AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

IlCapitano
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la IlCapitano » 27 mar 2014, 15:44

Kod svih stadiona u Italiji samo da je kako ukloniti atletsku stazu i primaknuti tribine terenu, bilo bi odlicno. :(

Sve je ovo lijepo, projekat, novi stadion, bljestavilo itd., ali mene i Olimpico i San Siro, pa cak i Comunale u Torinu podsjecaju na stare dane, stadione i utakmice uz koje sam odrastao, imaju neku dusu ako me razumijete... :cry: :mrgreen:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 mar 2014, 13:14

možemo prestat igrati sljedeca dva mjeseca (plus utakmica manje), opet i da sve pobjede ovi iz predgradja nas ne bi stigli :mrgreen:

:clap:
nema potpisa

Jokker
Kontakt:

Post Postao/la Jokker » 28 mar 2014, 21:41

Admir_Sa je napisao/la:možemo prestat igrati sljedeca dva mjeseca (plus utakmica manje), opet i da sve pobjede ovi iz predgradja nas ne bi stigli :mrgreen:

:clap:
Samo nek nam je liga prvaka, doci ce i skudeto nekada :)
"It's not about money... it’s about sending a message. Everything burns!"
"I believe, whatever doesn't kill you, simply makes you... stranger"

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 29 mar 2014, 07:03

IlCapitano je napisao/la:Kod svih stadiona u Italiji samo da je kako ukloniti atletsku stazu i primaknuti tribine terenu, bilo bi odlicno. :(

Sve je ovo lijepo, projekat, novi stadion, bljestavilo itd., ali mene i Olimpico i San Siro, pa cak i Comunale u Torinu podsjecaju na stare dane, stadione i utakmice uz koje sam odrastao, imaju neku dusu ako me razumijete... :cry: :mrgreen:
istog sam misljenja. trebace dosta vremena da se naviknem na novi stadion i ostavim golemo parce romanticne proslosti iza sebe :mrgreen:

Jokker
Kontakt:

Post Postao/la Jokker » 29 mar 2014, 12:53

Ostalo je jos 9 utakmica do kraja.
Mislim da nam je 2. pozicija zagarantovana te da smo manje vise ugrozeni, jer Napoli sljedecu igra protiv Juveta kuci, te igra u gostima sa Fiorentinom i Interom, dok Roma ima mozda tezu sa Juventusom ali igra kuci. Milan, Atalanta tu i tamo.

Sljedeca utakmica je u gostima sa Sassuolo-m.
Kakve su porgnoze?

0-3 plus za nas :D

slika

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 29 mar 2014, 13:08

U onoj utak. na Olimpicu Sassuolo mi je uzelo 5god. života s onim golom u 198.min. S obzirom da im treba za opstanak, očekujem tešku utak. i da im se revanširamo za izgubljena 2 boda kad nam je to bilo najpotrebnije. Neka bude 0-1 i ja sretan.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 29 mar 2014, 13:21

Alen1987 je napisao/la:U onoj utak. na Olimpicu Sassuolo mi je uzelo 5god. života s onim golom u 198.min. S obzirom da im treba za opstanak, očekujem tešku utak. i da im se revanširamo za izgubljena 2 boda kad nam je to bilo najpotrebnije. Neka bude 0-1 i ja sretan.
Bice ovo opet smor od tekme ko vecina ovih zadnjih al dok god pobjedjujemo ja zadovoljan.Dosta je bilo lijepe igre prosle godine :D a nigdje bodova.Ma ovo dobiti iz nekog nepostojeceg penala i ja zadovoljan hehe.Ovo dobijemo a Juve odigra bar nerijeseno i sve je gotovo.

Moracu po prvi put navijati za Juve u nekom mecu :wtf:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Jokker
Kontakt:

Post Postao/la Jokker » 29 mar 2014, 15:41

Manuel je napisao/la:
Alen1987 je napisao/la:U onoj utak. na Olimpicu Sassuolo mi je uzelo 5god. života s onim golom u 198.min. S obzirom da im treba za opstanak, očekujem tešku utak. i da im se revanširamo za izgubljena 2 boda kad nam je to bilo najpotrebnije. Neka bude 0-1 i ja sretan.
Bice ovo opet smor od tekme ko vecina ovih zadnjih al dok god pobjedjujemo ja zadovoljan.Dosta je bilo lijepe igre prosle godine :D a nigdje bodova.Ma ovo dobiti iz nekog nepostojeceg penala i ja zadovoljan hehe.Ovo dobijemo a Juve odigra bar nerijeseno i sve je gotovo.

