odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

BaDa12
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la BaDa12 » 26 mar 2014, 11:48

Slažem se sa Fidelisom. Ove vehabijske su strašne. Lijepo je, pak, vidjeti urednu bradu, ako muškarac zna održavati, a isto su mi slatke one "neuredne" od par dana. :)
U svakom slučaju, nije brada za svakoga.

Nego, pisali ste ovdje o vodi za ispiranje usta, i čni mi se da se forsirao Listerin. Je li to zbog imena, ili? Čitam da je i ovaj DM-ov Dontodent vrlodobar.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 26 mar 2014, 11:49

slika

Najduze sto bi se trebalo ici.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 mar 2014, 11:57

BaDa12 je napisao/la:Nego, pisali ste ovdje o vodi za ispiranje usta, i čni mi se da se forsirao Listerin. Je li to zbog imena, ili? Čitam da je i ovaj DM-ov Dontodent vrlodobar.
Nisam uzimao Dontodent, ali zeleni Listerine toplo preporučujem. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 26 mar 2014, 11:58

na samoj bradi (tacnije vrhu ili spicu, da se tako izrazim) mozes duze ali na cijelom licu to bi bilo to

sto se tice tih vodica za usta cini mi se da sam negdje citao da vise stete donesu nego dobrog ali ne bi sada garantovao za to :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 26 mar 2014, 12:00

Monolog je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:Nego, pisali ste ovdje o vodi za ispiranje usta, i čni mi se da se forsirao Listerin. Je li to zbog imena, ili? Čitam da je i ovaj DM-ov Dontodent vrlodobar.
Nisam uzimao Dontodent, ali zeleni Listerine toplo preporučujem. :D
Potpis. Mislim nije da mogu poredit jer sam samo njega i koristio, ali sam savršeno zadovoljan.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 mar 2014, 12:03

LenBias je napisao/la:na samoj bradi (tacnije vrhu ili spicu, da se tako izrazim) mozes duze ali na cijelom licu to bi bilo to

sto se tice tih vodica za usta cini mi se da sam negdje citao da vise stete donesu nego dobrog ali ne bi sada garantovao za to :mrgreen:
Pa "govori" se i da su paste za zube štetne, pa ih opet koristiš. Sve se govori. Što se tiče oralne higijene, definitivno voda za ispiranje usta + zubni konac. Što se tiče zubnog konca, stomatolog će ti prije reći da preskočiš četkicu negoli zubni konac, eto koliko je to zdravo i preporučljivo :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 26 mar 2014, 12:08

Blagodarim svima. Idem sa Listerinom ovaj put, pa ćemo vidjeti. :)

Lijepo objašnjenje, @Monolože. :mrgreen:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 26 mar 2014, 12:16

Ja sam koristio oba, oba su dobra, samo Listerin je skuplji i krace traje :mrgreen: Jer ga uzimas samog(onaj jedan cep) dok sa dontodentom to ide sa manjom kolicinom koja se pomijesa sa malo vode (tu sebi miksas koliko hoces i jednog i drugog). Oba rade svoj posao, neces pogrijesiti :D

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 26 mar 2014, 12:25

pa nisam spomenuo zubni konac, samo znam da sam nesto citao (ili sam gledao, nebitno) vezano za te vodice, sad da li je u globalu il onako za samo neku posebno, elem nije bila preporucljiva i to je to, nista vise ali isto tako ni nista manje :mrgreen: sto se tice te dvije o kojima se prica, probao sam obje, nije da ih koristim sad nesto ali ono, listerin je jaci dosta i onako bas primjetis taj efekat neki njegov dok dontodent je onako blag i nista posebno bar onako laicki receno, sad koliko toga i sta rade stvarno ne znam :lol:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 26 mar 2014, 12:33

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma prekrasna, vec ga vidim s 4 manekenke kako mu cesljaju bradu i stavljaju losion protiv ispucalih vrhova.

Sent from my HTC One 801e using Tapatalk
slika

:mrgreen:

btw. ja bradu pustam radi sebe, sta zene misle o tome bas me i ne interesuje :P
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 mar 2014, 12:35

Na tu sliku se odnosi zadnja recenica, cisti marketing. :p :D

Sent from my HTC One 801e using Tapatalk
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 mar 2014, 16:31

O plitkosti dovoljno govori tvoje gorenavedeno referiranje mog nicka. Izbacio si sam sebe iz bilo kakve normalne diskusije.
Ocito je da sam mislio u prenesenom/saljivom znacenju, a sad, to sto i ako nekoga vrijedja, a pogotovo sto nekoga vrijedja zato sto sam to, zaboga, ja rekao, to je neka potpuno druga prica.
Tko je fura, ne fura, ne zanima me, kao sto rekoh, niti je atraktivno, niti je higijenski, niti sam osobno vidio zensko koje se u PRAKSI nesto kao lozi na takav stil brade.
...Život za Široki...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 26 mar 2014, 16:34

loze se samo hasisarke a i kod njih je kako ih doza ponese u svemu pa tako i tome :mrgreen:

