Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Sta uradiste od teme, Allahu dragi 
Nema ovdje ljeka, gube se potpuno ne zna se vise ni ko pije ni ko placa.Mozambik je napisao/la:Sta uradiste od teme, Allahu dragi
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kakvo stanje u repci takvo stanje i na temi doticnog, rukovodeceg(ali bukvalno).Elegant je napisao/la:Nema ovdje ljeka, gube se potpuno ne zna se vise ni ko pije ni ko placa.Mozambik je napisao/la:Sta uradiste od teme, Allahu dragi
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- Centre forward
- Kontakt:
Jah, Safet je kriv i za ciganluk na njegovoj temi
, jbt 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Primjer;Centre forward je napisao/la:Jah, Safet je kriv i za ciganluk na njegovoj temi, jbt
Ne mozes na temi Hitler pisati o Jevrejskoj narodnoj knjizevnosti...
Ili Moze????
Glas razuma moj elegant...Elegant je napisao/la:Ti si kolovođa ovdje !
Ma i mi smo se prije mjesec,dva prepirali svaki dan, al nije bilo metarskih postova koji veze sa vezom nemaju.
Ovako je nepregledno, preskace se sa teme na temu u sekundi i opcenito nista nema veze ni sa cim.
Ovako je nepregledno, preskace se sa teme na temu u sekundi i opcenito nista nema veze ni sa cim.
- adriano_leite
- Kontakt:
Po mom misljenju, Safet ne grijesi ni sekunde, a zbog cega? Zato sto je Vedad Ibisevic igrac koji ima osjecaj za gol, koji se bori i gine na terenu, koji ce 100% trcati i boriti se, a vala zna igrati i lopte. Izbacivanjem njega, BiH ne bi bila BiH. Moze jos dosta toga pruziti repki i grijeh je takvog igraca drzati na klupi. Ti kontas da svi moraju igrati sa 2 prava krila, pa ni Barcelona ne igra sa dva prava krila, zar ne? Naravno, moze sada uslijediti kontra pitanje u fazonu, kako mogu izjednaciti Barcelonu i BiH, a onda mogu i ja postaviti pitanje, kako mozete vi izjednaciti BiH sa ekipama koje igraju sa ta 2 prava krila, kao npr. Real i prica ce se i dalje vrtiti u krug. Poenta je, da smo mi specificna ekipa i ne mozes nas izjednaciti sa nekim. Mi imamo dva odlicna napadaca i zbog toga obojica moraju igrati, pa i po cijenu toga da nemamo desno krilo. To je moje licno misljenje, nije uopste u pitanju odbrana Papeta, jer bih ovo isto pisao i da je bilo ko drugi na nasoj klupi.DonCorleone je napisao/la:Neces drug da priznas da Safet ovde grijesi u slucaju Ibisevica pa ni pod cijenu da moras ubacivati u dokazivanje i Wayne Rooney-a, branis ga radikalno. Igramo bez krila, jer Safet ne shvata da moze drugacijeadriano_leite je napisao/la:
Znaci, Ibisevic igra desno krilo jer u defanzivi zatvara desnu stranu? Znaci li to da i Wayne Rooney igra sve osim spica? Ocigledno je da ti pokazujes fudbalsko neznanje, jer ti nisu jasne rotacije. Umjesto Ibisevica, moga bi i Dzeko da zatvara tu stranu, ali je za razlike od Ibisevica, Dzeko ipak manje pokretan igrac, dok Vedo moze trcati 2 utakmice. Zasto ne igramo sa klasicnim desnim krilom? Mozda zato sto Vedo ima osjecaj za gol i zato sto su vece sanse da ce napadac zabiti gol nego krilo? Zato sto je Mujdza izuzetno dobar u napadu pa moze drzati desnu stranu sam? Barem je tako bilo prije povrede..
Sto se tice Rooneya, pa taj lik je napadac, kao i Vedad, naravno dosta bolji, ali imaju slicne defanzivne uloge, a to je da obojica trce, vrse presing, a nerijetko se i vracaju na desnu ili lijevu stranu kako bi pomogli svojoj odbrani po boku. Ako je Rooney krilo, onda je i Vedad, a vazi i obrnuto, simple as that.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Ti si vec ranije pokazao svoje neznanje i treba da se drzis NBA. Iako ni tamo ne stojis najbolje, kao i Cleveland
- adriano_leite
- Kontakt:
Nek ti znas sve, bravo majstore, evo markica.Mozambik je napisao/la:Ti si vec ranije pokazao svoje neznanje i treba da se drzis NBA. Iako ni tamo ne stojis najbolje, kao i Cleveland
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- velez_mostar
- Kontakt:
DonCorleone@, jasno je da poznajes fudbal, i da si jasno provalio o kakvim ublehama se radi u strucnon stabu, i koliko je njihova uloga mizerna u plasmanu na SP, dovoljno je vidjeti svu ovu ekipu pred kamerama..kao da je "pozitivna geografija" u pitanju...ali mi je nejasno kako ti se da trositi vrijeme objasnjavajuci to na forumu onima koji ne razumiju osnove fudbalske igre.
