I vi ste čupali stolice pa niko nije tukao djecu po cijelom gradu a od ulaska su navijači Želje smišljeno provocirani nek vas je sram.aS_Roma je napisao/la:A sta trebali su vas pustiti da sve stolice pocupate i da ogradu razvalite i onda bi sretni bili ?JosipBukal je napisao/la:Jadovi nek vas je sram za odnos prema našim navijačima stvarno tražite belaja godinama pokušavate neku silu provest. Dino mišu podnesi ostavku jer kad naši odgovore i padne mrtva glava bit če kasno.
Daj uozbilji se
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JosipBukal
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Haj ponovo da skontam sta si napisao..
-
- Kontakt:
ja mislim da ste vi zasluzilibazdareni je napisao/la:Jedva jufkice male,necu vam cestitati jer niste zasluzili igrom, opet ste trebali dva primiti al jbg

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ti si neki opasan mudonja, bar na internetu.JosipBukal je napisao/la:I vi ste čupali stolice pa niko nije tukao djecu po cijelom gradu a od ulaska su navijači Želje smišljeno provocirani nek vas je sram.aS_Roma je napisao/la:A sta trebali su vas pustiti da sve stolice pocupate i da ogradu razvalite i onda bi sretni bili ?JosipBukal je napisao/la:Jadovi nek vas je sram za odnos prema našim navijačima stvarno tražite belaja godinama pokušavate neku silu provest. Dino mišu podnesi ostavku jer kad naši odgovore i padne mrtva glava bit če kasno.
Daj uozbilji se
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sarajlijc@ je napisao/la:Ti si neki opasan mudonja, bar na internetu.aS_Roma je napisao/la:A sta trebali su vas pustiti da sve stolice pocupate i da ogradu razvalite i onda bi sretni bili ?JosipBukal je napisao/la:Jadovi nek vas je sram za odnos prema našim navijačima stvarno tražite belaja godinama pokušavate neku silu provest. Dino mišu podnesi ostavku jer kad naši odgovore i padne mrtva glava bit če kasno.
Daj uozbilji se
I vi ste čupali stolice pa niko nije tukao djecu po cijelom gradu a od ulaska su navijači Želje smišljeno provocirani nek vas je sram.

U novi boj ...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Zbog čega navijači oba kluba nisu u stanju da razgovaraju na normalan i civilizovan način i zbog čega koriste neprimjeren i vulgaran rječnik?
-
- Kontakt:
ti specijalci su HZ ustvari,samo uniforme obukli,plus ih Selimovic nagovorio da udarajuJosipBukal je napisao/la:I vi ste čupali stolice pa niko nije tukao djecu po cijelom gradu a od ulaska su navijači Želje smišljeno provocirani nek vas je sram.aS_Roma je napisao/la:A sta trebali su vas pustiti da sve stolice pocupate i da ogradu razvalite i onda bi sretni bili ?JosipBukal je napisao/la:Jadovi nek vas je sram za odnos prema našim navijačima stvarno tražite belaja godinama pokušavate neku silu provest. Dino mišu podnesi ostavku jer kad naši odgovore i padne mrtva glava bit če kasno.
Daj uozbilji se
Mi jesmo zasluzili a vi ste tanki samo izvikani..
Pola ciglana unsiteno, kriva pekara ona na stanici i ostale radnje sto zeljo nije prosao **** svasta svakome smeta.JosipBukal je napisao/la:I vi ste čupali stolice pa niko nije tukao djecu po cijelom gradu a od ulaska su navijači Želje smišljeno provocirani nek vas je sram.aS_Roma je napisao/la:A sta trebali su vas pustiti da sve stolice pocupate i da ogradu razvalite i onda bi sretni bili ?JosipBukal je napisao/la:Jadovi nek vas je sram za odnos prema našim navijačima stvarno tražite belaja godinama pokušavate neku silu provest. Dino mišu podnesi ostavku jer kad naši odgovore i padne mrtva glava bit če kasno.
