FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zao mi je sto smo odigrali u grcu, trebali smo ih unistiti jer je razlika u kvaliteti vise nego ocigledna
E kad mi večeras srce nije otkazalo neće nikad....kako stresna utakmicaaaa.
Nije bilo lako, ali cilj je ispunjen idemo dalje i samo to je bitno, sad se okrećemo ranjenom lavu u Banjoj Luci

Kao što neko reče, mahanje za komšiluk bili su dosta korektni samo ne kontam onoliko mahanje prema sudiji bezveze..
Večeras me Jajalo oduševio...
Nije bilo lako, ali cilj je ispunjen idemo dalje i samo to je bitno, sad se okrećemo ranjenom lavu u Banjoj Luci

Kao što neko reče, mahanje za komšiluk bili su dosta korektni samo ne kontam onoliko mahanje prema sudiji bezveze..
Večeras me Jajalo oduševio...
- JosipBukal
- Kontakt:
jadni ste
Nek si zdrav i ziv imali ste srece punoo.lafomamone je napisao/la:Zao mi je sto smo odigrali u grcu, trebali smo ih unistiti jer je razlika u kvaliteti vise nego ocigledna
- diplomatija
- Kontakt:
Opet smo vam ocitali lekciju iz fudbala i to o ovakvom stanju, centra niste prosli, dugo ce proci da nas dobijete kad veceras niste..
Nije sad toliko lose bilo , moze se reci da je bilo losih perioda je dobro bilotarikhordas je napisao/la:Jel' to buraz sarkazam ili sta ? Pa momci dole koji su vodili bez glasa vise ostali, pogotovo prvo poluvrijeme veoma lose, a mozes reci i drugo kad oduzmes onu grmljavinu poslije ponistenog gola.Sarajlijc@ je napisao/la:Boga mi odavno nismo ovako grmili.tarikhordas je napisao/la:Samo ne znam sto onu balavurdiju njihovu napolju vise ne nalupase, **** te vaka policija. Koji su to papci i seljacine boze me ti sacuvaj.
Sto se utakmice tice, hvala Bogu dragom na prolazu eto sta vise reci, utakmica kao utakmica kar*ina obicna, sto bas i nisam ocekivao, ali eto. Dobro je na kraju.
Navijanje nazalost ispod prosjeka, previse je sminkera, djece, djevojki.. Opcenito problemi sa kojim se susrecu i druge tribine na ovakvim utakmicama. Kakva igra takvo i navijanje.
Takticki dobili na misice.
Samo smo osteceni,cist crveni karton i faul nad Bilbijom ne svira nam Valjic...
Samo smo osteceni,cist crveni karton i faul nad Bilbijom ne svira nam Valjic...
1946
eeeee da mi je docekati da sjever na derbiju bude dupke pun

-
- Kontakt:
Čestitam na prolazu.
- tarikhordas
- Kontakt:
Nije toliko lose, ali za ovu brojku moze, mora bolje.Armala je napisao/la: Nije sad toliko lose bilo , moze se reci da je bilo losih perioda je dobro bilo
I majke vam de nemojte ih sazaljevati, da nisu htjeli belaj nebi ga ni dobili, stoka lomi stolice pa onda na ulicama balavurdija njihova zakamenja i u sprint, normalno je da je murija bila i koga treba i ko ga ne treba, ali opet sta su trazili to su i dobili
Zadnja izmjena: tarikhordas, dana/u 26 mar 2014, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Nece raja da navija, pa istok samo pusko mozes natjeratronaldo99 je napisao/la:eeeee da mi je docekati da sjever na derbiju bude dupke pun![]()
hajde ima li iko stream da stavisonpenn je napisao/la:Evo sad pocinje snimak tekme na Areni Sport 1 BiH, u 22:45.
Sarajevo ljubavi moja!
Armala je napisao/la:Nece raja da navija, pa istok samo pusko mozes natjeratronaldo99 je napisao/la:eeeee da mi je docekati da sjever na derbiju bude dupke pun![]()
znam brate ja sam danas treba iz S Mosta doci ali **** posao me sprijecio iako sam bio sve dogovorio...
ali na kraju sam ipak sretan jer smo ih dobili,a ova pobjeda je nekako najsladja

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Neko nam je humor rucaodiplomatija je napisao/la:Opet smo vam ocitali lekciju iz fudbala i to o ovakvom stanju, centra niste prosli, dugo ce proci da nas dobijete kad veceras niste..

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Evo sad će snimak i na BHT1, ov teta na vijestima reče

Čestitke na prolazu.
Trenutno korisnika/ca: keli, nedimmmm1337 i 22 gosta.