Echte Liebe !!!
- gerdmuller
- Kontakt:
Pa nije mi neugodno al da bodu u oci kad gledam tekmu,boduBlaszczykowski je napisao/la:gerd jel tebi neugodno kad na bayinim utakmicama vidiš one ljude što tvore T od t-scuma?
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
U slucaju da Nurnberg ispadne u cvajtu Drmic ima klauzule od 3.5, a ako Nirnberže ostane u Bundesligi onda nema nikakve klauzule .... Sto se tice Dzeke kako trenutno stvari stoje nema nikakve sanse da dodje kod nas razlog ? PLATA ! Glupan nek igra svaku 5 utakmicu, i nek ulazi s klupe svaku drugu . Cim se Aguero oporavi klupa mu ne gine ... Sto se tice Vollanda tesko da i od njeg sta bude jer je ugovorm vezan do 2017
i nesto su se usutili oko te klauzule isto kao da je nema ... Jedino sigurno barem kako stvari za sad stoje je Ramos ... Ko ce bit taj drugi i da li ce UOPSTE BIT ? ...
BvB Echte Liebe !!!
Drmkan i Ramkan, fino je to @Dama snimio.
Tribalo bi odmoriti ovo malo zdravih prvotimaca protiv Svaba (neku bunkericu s klincima), a onda gas do daske na SB-u.
Tribalo bi odmoriti ovo malo zdravih prvotimaca protiv Svaba (neku bunkericu s klincima), a onda gas do daske na SB-u.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Dortmund može ponuditi Džeki 6 mil što je i neka realna cifra a kod Kloppa bi se preprodio.Nadam se da će doći u Njemačku a i Watzke treba uraditi sve da bi oteo Edina raspadnutim Italijanima.
Još umjesto Schiebera dovesto Volanda ili Ramosa i svi bi Watzkea digli u zvijezde čak i @opel.
Još umjesto Schiebera dovesto Volanda ili Ramosa i svi bi Watzkea digli u zvijezde čak i @opel.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
cemo nastavit nizkraljttbvb je napisao/la: Pa sto onda navijas za fabriku novca, sto ne navijas za klub sa pravim navijacima, klub koji ima stajacu tribinu, klub koji se vodi parolom "Echte liebe" i kojeg vecina neutralnih voli jer je jedan od rijetkih koji prkosi modernom fudbalu?
...klub koji legendu kakav je bio dede izbaci ko zadnju dzukelu iako je cova u najtezim trenucima bio lojalan i pristao na smanjenje plate istovremeno odbijajuci mnoge ponude.
yebo li vas plasticna liebe.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.