Sve je ovo lijepo, projekat, novi stadion, bljestavilo itd., ali mene i Olimpico i San Siro, pa cak i Comunale u Torinu podsjecaju na stare dane, stadione i utakmice uz koje sam odrastao, imaju neku dusu ako me razumijete...
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: AS Roma
Kod svih stadiona u Italiji samo da je kako ukloniti atletsku stazu i primaknuti tribine terenu, bilo bi odlicno.
Sve je ovo lijepo, projekat, novi stadion, bljestavilo itd., ali mene i Olimpico i San Siro, pa cak i Comunale u Torinu podsjecaju na stare dane, stadione i utakmice uz koje sam odrastao, imaju neku dusu ako me razumijete...

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
možemo prestat igrati sljedeca dva mjeseca (plus utakmica manje), opet i da sve pobjede ovi iz predgradja nas ne bi stigli

nema potpisa
Samo nek nam je liga prvaka, doci ce i skudeto nekadaAdmir_Sa je napisao/la:možemo prestat igrati sljedeca dva mjeseca (plus utakmica manje), opet i da sve pobjede ovi iz predgradja nas ne bi stigli![]()
"It's not about money... it’s about sending a message. Everything burns!"
"I believe, whatever doesn't kill you, simply makes you... stranger"
-
Evil Genius II
istog sam misljenja. trebace dosta vremena da se naviknem na novi stadion i ostavim golemo parce romanticne proslosti iza sebeIlCapitano je napisao/la:Kod svih stadiona u Italiji samo da je kako ukloniti atletsku stazu i primaknuti tribine terenu, bilo bi odlicno.![]()
Sve je ovo lijepo, projekat, novi stadion, bljestavilo itd., ali mene i Olimpico i San Siro, pa cak i Comunale u Torinu podsjecaju na stare dane, stadione i utakmice uz koje sam odrastao, imaju neku dusu ako me razumijete...![]()
Ostalo je jos 9 utakmica do kraja.
Mislim da nam je 2. pozicija zagarantovana te da smo manje vise ugrozeni, jer Napoli sljedecu igra protiv Juveta kuci, te igra u gostima sa Fiorentinom i Interom, dok Roma ima mozda tezu sa Juventusom ali igra kuci. Milan, Atalanta tu i tamo.
Sljedeca utakmica je u gostima sa Sassuolo-m.
Kakve su porgnoze?
0-3 plus za nas

Mislim da nam je 2. pozicija zagarantovana te da smo manje vise ugrozeni, jer Napoli sljedecu igra protiv Juveta kuci, te igra u gostima sa Fiorentinom i Interom, dok Roma ima mozda tezu sa Juventusom ali igra kuci. Milan, Atalanta tu i tamo.
Sljedeca utakmica je u gostima sa Sassuolo-m.
Kakve su porgnoze?
0-3 plus za nas

