Elegant je napisao/la:Pa nema to brate veze, sve je kakvu ti koneckiju imas.Baja_Zvjerka je napisao/la:Elegant je rekao da nije bitno 1 osoba ili 1000 na linku...![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Elegant je napisao/la:Pa nema to brate veze, sve je kakvu ti koneckiju imas.Baja_Zvjerka je napisao/la:Elegant je rekao da nije bitno 1 osoba ili 1000 na linku...![]()
![]()
Bilbija ne dipr!aS_Roma je napisao/la:Ajdeeee Zeljo busi male plaveee !!!
Nije Messi, nije Kaka' to je nas Muamer Svraka
da nije tako bio bi bolji igrac od ronalda i mesija zajedno.mukitmovac je napisao/la:To je taj problem kod njega, fuli 3 sanse dok da jedan gol.RiverPlate je napisao/la:Ara tito ga ****!!!!!!!!!!!
olimpik tako ofirno prodaje ove tekme da je to drama jednaElegant je napisao/la:Ovo je gotov, sad pamet u glavu protvi Celika i cuvati se povreda do kraja sezone svaka nam je naredna utakmica vazna.
Mozemo mi ovaj Olimpik dobit u gostima.
Olimpik dao 3 boda travniku da nebi travnik zatezao protiv ekipe o kojoj nije potrebno trositi rijeci... Ipak je to borba protiv korupcije u BH nogometuChWilla je napisao/la:olimpik tako ofirno prodaje ove tekme da je to drama jednaElegant je napisao/la:Ovo je gotov, sad pamet u glavu protvi Celika i cuvati se povreda do kraja sezone svaka nam je naredna utakmica vazna.
ne bih išao u teorije zavjere, barem dok ne završi utakmica. a i ako završi. mislim da nema matematike po kojoj će travnik 100% obezbijediti opstanak do tekme sa sarajevom.Pirke_TM87 je napisao/la:Olimpik dao 3 boda travniku da nebi travnik zatezao protiv ekipe o kojoj nije potrebno trositi rijeci... Ipak je to borba protiv korupcije u BH nogometuChWilla je napisao/la:olimpik tako ofirno prodaje ove tekme da je to drama jednaElegant je napisao/la:Ovo je gotov, sad pamet u glavu protvi Celika i cuvati se povreda do kraja sezone svaka nam je naredna utakmica vazna.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.