Odustani, po njima je Ibisevic na pravoj poziciji.."ne igra krilo, on se izvlaci na krilo" haha..na krilo se izvlaci igrac peterca, sto??da pomogne Vrsajevicu po liniji.
U svakom slucaju mi je drago da postoji neko normalan i ovdje, misljenja su nam jako, jako slicna.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Odustani, po njima je Ibisevic na pravoj poziciji.."ne igra krilo, on se izvlaci na krilo" haha..na krilo se izvlaci igrac peterca, sto??da pomogne Vrsajevicu po liniji.
U svakom slucaju mi je drago da postoji neko normalan i ovdje, misljenja su nam jako, jako slicna.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Tvrdoglavi ste vi svi,malo previse da bi se u bilo cemu slozili... 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Kruticarima bi bilo bolje da mrve i ostatke kahve ociste iz tastature.Nego da do besvjesti palamude iako dobro znaju da ih niko ne zarezuje ni pet posto.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Safetovi jurisnici mene ste pobjedili ja na ovoj temi ne pisem do kraja SP. Uzivajte u Vrsajevicu, Hadzicu, Susicu, Zahirovicu i sliicnima iz Germanije. Citat cu sta ce vam biti argumenti poslije SP za odbranu vaseg idola. Uzivajte ja ne zelim da me kojekakvi likovi zovu placenikom. Eto jedan placenik manje. Bog
Ma pusti ti hareta i njegove ruralne ispade.
@Mozambik centar svjeta o ruralnim ispadima WTFMozambik je napisao/la:Ma pusti ti hareta i njegove ruralne ispade.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Prcić počeo protiv tamo nekog Marseilla, slučajno najvećeg Francuskog kluba, a kako nam je Tinki Vinki jučer odigrao? s kim su igrali, je l' ono bi Zadar, ako nisam nešto pomješao 
velez_mostar je napisao/la:DonCorleone@, jasno je da poznajes fudbal, i da si jasno provalio o kakvim ublehama se radi u strucnon stabu, i koliko je njihova uloga mizerna u plasmanu na SP, dovoljno je vidjeti svu ovu ekipu pred kamerama..kao da je "pozitivna geografija" u pitanju...ali mi je nejasno kako ti se da trositi vrijeme objasnjavajuci to na forumu onima koji ne razumiju osnove fudbalske igre.
Jel ti poznato da je Mourinho osvojio Ligu Prvaka sa Interom tako što mu je Eto'o igrao krilo (nekad čak i dosta defanzivnije)? Sigurno Vršajević igrao beka pa mu Eto'o pomagao.
Eto barata loptom Vedo je igrac jednog dodira...Aka Inzagi.obagol je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:DonCorleone@, jasno je da poznajes fudbal, i da si jasno provalio o kakvim ublehama se radi u strucnon stabu, i koliko je njihova uloga mizerna u plasmanu na SP, dovoljno je vidjeti svu ovu ekipu pred kamerama..kao da je "pozitivna geografija" u pitanju...ali mi je nejasno kako ti se da trositi vrijeme objasnjavajuci to na forumu onima koji ne razumiju osnove fudbalske igre.
Jel ti poznato da je Mourinho osvojio Ligu Prvaka sa Interom tako što mu je Eto'o igrao krilo (nekad čak i dosta defanzivnije)? Sigurno Vršajević igrao beka pa mu Eto'o pomagao.
Nije zar da ne pratis Bundesku sve ove godine?
Neću. Uživat ću kao i do sada, u majstorijama Džeke, Misimovića, Ibiševića, Medunjanina... Kad bi svi bili tako pametni kao ti i sačekali da prođe SP, diskusija bi bila mnogo ugodnija i možda bi i mogli na miru produskotovati o našim šansama na sp, potencijalnim formacijama, rokadama i slično...dubrovnik je napisao/la:Safetovi jurisnici mene ste pobjedili ja na ovoj temi ne pisem do kraja SP. Uzivajte u Vrsajevicu, Hadzicu, Susicu, Zahirovicu i sliicnima iz Germanije. Citat cu sta ce vam biti argumenti poslije SP za odbranu vaseg idola.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.