Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Virtu4l » 26 mar 2014, 17:52

Može se skinuti. Kopiraš link videa ovdje,

http://en.savefrom.net/1-how-to-download-youtube-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 26 mar 2014, 17:56

Danke. Ovo se mora arhivirat.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 26 mar 2014, 18:04

ZgemboAdislic je napisao/la:Najbolja motivacija Edinu je vjecito mu prijetit klupom ili da ce ga City prodat. Najgore sto mu mozes rec je da ne brine i da je on prvi napadac 100%. Samo steta sto mu ne mozemo ovakvu motivaciju dat u repki.
Mogao bi da selektor nije pus*y ;)
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 26 mar 2014, 18:29

sagitarius je napisao/la:
ZgemboAdislic je napisao/la:Najbolja motivacija Edinu je vjecito mu prijetit klupom ili da ce ga City prodat. Najgore sto mu mozes rec je da ne brine i da je on prvi napadac 100%. Samo steta sto mu ne mozemo ovakvu motivaciju dat u repki.
Dzaba to, Edin zna da je on kralj u repki. Ne mozemo rec da cemo ga prodat Kazakhstanu.

Rios

Post Postao/la Rios » 26 mar 2014, 18:36

Ne znam da li je bila ta informacija vec,ali procitao sam na jednom portalu da je gol Edina sinoc zvanicno najbrzi ikad na Old Trafordu..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Mirsad_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad_LFC » 26 mar 2014, 18:40

ZgemboAdislic je napisao/la:
Dzaba to, Edin zna da je on kralj u repki. Ne mozemo rec da cemo ga prodat Kazakhstanu.
To stoji, al mozda bi selektor mogao pocet igrat s jednim napadacem, ionako imamo dosta ofanzivnih igraca, tako da bi mu Vedo bio konkurencija.
walk on with HOPE in your heart

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 mar 2014, 18:42

Rios je napisao/la:Ne znam da li je bila ta informacija vec,ali procitao sam na jednom portalu da je gol Edina sinoc zvanicno najbrzi ikad na Old Trafordu..
Tako je !!!! To nikad pravi navijaci Man Citya nece zaboraviti.

slika

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 26 mar 2014, 19:27

:D golemo.......čovjek da dva gola na Old Trafordu, a ovdje s vodi rasprava o tome kako Džeku poslati na klupu :mrgreen: ....

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 26 mar 2014, 19:39

gost je napisao/la:
:D golemo.......čovjek da dva gola na Old Trafordu, a ovdje s vodi rasprava o tome kako Džeku poslati na klupu :mrgreen: ....
Nas da nema trebalo bi nas pod hitno izmisliti :lol: :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 mar 2014, 19:47

Ne kontam sto se svi zale na Bluemoon i njegove navijace. Evo danas sam nakon dugo vremena zavirio na forum, a ono svi vole Dzeku, ne znam o cemu pricate, ko ga tu mrzi. :mrgreen:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 26 mar 2014, 20:17

Goalgetter je napisao/la:Ne kontam sto se svi zale na Bluemoon i njegove navijace. Evo danas sam nakon dugo vremena zavirio na forum, a ono svi vole Dzeku, ne znam o cemu pricate, ko ga tu mrzi. :mrgreen:
Ja sam se sinoc umap upiso od smijeha na bluemoonu! Al fakat :D :D Ono komentari "brace yourselfes Bosnians are coming" zeza se raja :) Kad jedan fraer veli sta se desava sa Bosnom? Da ih Rusija nije napala? Nigdje nikog da komentarise. :lol: :lol: Ja lego :D :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 mar 2014, 20:20

soccerfan je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Ne kontam sto se svi zale na Bluemoon i njegove navijace. Evo danas sam nakon dugo vremena zavirio na forum, a ono svi vole Dzeku, ne znam o cemu pricate, ko ga tu mrzi. :mrgreen:
Ja sam se sinoc umap upiso od smijeha na bluemoonu! Al fakat :D :D Ono komentari "brace yourselfes Bosnians are coming" zeza se raja :) Kad jedan fraer veli sta se desava sa Bosnom? Da ih Rusija nije napala? Nigdje nikog da komentarise. :lol: :lol: Ja lego :D :D
Upratio sam tu hajku. :lol:

Ma blamiraju se samo nasi komentirajuci tamo. :) Mada ne treba se cuditi bluemoonu, svaki je forum takav, pa i ovaj ss.ba, na svakoga ces naici, stoga Bluemoon ne uzimam za ozbiljno. Ali vidim, doslovno su svr.sili navijaci nakon jucerasnje tekme.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 mar 2014, 00:44

navodno je dao neki intervju za turski Hurriyet, ili su oni samo tako prenijeli, a poslije i ovi naši, da bi prešao u Galatu, kao, volio bi osvojiti još jednu titulu s Mancinijem, bilo bi lijepo, itd :D

iskreno se nadam da neće tamo, al' s obzirom da Turci masno plaćaju ..