U onoj utak. na Olimpicu Sassuolo mi je uzelo 5god. života s onim golom u 198.min. S obzirom da im treba za opstanak, očekujem tešku utak. i da im se revanširamo za izgubljena 2 boda kad nam je to bilo najpotrebnije. Neka bude 0-1 i ja sretan.
Bice ovo opet smor od tekme ko vecina ovih zadnjih al dok god pobjedjujemo ja zadovoljan.Dosta je bilo lijepe igre prosle godineAlen1987 je napisao/la:U onoj utak. na Olimpicu Sassuolo mi je uzelo 5god. života s onim golom u 198.min. S obzirom da im treba za opstanak, očekujem tešku utak. i da im se revanširamo za izgubljena 2 boda kad nam je to bilo najpotrebnije. Neka bude 0-1 i ja sretan.
Moracu po prvi put navijati za Juve u nekom mecu
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Zapravo sa torinom je bila pravo dobra tekma. Pogotovo go u 92' preplavi te tolika sreca. Nista nema sladje ko na fifi u 90toj kad ga zabijesManuel je napisao/la:Bice ovo opet smor od tekme ko vecina ovih zadnjih al dok god pobjedjujemo ja zadovoljan.Dosta je bilo lijepe igre prosle godineAlen1987 je napisao/la:U onoj utak. na Olimpicu Sassuolo mi je uzelo 5god. života s onim golom u 198.min. S obzirom da im treba za opstanak, očekujem tešku utak. i da im se revanširamo za izgubljena 2 boda kad nam je to bilo najpotrebnije. Neka bude 0-1 i ja sretan.a nigdje bodova.Ma ovo dobiti iz nekog nepostojeceg penala i ja zadovoljan hehe.Ovo dobijemo a Juve odigra bar nerijeseno i sve je gotovo.
Moracu po prvi put navijati za Juve u nekom mecu
-
Evil Genius II
ma forza napoli
nema nista sladje nego kad levatima utrpas 5 komada i mirno privedes utakmicu kraju 
dobra je sad kad pogledamo i slavimo taj florenzijev gol ali ja sam srcani lahko mogao 'zaradit'Jokker je napisao/la: Zapravo sa torinom je bila pravo dobra tekma. Pogotovo go u 92' preplavi te tolika sreca. Nista nema sladje ko na fifi u 90toj kad ga zabijes
PA dobro i to stoji, das 5 i dobar si. Ali gol u produzetku, uffff.....Evil Genius II je napisao/la:ma forza napoli![]()
dobra je sad kad pogledamo i slavimo taj florenzijev gol ali ja sam srcani lahko mogao 'zaradit'Jokker je napisao/la: Zapravo sa torinom je bila pravo dobra tekma. Pogotovo go u 92' preplavi te tolika sreca. Nista nema sladje ko na fifi u 90toj kad ga zabijesnema nista sladje nego kad levatima utrpas 5 komada i mirno privedes utakmicu kraju
Ja nisam zaradio srcani ali su mi papuce sa nogu poletjele
Ovo je danasnja postava:DeSanctis, Torosidis, Benatia, Castan, Romagnoli, Pjanic, DeRossi, Nainggolan, Gervinho, Destro, Florenzi
U drugom ulazi Totti i naravno zabija ga i rjesava tekmu
Manuel je napisao/la:Ovo je danasnja postava:DeSanctis, Torosidis, Benatia, Castan, Romagnoli, Pjanic, DeRossi, Nainggolan, Gervinho, Destro, Florenzi
Imam osjecaj da bi Pjanic i destro mogli slaviti veceras.
Brate tekma se zavrsila ne igra se veceras
.Eto dobismo ovo 2:0 golovima Destra i Bastosa.
Utakmica opet dosadna ali bolje i neka je dok cemo god pobjedjivati.Garsija ima svoj stil i to treba postovati jer mu zasad to ide dobro.Pjanic me opet iznervirao jer lik stalno vraca loptu unazad,pokusaj je podvaliti majka mu stara.Jes to jednom uspio ali Destro nije zabio,mora to vise raditi jer bi onda daleko bili ubojitiji.Ja fakat jedva cekam da on ode,ne volim ovakve igrace i ako ce me zbog ovog mnogi napasti al neka ce
a na njegovom mjestu dovesti Eriksena.Sad imamo laganini +9 u odnosu na Napoli koji veceras nece dobiti
.
Utakmica opet dosadna ali bolje i neka je dok cemo god pobjedjivati.Garsija ima svoj stil i to treba postovati jer mu zasad to ide dobro.Pjanic me opet iznervirao jer lik stalno vraca loptu unazad,pokusaj je podvaliti majka mu stara.Jes to jednom uspio ali Destro nije zabio,mora to vise raditi jer bi onda daleko bili ubojitiji.Ja fakat jedva cekam da on ode,ne volim ovakve igrace i ako ce me zbog ovog mnogi napasti al neka ce
Vjerovatno je nadoknadio zbog prvog poluvremenaAdmir_Sa je napisao/la:zbog cega 6min nadoknade samo da mi je znati![]()
utakmica ko utakmica rutinska
al opet ne kontam kakve veze ima prvo poluvrijeme sa drugim poluvremenom što se toga tićeManuel je napisao/la:Vjerovatno je nadoknadio zbog prvog poluvremenaAdmir_Sa je napisao/la:zbog cega 6min nadoknade samo da mi je znati![]()
utakmica ko utakmica rutinska
nema potpisa
-
Evil Genius II
vjerujte da me neki srklet uhvatio kad sam vidio 6 minuta nadoknade. kontam u sebi 'necemo valjda opet primiti gol u zadnjoj minuti'. srecom, taddei majstor ukrade loptu, a totti i bastos rutinski odradise ostatak posla
nema se sta pretjerano ni komentarisati o utakmici osim sto moram spomenuti kako je sudjenje bilo kriminalno i za nas i za domacina. rizzoli je totalno pogubio konce igre 
Propustih prvu utak. Rome ove sezone zbog nekih neodloživih obaveza. prema komentarima i statistici vidim da je bila standardna utak. Rome s velikim posjedom lopte. Kolko mi je bilo drago kad sam vidio da je Destro zabio, toliko mi je bilo krivo kad viđoh da je onaj Bastos dao gol, a Ljajiću opet ni minute
Vidim dadosmo 2 slična gola, poslije pritiska na zadnju liniju protivnika, Destro rutinski, ako ovako nastavi i zabije 5-6 golova do kraja zaslužio je poziv u repku s obzirom na sve što mu se dešavalo (mislim na dugu pauzu zbog povrede).
-
Evil Genius II
nisi nista propustio vjeruj mi. odgledaj highlights i odgledao si cijelu utakmicu 
Ma pregledo' sam i vidim da sam propustio Rizolijevu konfuzijuEvil Genius II je napisao/la:nisi nista propustio vjeruj mi. odgledaj highlights i odgledao si cijelu utakmicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.