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 26 mar 2014, 16:44

ŠB_Fidelis je napisao/la:O plitkosti dovoljno govori tvoje gorenavedeno referiranje mog nicka. Izbacio si sam sebe iz bilo kakve normalne diskusije.
Ocito je da sam mislio u prenesenom/saljivom znacenju, a sad, to sto i ako nekoga vrijedja, a pogotovo sto nekoga vrijedja zato sto sam to, zaboga, ja rekao, to je neka potpuno druga prica.
Tko je fura, ne fura, ne zanima me, kao sto rekoh, niti je atraktivno, niti je higijenski, niti sam osobno vidio zensko koje se u PRAKSI nesto kao lozi na takav stil brade.
Zar si se uvrijedio na naziv Lištica?
Nisam rekao da nekoga vrijeđa, nekome puca ku.rac kako ko i šta misli, nego naš narod ima običaj da u bradi pronalazi odma' vjerske motive (čitaj vehabija..), što je ništa drugo nego plićak. Mene ne možeš uhvatiti na taj neki pokušaj nacionalizma, jer si, aman, ti to rekao, pa ja se kao primio.. Ne je.bem ja to lutko.
Nisu ni tetovaže higijenske, a bgm neke nisu ni atraktivne, pa svršavaš na djevojke sa tetovažama, svakome njegovo rekoh već.

@lenbias pozdravio te Saša Martić i rekao da podržava tvoj novi stil furanja brade. Taj neki chinstrap. Ti i on, nema vam ravnog.
Nama je Željo svetinja jedina.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 26 mar 2014, 16:47

slika

Budimo realni.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 mar 2014, 16:54

Nisam se uvrijedio, nego ne postoji apsolutno nijedan drugi razlog da ga se na taj nacin koristi, osim u svrhu omalozavanja, izazivanja rasprave i svadje, te kao izraz netrpeljivosti i/ili mrznje. Cinjenica.

Dalje, nije to nikakav ''plicak'', ako ITKO na ovom forumu nije ogranicen (od religijske neopterecenosti, raspravi o bilo cemu, slobodoumlju povodom konzumacije ovoga, onoga, izgleda ljudi uopce, ma nebitno), to sam ja, ali je kao sto rekoh receno vise u humoristicnom tonu, kao usporedba, a to ako nekome smeta, iz bilo kojeg razloga, prosto me zaboli, nit se kacim na religijske doktrine, niti mi je to bitno u zivotu, salim se oko puno ozbiljnijih stvari nego kojekakvih vjerskih motiva tipa vehabizam.
Svrsavam, svakako, pa sta, navodim sto je meni lijepo, isto tako navodim sta meni nije lijepo, kao u ovom slucaju primjera radi kada musko zabradati van svih proporcija, i sta sad s tim? Nisam ni sam rekao da ne treba ''svakom svoje'', nego iznesoh i potkrijepih vlastito misljenje da mi nema smisla i da se navodi nesto kao manly i sl. pm, a kao sto rekoh, jos sreo zensko u praksi nisam da se na to lozi u nekakvoj mjeri kako se to predstavlja.
Znaci toliko o tome, ne citiraj, nemam vremena o glupostima se raspravljati, sve je receno na temu.
...Život za Široki...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 26 mar 2014, 16:57

pusti ga stari, lik ima 518. akaunta na kojima redom provocira ljude i to vecinom kad mu se ne obracaju ni jednim jedinim slovom, nije vrijedan spomena kao takav ;)

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 26 mar 2014, 17:18

Dobra je brada al fino održavana, i ne ležim svakom ista, može ona bit i pravo duga al ako nekom odgovara, oblikuje je ide kako treba. Ja imam neku bradu srednje duzine i uz kosu meni je taman, puno bolje izgledam :lol: :lol: :lol: A daje i samopouzdanje ;) :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 26 mar 2014, 17:40

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ja jos nisam sreo zensko koje rece jao ta oogromna vehabijska brada mi je takav plus kod tebe.
Malo brade, ono, klasicno, uredno njegovano i podsisano, svakako, OK, al ovo nekakvo manly furanje kao ultimate izraz ne znam ni sam cega i chick magnet, to postoji samo u glavama tih ljudi.
Stop making it happen, it's not gonna happen.

Nahajpovana je "brada" u zadnjih godinu-dvije i to previse.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 26 mar 2014, 18:03

na neki nacin vezano za ovu temu

Muškarci u Sjevernoj Koreji obavezni su nositi istu frizuru kao i njihov vođa Kim Jong-un, piše BBC.

:lol: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.