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 27 mar 2014, 08:18

Goalgetter je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:
Upratio sam tu hajku. :lol:

Ma blamiraju se samo nasi komentirajuci tamo. :) Mada ne treba se cuditi bluemoonu, svaki je forum takav, pa i ovaj ss.ba, na svakoga ces naici, stoga Bluemoon ne uzimam za ozbiljno. Ali vidim, doslovno su svr.sili navijaci nakon jucerasnje tekme.
Bluemoon je pun govana,jer je puno navijaca iz nove ere pod vlasnistvom arapa. Pa svi navijaju za klub kako i i graju fifu ili pes, valja/nevalja. A na Dzekinom pdf-u se misevi nepojavljuju ovih dana, a ima ih bruka.

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 27 mar 2014, 11:56

Pravi navijaci su oni sto odu na utakmicu i dosta puta se je vidilo i culo koliko oni cjene dzeku :)

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 mar 2014, 13:43

Kome je taj bluemoon mjerilo i za sta.To se moze usporediti sa nasim lafo navijacima Reala,Barce i ostalih evropskih klubova.Vecina tih sto pisu na bluemoonu su tzv.navijaci Citya iz Azije,Juzne Amerike itd.Dakle,ti ljudi u zivotu nisu gledali utakmicu tog kluba ali eto oni se nazivaju vatrenim navijacima.
Navijaci Citya su na tribinama a oni bogami svaku utakmicu pjevaju Edinu,nisam primijetio da i jednom igracu pjevaju i blizu kao njemu.I to je misljenje navijaca Citya o Dzeki a koga briga sta neka internet djeca koja su sebi utripovala da su navijaci Citya misle,nikog ko je ozbiljan.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 27 mar 2014, 13:49

drummer je napisao/la:Kome je taj bluemoon mjerilo i za sta.To se moze usporediti sa nasim lafo navijacima Reala,Barce i ostalih evropskih klubova.Vecina tih sto pisu na bluemoonu su tzv.navijaci Citya iz Azije,Juzne Amerike itd.Dakle,ti ljudi u zivotu nisu gledali utakmicu tog kluba ali eto oni se nazivaju vatrenim navijacima.
Navijaci Citya su na tribinama a oni bogami svaku utakmicu pjevaju Edinu,nisam primijetio da i jednom igracu pjevaju i blizu kao njemu.I to je misljenje navijaca Citya o Dzeki a koga briga sta neka internet djeca koja su sebi utripovala da su navijaci Citya misle,nikog ko je ozbiljan.
da, ja čitam samo komentare koji su prijavljeni prije 2010god.to su istinski navijaći city-a,ovi ostali nisu relevantni...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 27 mar 2014, 14:12

Kolike su po vama procentualne šanse da se Džeko proda na ljeto, hajmo reći više pratite te "strane" vijesti od mene...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 mar 2014, 14:51

Baja_Zvjerka je napisao/la:Kolike su po vama procentualne šanse da se Džeko proda na ljeto, hajmo reći više pratite te "strane" vijesti od mene...
90% po meni da napusta City ovog ljeta. Uzmi da on jos ima godinu ugovora na Cityu, i da je ovo posljednja sansa da zarade 16-20 miliona na njemu, a mozda i cak i vise ukoliko je neko spreman toliko platiti. Produzenje ugovora u Cityu smatram jako nerealnim, i da su sanse jako malene za to, stoga je najlogicniji razlaz Dzeke i Citya. Ukoliko ostane jos pola ili cijeu sezonu, moze napustiti City bez da dobiju odstetu za Dzeku, tj. free igrac je nakon toga. A to sebi sigurno nece dozvoliti, nisu Dortmund, pa da im je Dzeko toliko potreban da ga cuvaju do kraja ugovora, i prihvate to da ne dobiju ni cent za nnjega.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 mar 2014, 14:59

Baja_Zvjerka je napisao/la:Kolike su po vama procentualne šanse da se Džeko proda na ljeto, hajmo reći više pratite te "strane" vijesti od mene...
Svasta se tu moze dogoditi.U zadnje vrijeme sve mu ide u prilog,konacno su i oni na otoku,a ima ih koliko hoces i to ne samo iz fudbalskih razloga,uvidjeli da je Edin klasa,daleko veca klasa od Negreda ili Jovetica.
U ovom trenutku Edin je sa Aguerom najbolji napadac Citya,uvijek je i bio samo nije dobivao dovoljno sanse da pokaze sta zna a realno bio je jedno vrijeme i u losoj formi,tako da je vrlo moguce da dobije ponudu novog ugovora,pogotovo ako osvoje titulu.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 14 gostiju.