Safet Sušić - Pape

Mozambik
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Mozambik » 29 mar 2014, 15:08

Sta uradiste od teme, Allahu dragi :roll:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 mar 2014, 15:13

Mozambik je napisao/la:Sta uradiste od teme, Allahu dragi :roll:
Nema ovdje ljeka, gube se potpuno ne zna se vise ni ko pije ni ko placa.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 29 mar 2014, 15:15

Elegant je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Sta uradiste od teme, Allahu dragi :roll:
Nema ovdje ljeka, gube se potpuno ne zna se vise ni ko pije ni ko placa.
Kakvo stanje u repci takvo stanje i na temi doticnog, rukovodeceg(ali bukvalno).
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 mar 2014, 15:21

Ti si kolovođa ovdje !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 mar 2014, 15:22

Jah, Safet je kriv i za ciganluk na njegovoj temi :) , jbt :clap:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 29 mar 2014, 15:27

Centre forward je napisao/la:Jah, Safet je kriv i za ciganluk na njegovoj temi :) , jbt :clap:
Primjer;
Ne mozes na temi Hitler pisati o Jevrejskoj narodnoj knjizevnosti...
Ili Moze???? :?
Elegant je napisao/la:Ti si kolovođa ovdje !
Glas razuma moj elegant...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 mar 2014, 15:37

Ma i mi smo se prije mjesec,dva prepirali svaki dan, al nije bilo metarskih postova koji veze sa vezom nemaju.

Ovako je nepregledno, preskace se sa teme na temu u sekundi i opcenito nista nema veze ni sa cim.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 29 mar 2014, 16:00

DonCorleone je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
Znaci, Ibisevic igra desno krilo jer u defanzivi zatvara desnu stranu? Znaci li to da i Wayne Rooney igra sve osim spica? Ocigledno je da ti pokazujes fudbalsko neznanje, jer ti nisu jasne rotacije. Umjesto Ibisevica, moga bi i Dzeko da zatvara tu stranu, ali je za razlike od Ibisevica, Dzeko ipak manje pokretan igrac, dok Vedo moze trcati 2 utakmice. Zasto ne igramo sa klasicnim desnim krilom? Mozda zato sto Vedo ima osjecaj za gol i zato sto su vece sanse da ce napadac zabiti gol nego krilo? Zato sto je Mujdza izuzetno dobar u napadu pa moze drzati desnu stranu sam? Barem je tako bilo prije povrede.
Neces drug da priznas da Safet ovde grijesi u slucaju Ibisevica pa ni pod cijenu da moras ubacivati u dokazivanje i Wayne Rooney-a, branis ga radikalno. Igramo bez krila, jer Safet ne shvata da moze drugacije ;) .
Po mom misljenju, Safet ne grijesi ni sekunde, a zbog cega? Zato sto je Vedad Ibisevic igrac koji ima osjecaj za gol, koji se bori i gine na terenu, koji ce 100% trcati i boriti se, a vala zna igrati i lopte. Izbacivanjem njega, BiH ne bi bila BiH. Moze jos dosta toga pruziti repki i grijeh je takvog igraca drzati na klupi. Ti kontas da svi moraju igrati sa 2 prava krila, pa ni Barcelona ne igra sa dva prava krila, zar ne? Naravno, moze sada uslijediti kontra pitanje u fazonu, kako mogu izjednaciti Barcelonu i BiH, a onda mogu i ja postaviti pitanje, kako mozete vi izjednaciti BiH sa ekipama koje igraju sa ta 2 prava krila, kao npr. Real i prica ce se i dalje vrtiti u krug. Poenta je, da smo mi specificna ekipa i ne mozes nas izjednaciti sa nekim. Mi imamo dva odlicna napadaca i zbog toga obojica moraju igrati, pa i po cijenu toga da nemamo desno krilo. To je moje licno misljenje, nije uopste u pitanju odbrana Papeta, jer bih ovo isto pisao i da je bilo ko drugi na nasoj klupi.

Sto se tice Rooneya, pa taj lik je napadac, kao i Vedad, naravno dosta bolji, ali imaju slicne defanzivne uloge, a to je da obojica trce, vrse presing, a nerijetko se i vracaju na desnu ili lijevu stranu kako bi pomogli svojoj odbrani po boku. Ako je Rooney krilo, onda je i Vedad, a vazi i obrnuto, simple as that.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 mar 2014, 16:08

Ti si vec ranije pokazao svoje neznanje i treba da se drzis NBA. Iako ni tamo ne stojis najbolje, kao i Cleveland

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 29 mar 2014, 16:12

Mozambik je napisao/la:Ti si vec ranije pokazao svoje neznanje i treba da se drzis NBA. Iako ni tamo ne stojis najbolje, kao i Cleveland
Nek ti znas sve, bravo majstore, evo markica.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 29 mar 2014, 16:22

DonCorleone@, jasno je da poznajes fudbal, i da si jasno provalio o kakvim ublehama se radi u strucnon stabu, i koliko je njihova uloga mizerna u plasmanu na SP, dovoljno je vidjeti svu ovu ekipu pred kamerama..kao da je "pozitivna geografija" u pitanju...ali mi je nejasno kako ti se da trositi vrijeme objasnjavajuci to na forumu onima koji ne razumiju osnove fudbalske igre.

