Ma bio ofsajd, al igrali ste pi..sto. Željo ko k...., a vi ko dvije. Još ono valjanje. Pa vi dobijate žute radi zadržavanja. O mati mila ekipe i dlaka.hz033 je napisao/la:Da se odmah razumijemo da nebude jest bio nije bio![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- savatihotece
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Sarajevo bolje u prvim 20-tak minuta, nakon toga slabo na obje strane, po jedna prilika i za jedne i druge. Moralo je Sarajevo zabit u onih prvih 20 min gol, tad je bilo prostora i finih pasova. Razočaralo me Sarajevo u drugom poluvremenu, ništa, nula, vidno umorni, ne mogu potrčati, sreća nije Željo iskoristio to. Željo loše, ne ide pas igra, ne mogu oni ništa osvojit ove godine.
Glory Glory Manchester United
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Đurguzović mora ostati, lik vadi napadača a ganja rezultat
ZEljo bolji u drugom poluvrijemenu, ali samo zato sto se Sarajevo namjerno povuklo i igralo na kontre.Finansijska situacija se odrazava na rezultat, igrački ovo je jedna od najlosijih ekipa Zelje od rata. Zeljo vec odavno igra na silu bez pass igre.
Đurguzović mora ostati, lik vadi napadača a ganja rezultat

ZEljo bolji u drugom poluvrijemenu, ali samo zato sto se Sarajevo namjerno povuklo i igralo na kontre.Finansijska situacija se odrazava na rezultat, igrački ovo je jedna od najlosijih ekipa Zelje od rata. Zeljo vec odavno igra na silu bez pass igre.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Kako smiješne izvale sada Manijaka, čuj padanje i zadržavanje vremena pa ebote papa i svi to rade i sve je to stvar taktike, baš se pitam da li bi Željo to radio da je poveo? Hmm, ne bi?
Također ne razumijem imate 90 minuta čistih da zabijete gol i sada vam krivo što ode 2-3 minute na zadržavanje a sve se nadoknadi u sudijskom vremenu.
Prognozirao sam 0:0 i bilo tako, odlično idemo dalje.
Također ne razumijem imate 90 minuta čistih da zabijete gol i sada vam krivo što ode 2-3 minute na zadržavanje a sve se nadoknadi u sudijskom vremenu.
Prognozirao sam 0:0 i bilo tako, odlično idemo dalje.
A jbg kisa pokvarila derby,za ovu nasu igru neodgovara ovakav teren,mi dobri u prvih 30 min zeljo bolji u drugom.
Krste ne moze Komazecu kopacke cistti veceras ocajan,Dupe najbolji.
Krste ne moze Komazecu kopacke cistti veceras ocajan,Dupe najbolji.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ma ovo je onaj stari JADNI derby, pao pod pritisak rezultata kao i svaki put. Dosadno, jadno, pravi smor od utakmice.
U novi boj ...
Jarnij najveci krivac za ovaj remi i ovu patnju u drugom poluvremenu, onako povuci igrace i utisati igru kada smo trebali sto agresivnije krenuti prema njihovom golu je takticki uzasno sto se i pokazalo.
Prvo poluvrijeme fino odradili, lijepe akcije,dobre sanse , kontrola igre a drugo totalna suprotnost, Jarnij postavlja igru da cuvamo rezultat, mi tako ne igramo onako loseg zelju ostaviti na 0:0
!
Prvo poluvrijeme fino odradili, lijepe akcije,dobre sanse , kontrola igre a drugo totalna suprotnost, Jarnij postavlja igru da cuvamo rezultat, mi tako ne igramo onako loseg zelju ostaviti na 0:0

