Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Može se skinuti. Kopiraš link videa ovdje,
http://en.savefrom.net/1-how-to-download-youtube-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.savefrom.net/1-how-to-download-youtube-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Danke. Ovo se mora arhivirat.
- sagitarius
- Kontakt:
Mogao bi da selektor nije pus*yZgemboAdislic je napisao/la:Najbolja motivacija Edinu je vjecito mu prijetit klupom ili da ce ga City prodat. Najgore sto mu mozes rec je da ne brine i da je on prvi napadac 100%. Samo steta sto mu ne mozemo ovakvu motivaciju dat u repki.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Dzaba to, Edin zna da je on kralj u repki. Ne mozemo rec da cemo ga prodat Kazakhstanu.sagitarius je napisao/la:Mogao bi da selektor nije pus*yZgemboAdislic je napisao/la:Najbolja motivacija Edinu je vjecito mu prijetit klupom ili da ce ga City prodat. Najgore sto mu mozes rec je da ne brine i da je on prvi napadac 100%. Samo steta sto mu ne mozemo ovakvu motivaciju dat u repki.
Ne znam da li je bila ta informacija vec,ali procitao sam na jednom portalu da je gol Edina sinoc zvanicno najbrzi ikad na Old Trafordu..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
Mirsad_LFC
- Kontakt:
To stoji, al mozda bi selektor mogao pocet igrat s jednim napadacem, ionako imamo dosta ofanzivnih igraca, tako da bi mu Vedo bio konkurencija.ZgemboAdislic je napisao/la:Dzaba to, Edin zna da je on kralj u repki. Ne mozemo rec da cemo ga prodat Kazakhstanu.sagitarius je napisao/la:Mogao bi da selektor nije pus*yZgemboAdislic je napisao/la:Najbolja motivacija Edinu je vjecito mu prijetit klupom ili da ce ga City prodat. Najgore sto mu mozes rec je da ne brine i da je on prvi napadac 100%. Samo steta sto mu ne mozemo ovakvu motivaciju dat u repki.
walk on with HOPE in your heart
Tako je !!!! To nikad pravi navijaci Man Citya nece zaboraviti.Rios je napisao/la:Ne znam da li je bila ta informacija vec,ali procitao sam na jednom portalu da je gol Edina sinoc zvanicno najbrzi ikad na Old Trafordu..

sagitarius je napisao/la:Mogao bi da selektor nije pus*yZgemboAdislic je napisao/la:Najbolja motivacija Edinu je vjecito mu prijetit klupom ili da ce ga City prodat. Najgore sto mu mozes rec je da ne brine i da je on prvi napadac 100%. Samo steta sto mu ne mozemo ovakvu motivaciju dat u repki.
Nas da nema trebalo bi nas pod hitno izmislitigost je napisao/la:sagitarius je napisao/la:Mogao bi da selektor nije pus*yZgemboAdislic je napisao/la:Najbolja motivacija Edinu je vjecito mu prijetit klupom ili da ce ga City prodat. Najgore sto mu mozes rec je da ne brine i da je on prvi napadac 100%. Samo steta sto mu ne mozemo ovakvu motivaciju dat u repki.golemo.......čovjek da dva gola na Old Trafordu, a ovdje s vodi rasprava o tome kako Džeku poslati na klupu
....
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne kontam sto se svi zale na Bluemoon i njegove navijace. Evo danas sam nakon dugo vremena zavirio na forum, a ono svi vole Dzeku, ne znam o cemu pricate, ko ga tu mrzi. 
Ja sam se sinoc umap upiso od smijeha na bluemoonu! Al fakatGoalgetter je napisao/la:Ne kontam sto se svi zale na Bluemoon i njegove navijace. Evo danas sam nakon dugo vremena zavirio na forum, a ono svi vole Dzeku, ne znam o cemu pricate, ko ga tu mrzi.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Goalgetter
- Kontakt:
Upratio sam tu hajku.soccerfan je napisao/la:Ja sam se sinoc umap upiso od smijeha na bluemoonu! Al fakatGoalgetter je napisao/la:Ne kontam sto se svi zale na Bluemoon i njegove navijace. Evo danas sam nakon dugo vremena zavirio na forum, a ono svi vole Dzeku, ne znam o cemu pricate, ko ga tu mrzi.![]()
Ono komentari "brace yourselfes Bosnians are coming" zeza se raja
Kad jedan fraer veli sta se desava sa Bosnom? Da ih Rusija nije napala? Nigdje nikog da komentarise.
![]()
Ja lego
![]()
Ma blamiraju se samo nasi komentirajuci tamo.
navodno je dao neki intervju za turski Hurriyet, ili su oni samo tako prenijeli, a poslije i ovi naši, da bi prešao u Galatu, kao, volio bi osvojiti još jednu titulu s Mancinijem, bilo bi lijepo, itd 
iskreno se nadam da neće tamo, al' s obzirom da Turci masno plaćaju ..
iskreno se nadam da neće tamo, al' s obzirom da Turci masno plaćaju ..