Daj uozbilji se
I opet kazem na grbavici se nisu cupale stolice same od sebe su bile skinute samo onako psotavljene bile
Nijedna pekara nije unistena i nemoj izmisljati gluposti!
Samo jedna stvar je bitna. Idemo dalje i sutra lagano na posao. Imam par delegata i samo ih pratim. Oni svoje, a meni lijepo. Srk po srk i eto polufinala.
A ko je kako igrao stvarno me ne zanima.
A ko je kako igrao stvarno me ne zanima.
Jarni ko da je Italijan,svaka mu je ista...hebem ti sunce mozel i jedna bez srkleta i povlacenja
Ali dobro,necu da serem,treba slavit treba uzivat pa dan dan...bravo momci,bravo svi...op op mahanje zastavicom za komsiluk i idemoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Ali dobro,necu da serem,treba slavit treba uzivat pa dan dan...bravo momci,bravo svi...op op mahanje zastavicom za komsiluk i idemoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Evolution87
- Kontakt:
Irfan jedan od najboljih veceras 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako me nervira sto ne sutamo kad mozemo vec petljamo previse.
Paša Krste je zavaljen na krilu mišljenja sam da bi bilo bolje bilbiju na krilu a krstu u sredinu ali ja nisam trener,drugo poluvrijeme smo igrali pićkasto na rezultat a opet smo imali šansu preko Stojčeva pa možda i onaj nalpe kad je rukama gurnut igrač ali ja sretan jer smo prošli usput Valjić sudio ko racku večeras za razliku od prošlog derbijaemir18 je napisao/la:A jbg kisa pokvarila derby,za ovu nasu igru neodgovara ovakav teren,mi dobri u prvih 30 min zeljo bolji u drugom.
Krste ne moze Komazecu kopacke cistti veceras ocajan,Dupe najbolji.
Sarajevo ljubavi moja!
- tarikhordas
- Kontakt:
Sto se utakmice tice, hvala Bogu dragom na prolazu eto sta vise reci, utakmica kao utakmica losa, sto bas i nisam ocekivao, ali eto. Dobro je na kraju.
Navijanje nazalost ispod prosjeka, previse je sminkera, djece, djevojki.. Opcenito problemi sa kojim se susrecu i druge tribine na ovakvim utakmicama. Kakva igra takvo i navijanje.
Navijanje nazalost ispod prosjeka, previse je sminkera, djece, djevojki.. Opcenito problemi sa kojim se susrecu i druge tribine na ovakvim utakmicama. Kakva igra takvo i navijanje.
Zadnja izmjena: tarikhordas, dana/u 13 mar 2016, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Boga mi odavno nismo ovako grmili.tarikhordas je napisao/la:Samo ne znam sto onu balavurdiju njihovu napolju vise ne nalupase, **** te vaka policija. Koji su to papci i seljacine boze me ti sacuvaj.
Sto se utakmice tice, hvala Bogu dragom na prolazu eto sta vise reci, utakmica kao utakmica kar*ina obicna, sto bas i nisam ocekivao, ali eto. Dobro je na kraju.
- tarikhordas
- Kontakt:
Jel' to buraz sarkazam ili sta ? Pa momci dole koji su vodili bez glasa vise ostali, pogotovo prvo poluvrijeme veoma lose, a mozes reci i drugo kad oduzmes onu grmljavinu poslije ponistenog gola.Sarajlijc@ je napisao/la:Boga mi odavno nismo ovako grmili.tarikhordas je napisao/la:Samo ne znam sto onu balavurdiju njihovu napolju vise ne nalupase, **** te vaka policija. Koji su to papci i seljacine boze me ti sacuvaj.
Sto se utakmice tice, hvala Bogu dragom na prolazu eto sta vise reci, utakmica kao utakmica kar*ina obicna, sto bas i nisam ocekivao, ali eto. Dobro je na kraju.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Evo i bakljade
http://nogomania.ba/video-sarajevo-ide- ... -kupa-bih/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://nogomania.ba/video-sarajevo-ide- ... -kupa-bih/" onclick="window.open(this.href);return false;