Odustani, po njima je Ibisevic na pravoj poziciji.."ne igra krilo, on se izvlaci na krilo" haha..na krilo se izvlaci igrac peterca, sto??da pomogne Vrsajevicu po liniji.

U svakom slucaju mi je drago da postoji neko normalan i ovdje, misljenja su nam jako, jako slicna.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 29 mar 2014, 16:34

Tvrdoglavi ste vi svi,malo previse da bi se u bilo cemu slozili... :lolno:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 mar 2014, 16:41

Kruticarima bi bilo bolje da mrve i ostatke kahve ociste iz tastature.Nego da do besvjesti palamude iako dobro znaju da ih niko ne zarezuje ni pet posto.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 29 mar 2014, 16:55

Safetovi jurisnici mene ste pobjedili ja na ovoj temi ne pisem do kraja SP. Uzivajte u Vrsajevicu, Hadzicu, Susicu, Zahirovicu i sliicnima iz Germanije. Citat cu sta ce vam biti argumenti poslije SP za odbranu vaseg idola. Uzivajte ja ne zelim da me kojekakvi likovi zovu placenikom. Eto jedan placenik manje. Bog

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 mar 2014, 16:58

Ma pusti ti hareta i njegove ruralne ispade.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 mar 2014, 17:03

Mozambik je napisao/la:Ma pusti ti hareta i njegove ruralne ispade.
@Mozambik centar svjeta o ruralnim ispadima WTF :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 mar 2014, 18:09

Prcić počeo protiv tamo nekog Marseilla, slučajno najvećeg Francuskog kluba, a kako nam je Tinki Vinki jučer odigrao? s kim su igrali, je l' ono bi Zadar, ako nisam nešto pomješao :lol:

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 29 mar 2014, 21:27

velez_mostar je napisao/la:DonCorleone@, jasno je da poznajes fudbal, i da si jasno provalio o kakvim ublehama se radi u strucnon stabu, i koliko je njihova uloga mizerna u plasmanu na SP, dovoljno je vidjeti svu ovu ekipu pred kamerama..kao da je "pozitivna geografija" u pitanju...ali mi je nejasno kako ti se da trositi vrijeme objasnjavajuci to na forumu onima koji ne razumiju osnove fudbalske igre.

Odustani, po njima je Ibisevic na pravoj poziciji.."ne igra krilo, on se izvlaci na krilo" haha..na krilo se izvlaci igrac peterca, sto??da pomogne Vrsajevicu po liniji.

U svakom slucaju mi je drago da postoji neko normalan i ovdje, misljenja su nam jako, jako slicna.

Jel ti poznato da je Mourinho osvojio Ligu Prvaka sa Interom tako što mu je Eto'o igrao krilo (nekad čak i dosta defanzivnije)? Sigurno Vršajević igrao beka pa mu Eto'o pomagao.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 29 mar 2014, 21:29

obagol je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:DonCorleone@, jasno je da poznajes fudbal, i da si jasno provalio o kakvim ublehama se radi u strucnon stabu, i koliko je njihova uloga mizerna u plasmanu na SP, dovoljno je vidjeti svu ovu ekipu pred kamerama..kao da je "pozitivna geografija" u pitanju...ali mi je nejasno kako ti se da trositi vrijeme objasnjavajuci to na forumu onima koji ne razumiju osnove fudbalske igre.

Jel ti poznato da je Mourinho osvojio Ligu Prvaka sa Interom tako što mu je Eto'o igrao krilo (nekad čak i dosta defanzivnije)? Sigurno Vršajević igrao beka pa mu Eto'o pomagao.
Eto barata loptom Vedo je igrac jednog dodira...Aka Inzagi.
Nije zar da ne pratis Bundesku sve ove godine? :?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 mar 2014, 21:34

dubrovnik je napisao/la:Safetovi jurisnici mene ste pobjedili ja na ovoj temi ne pisem do kraja SP. Uzivajte u Vrsajevicu, Hadzicu, Susicu, Zahirovicu i sliicnima iz Germanije. Citat cu sta ce vam biti argumenti poslije SP za odbranu vaseg idola.
Neću. Uživat ću kao i do sada, u majstorijama Džeke, Misimovića, Ibiševića, Medunjanina... Kad bi svi bili tako pametni kao ti i sačekali da prođe SP, diskusija bi bila mnogo ugodnija i možda bi i mogli na miru produskotovati o našim šansama na sp, potencijalnim formacijama, rokadama i slično...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.