Ti si opet šampion !
Dupovac odličan, strašno je napredovao u odnosu na jesenas. Opet, za razliku od Tadejevića koji je stagnirao, mislim da bi Jarni u utakmicama koje moramo pobijediti trebao dati šansu Puzigaći ispred njega, mislim da on može puno više uraditi u igri prema naprijed.
Desna strana, ofanzivno, totalno limitirana. Barić nema igru prema naprijed, njegov mentalitet, kretnje, konstitucija, sve mi to nekako više naginje na centralnog beka. Mislim da je Tatomirović više od njega radio prema naprijed u prvom dijelu sezone, i u nedostatku boljih rješenja po desnoj strani, mislim da bi trebalo oprobati, u nekoj "lakšoj" utakmici zamijeniti pozicije između njih dvojice.
Krila nam ne postoje - Purić totalo promašena investicija, od svih pojačanja ubjedljivo najgori, Vusljanin daje koliko može, ali daleko je to od pravog kvaliteta, Todorović igra po sistemu toplo-hladno i mislim da ima problema sa samopouzdanjem, Velkoski očito nije krilni igrač, bolje se snalazi u šesnaestercu gdje se opet forsira Biblija koji očito ne može da nađe pravu formu.
Sve u svemu, svaka dosadašnja utakmica je pokazala da ova ekipa ima dosta problema i da će trebati dosta vremena da se to sve ukomponuje, uz nužna pojačanja na krilima i desnom beku u narednom prelaznom roku. Titula nije nemoguća, ali mislim da Lištica ima najveće šanse da prva prođe kroz cilj, al ne treba odustajati.
Večeras su mnogi problemi u igri izašli na vidjelo, ali ima potencijala za značajan napredak.
Desna strana, ofanzivno, totalno limitirana. Barić nema igru prema naprijed, njegov mentalitet, kretnje, konstitucija, sve mi to nekako više naginje na centralnog beka. Mislim da je Tatomirović više od njega radio prema naprijed u prvom dijelu sezone, i u nedostatku boljih rješenja po desnoj strani, mislim da bi trebalo oprobati, u nekoj "lakšoj" utakmici zamijeniti pozicije između njih dvojice.
Krila nam ne postoje - Purić totalo promašena investicija, od svih pojačanja ubjedljivo najgori, Vusljanin daje koliko može, ali daleko je to od pravog kvaliteta, Todorović igra po sistemu toplo-hladno i mislim da ima problema sa samopouzdanjem, Velkoski očito nije krilni igrač, bolje se snalazi u šesnaestercu gdje se opet forsira Biblija koji očito ne može da nađe pravu formu.
Sve u svemu, svaka dosadašnja utakmica je pokazala da ova ekipa ima dosta problema i da će trebati dosta vremena da se to sve ukomponuje, uz nužna pojačanja na krilima i desnom beku u narednom prelaznom roku. Titula nije nemoguća, ali mislim da Lištica ima najveće šanse da prva prođe kroz cilj, al ne treba odustajati.
Večeras su mnogi problemi u igri izašli na vidjelo, ali ima potencijala za značajan napredak.
Jarni, Jarni... ****' ce nas ova tvoja nafakaska taktika kad' tad'!
-
- Kontakt:
cestitam na prolasku dalje, tello postujem oplakudu, cujemo se za mjesec dana
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
ja i zaboravio na to, hvata me euforija za prolazom daljefedeltafrotta je napisao/la:cestitam na prolasku dalje, tello postujem oplakudu, cujemo se za mjesec dana

Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
- JosipBukal
- Kontakt:
čestitam vam na prolazu protiv šampiona i na največem uspjehu u zadnjih 7 godina, pokazali ste da se div probudio i da ste najveći klub u regionu.
Preozbiljno shvatate te opklade... Ovo je forum, a forum-druženje. Svaka čast našim momcima na prolasku dalje. Nevjerovatno su spremni za ovu polusezonu, pa oni sprintaju nazad k'o gazele u 88. minuti.fedeltafrotta je napisao/la:cestitam na prolasku dalje, tello postujem oplakudu, cujemo se za mjesec dana

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
cestitke na prolasku dalje , ali provukli ste se realno... po ko zna koji put zadnjih godina
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
[youtube][/youtube] Poništeni pogodak mislim da je očito sudija upravu
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...
Nije dobro kad ispadnes nije dobro kad
prodjes pa vise mi nista jasno nije. Sta vrijedi 5 zicera protiv olimpika kad izgubis 2 boda. Kup se igra na prolaz. Cestitke momcima koji su bili pod puno vecim pritiskom nego zeljo koji nije imao sto izgubiti.
prodjes pa vise mi nista jasno nije. Sta vrijedi 5 zicera protiv olimpika kad izgubis 2 boda. Kup se igra na prolaz. Cestitke momcima koji su bili pod puno vecim pritiskom nego zeljo koji nije imao sto izgubiti.
Komsije cestitke na prolazu prosli ste vise sretno nego spretno po meni ovo sarjevo neizgleda nista bolje u odnosu na prosle sezone .
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Pa mali plavi se godinama provlace. Nekada je moralo statiZZtop10 je napisao/la:cestitke na prolasku dalje , ali provukli ste se realno... po ko zna koji put zadnjih godina
Nitro je napisao/la:Preozbiljno shvatate te opklade... Ovo je forum, a forum-druženje. Svaka čast našim momcima na prolasku dalje. Nevjerovatno su spremni za ovu polusezonu, pa oni sprintaju nazad k'o gazele u 88. minuti.fedeltafrotta je napisao/la:cestitam na prolasku dalje, tello postujem oplakudu, cujemo se za mjesec dana

ali nema para,sve se rastalilo....
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, HyperOS, Napapijri, rimljanin90, ronaldo99, SamoDaKazeem, senad82, ubipara i 68 gostiju.