-
samoposmatram
- Kontakt:
Bluemoon je pun govana,jer je puno navijaca iz nove ere pod vlasnistvom arapa. Pa svi navijaju za klub kako i i graju fifu ili pes, valja/nevalja. A na Dzekinom pdf-u se misevi nepojavljuju ovih dana, a ima ih bruka.Goalgetter je napisao/la:Upratio sam tu hajku.soccerfan je napisao/la:Ja sam se sinoc umap upiso od smijeha na bluemoonu! Al fakatGoalgetter je napisao/la:Ne kontam sto se svi zale na Bluemoon i njegove navijace. Evo danas sam nakon dugo vremena zavirio na forum, a ono svi vole Dzeku, ne znam o cemu pricate, ko ga tu mrzi.![]()
Ono komentari "brace yourselfes Bosnians are coming" zeza se raja
Kad jedan fraer veli sta se desava sa Bosnom? Da ih Rusija nije napala? Nigdje nikog da komentarise.
![]()
Ja lego
![]()
![]()
Ma blamiraju se samo nasi komentirajuci tamo.Mada ne treba se cuditi bluemoonu, svaki je forum takav, pa i ovaj ss.ba, na svakoga ces naici, stoga Bluemoon ne uzimam za ozbiljno. Ali vidim, doslovno su svr.sili navijaci nakon jucerasnje tekme.
Pravi navijaci su oni sto odu na utakmicu i dosta puta se je vidilo i culo koliko oni cjene dzeku 
Kome je taj bluemoon mjerilo i za sta.To se moze usporediti sa nasim lafo navijacima Reala,Barce i ostalih evropskih klubova.Vecina tih sto pisu na bluemoonu su tzv.navijaci Citya iz Azije,Juzne Amerike itd.Dakle,ti ljudi u zivotu nisu gledali utakmicu tog kluba ali eto oni se nazivaju vatrenim navijacima.
Navijaci Citya su na tribinama a oni bogami svaku utakmicu pjevaju Edinu,nisam primijetio da i jednom igracu pjevaju i blizu kao njemu.I to je misljenje navijaca Citya o Dzeki a koga briga sta neka internet djeca koja su sebi utripovala da su navijaci Citya misle,nikog ko je ozbiljan.
Navijaci Citya su na tribinama a oni bogami svaku utakmicu pjevaju Edinu,nisam primijetio da i jednom igracu pjevaju i blizu kao njemu.I to je misljenje navijaca Citya o Dzeki a koga briga sta neka internet djeca koja su sebi utripovala da su navijaci Citya misle,nikog ko je ozbiljan.
da, ja čitam samo komentare koji su prijavljeni prije 2010god.to su istinski navijaći city-a,ovi ostali nisu relevantni...drummer je napisao/la:Kome je taj bluemoon mjerilo i za sta.To se moze usporediti sa nasim lafo navijacima Reala,Barce i ostalih evropskih klubova.Vecina tih sto pisu na bluemoonu su tzv.navijaci Citya iz Azije,Juzne Amerike itd.Dakle,ti ljudi u zivotu nisu gledali utakmicu tog kluba ali eto oni se nazivaju vatrenim navijacima.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kolike su po vama procentualne šanse da se Džeko proda na ljeto, hajmo reći više pratite te "strane" vijesti od mene...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Goalgetter
- Kontakt:
90% po meni da napusta City ovog ljeta. Uzmi da on jos ima godinu ugovora na Cityu, i da je ovo posljednja sansa da zarade 16-20 miliona na njemu, a mozda i cak i vise ukoliko je neko spreman toliko platiti. Produzenje ugovora u Cityu smatram jako nerealnim, i da su sanse jako malene za to, stoga je najlogicniji razlaz Dzeke i Citya. Ukoliko ostane jos pola ili cijeu sezonu, moze napustiti City bez da dobiju odstetu za Dzeku, tj. free igrac je nakon toga. A to sebi sigurno nece dozvoliti, nisu Dortmund, pa da im je Dzeko toliko potreban da ga cuvaju do kraja ugovora, i prihvate to da ne dobiju ni cent za nnjega.Baja_Zvjerka je napisao/la:Kolike su po vama procentualne šanse da se Džeko proda na ljeto, hajmo reći više pratite te "strane" vijesti od mene...
Svasta se tu moze dogoditi.U zadnje vrijeme sve mu ide u prilog,konacno su i oni na otoku,a ima ih koliko hoces i to ne samo iz fudbalskih razloga,uvidjeli da je Edin klasa,daleko veca klasa od Negreda ili Jovetica.Baja_Zvjerka je napisao/la:Kolike su po vama procentualne šanse da se Džeko proda na ljeto, hajmo reći više pratite te "strane" vijesti od mene...
U ovom trenutku Edin je sa Aguerom najbolji napadac Citya,uvijek je i bio samo nije dobivao dovoljno sanse da pokaze sta zna a realno bio je jedno vrijeme i u losoj formi,tako da je vrlo moguce da dobije ponudu novog ugovora,pogotovo ako osvoje titulu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 22 gosta.