Moracu po prvi put navijati za Juve u nekom mecu :wtf:
Zapravo sa torinom je bila pravo dobra tekma. Pogotovo go u 92' preplavi te tolika sreca. Nista nema sladje ko na fifi u 90toj kad ga zabijes :)

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 29 mar 2014, 18:02

ma forza napoli :thumbup:
Jokker je napisao/la: Zapravo sa torinom je bila pravo dobra tekma. Pogotovo go u 92' preplavi te tolika sreca. Nista nema sladje ko na fifi u 90toj kad ga zabijes :)
dobra je sad kad pogledamo i slavimo taj florenzijev gol ali ja sam srcani lahko mogao 'zaradit' :crazy: nema nista sladje nego kad levatima utrpas 5 komada i mirno privedes utakmicu kraju :D

Jokker
Kontakt:

Post Postao/la Jokker » 29 mar 2014, 21:56

Evil Genius II je napisao/la:ma forza napoli :thumbup:
Jokker je napisao/la: Zapravo sa torinom je bila pravo dobra tekma. Pogotovo go u 92' preplavi te tolika sreca. Nista nema sladje ko na fifi u 90toj kad ga zabijes :)
dobra je sad kad pogledamo i slavimo taj florenzijev gol ali ja sam srcani lahko mogao 'zaradit' :crazy: nema nista sladje nego kad levatima utrpas 5 komada i mirno privedes utakmicu kraju :D
PA dobro i to stoji, das 5 i dobar si. Ali gol u produzetku, uffff..... :D
Ja nisam zaradio srcani ali su mi papuce sa nogu poletjele :P

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 30 mar 2014, 12:05

Ovo je danasnja postava:DeSanctis, Torosidis, Benatia, Castan, Romagnoli, Pjanic, DeRossi, Nainggolan, Gervinho, Destro, Florenzi

U drugom ulazi Totti i naravno zabija ga i rjesava tekmu :clap:

Jokker
Kontakt:

Post Postao/la Jokker » 30 mar 2014, 13:08

Manuel je napisao/la:Ovo je danasnja postava:DeSanctis, Torosidis, Benatia, Castan, Romagnoli, Pjanic, DeRossi, Nainggolan, Gervinho, Destro, Florenzi

U drugom ulazi Totti i naravno zabija ga i rjesava tekmu :clap:

Imam osjecaj da bi Pjanic i destro mogli slaviti veceras.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 30 mar 2014, 14:51

Brate tekma se zavrsila ne igra se veceras :thumbup: .Eto dobismo ovo 2:0 golovima Destra i Bastosa.

Utakmica opet dosadna ali bolje i neka je dok cemo god pobjedjivati.Garsija ima svoj stil i to treba postovati jer mu zasad to ide dobro.Pjanic me opet iznervirao jer lik stalno vraca loptu unazad,pokusaj je podvaliti majka mu stara.Jes to jednom uspio ali Destro nije zabio,mora to vise raditi jer bi onda daleko bili ubojitiji.Ja fakat jedva cekam da on ode,ne volim ovakve igrace i ako ce me zbog ovog mnogi napasti al neka ce 8-) a na njegovom mjestu dovesti Eriksena.Sad imamo laganini +9 u odnosu na Napoli koji veceras nece dobiti :D .

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 mar 2014, 15:11

zbog cega 6min nadoknade samo da mi je znati :roll:

utakmica ko utakmica rutinska
nema potpisa

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 30 mar 2014, 15:15

Admir_Sa je napisao/la:zbog cega 6min nadoknade samo da mi je znati :roll:

Vjerovatno je nadoknadio zbog prvog poluvremena :wtf:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 mar 2014, 16:39

Manuel je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:zbog cega 6min nadoknade samo da mi je znati :roll:

Vjerovatno je nadoknadio zbog prvog poluvremena :wtf:
al opet ne kontam kakve veze ima prvo poluvrijeme sa drugim poluvremenom što se toga tiće :roll:
nema potpisa

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 30 mar 2014, 16:55

vjerujte da me neki srklet uhvatio kad sam vidio 6 minuta nadoknade. kontam u sebi 'necemo valjda opet primiti gol u zadnjoj minuti'. srecom, taddei majstor ukrade loptu, a totti i bastos rutinski odradise ostatak posla 8-) nema se sta pretjerano ni komentarisati o utakmici osim sto moram spomenuti kako je sudjenje bilo kriminalno i za nas i za domacina. rizzoli je totalno pogubio konce igre :thumbdown:

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 30 mar 2014, 18:15

Propustih prvu utak. Rome ove sezone zbog nekih neodloživih obaveza. prema komentarima i statistici vidim da je bila standardna utak. Rome s velikim posjedom lopte. Kolko mi je bilo drago kad sam vidio da je Destro zabio, toliko mi je bilo krivo kad viđoh da je onaj Bastos dao gol, a Ljajiću opet ni minute :( Vidim dadosmo 2 slična gola, poslije pritiska na zadnju liniju protivnika, Destro rutinski, ako ovako nastavi i zabije 5-6 golova do kraja zaslužio je poziv u repku s obzirom na sve što mu se dešavalo (mislim na dugu pauzu zbog povrede).

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 30 mar 2014, 18:30

nisi nista propustio vjeruj mi. odgledaj highlights i odgledao si cijelu utakmicu :mrgreen:

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 30 mar 2014, 18:50

Evil Genius II je napisao/la:nisi nista propustio vjeruj mi. odgledaj highlights i odgledao si cijelu utakmicu :mrgreen:
Ma pregledo' sam i vidim da sam propustio Rizolijevu konfuziju :D i slušati pjesmu velikog broja navijača Rome.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.