isti slucajQUARESMA 18<<< je napisao/la:pa ima li gdje stream da radi, pa gdje ja zivim pobogu hebem ti drzavu
help help
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
isti slucajQUARESMA 18<<< je napisao/la:pa ima li gdje stream da radi, pa gdje ja zivim pobogu hebem ti drzavu
vecaveca je napisao/la:isti slucajQUARESMA 18<<< je napisao/la:pa ima li gdje stream da radi, pa gdje ja zivim pobogu hebem ti drzavu
help help
Kod: Označi sve
http://bhgol.blog.spot.com/2014/03/1900-fk-sarajevo-zeljeznicar-arena.htmlMa bio ofsajd, al igrali ste pi..sto. Željo ko k...., a vi ko dvije. Još ono valjanje. Pa vi dobijate žute radi zadržavanja. O mati mila ekipe i dlaka.hz033 je napisao/la:Da se odmah razumijemo da nebude jest bio nije bio![]()
ja i zaboravio na to, hvata me euforija za prolazom daljefedeltafrotta je napisao/la:cestitam na prolasku dalje, tello postujem oplakudu, cujemo se za mjesec dana
Preozbiljno shvatate te opklade... Ovo je forum, a forum-druženje. Svaka čast našim momcima na prolasku dalje. Nevjerovatno su spremni za ovu polusezonu, pa oni sprintaju nazad k'o gazele u 88. minuti.fedeltafrotta je napisao/la:cestitam na prolasku dalje, tello postujem oplakudu, cujemo se za mjesec dana
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot], nedimmmm1337 i 17 gostiju.