Elegant je napisao/la:Pa nema to brate veze, sve je kakvu ti koneckiju imas.Baja_Zvjerka je napisao/la:Elegant je rekao da nije bitno 1 osoba ili 1000 na linku...![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
9 igrača manje od 21 godine SVAKA ČAST
Ajdeeee Zeljo busi male plaveee !!!
Nije Messi, nije Kaka' to je nas Muamer Svraka
Konačno Kvesa Benjo i Zola
to je okosnica
to je okosnica
-
mukitmovac
- Kontakt:
Bilbija ne dipr!aS_Roma je napisao/la:Ajdeeee Zeljo busi male plaveee !!!
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
"malo" se ipak preračunao: lončarić, kvesić, kerla, bogdanović, čolić, svraka...
- corleone87
- Kontakt:
Jest los link jbt..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- zlatniljiljan89
- Kontakt:
da nije tako bio bi bolji igrac od ronalda i mesija zajedno.mukitmovac je napisao/la:To je taj problem kod njega, fuli 3 sanse dok da jedan gol.RiverPlate je napisao/la:Ara tito ga ****!!!!!!!!!!!
joj kad debil pocne pametovati o fudbalu idi gledaj real i manchester
i ne bi sada igrao za nas.
- zlatniljiljan89
- Kontakt:
9 igraca na terenu ispod 21 ili 22 godine
ne cuh najbolje
ne cuh najbolje
Ovo je gotov, sad pamet u glavu protvi Celika i cuvati se povreda do kraja sezone svaka nam je naredna utakmica vazna.
Mozemo mi ovaj Olimpik dobit u gostima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- corleone87
- Kontakt:
Baja neke projektile lansira 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
olimpik tako ofirno prodaje ove tekme da je to drama jednaElegant je napisao/la:Ovo je gotov, sad pamet u glavu protvi Celika i cuvati se povreda do kraja sezone svaka nam je naredna utakmica vazna.
-
RiverPlate
- Kontakt:
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Olimpik dao 3 boda travniku da nebi travnik zatezao protiv ekipe o kojoj nije potrebno trositi rijeci... Ipak je to borba protiv korupcije u BH nogometuChWilla je napisao/la:olimpik tako ofirno prodaje ove tekme da je to drama jednaElegant je napisao/la:Ovo je gotov, sad pamet u glavu protvi Celika i cuvati se povreda do kraja sezone svaka nam je naredna utakmica vazna.
Sta je Kerli u zadnje vrijeme,podsjeca na period pred probu u K lauternu
U svakom slucaju,predivno je vidit ovaj sastav sadasnji i njihov broj godina na terenu,o klupi da ne pricam
U svakom slucaju,predivno je vidit ovaj sastav sadasnji i njihov broj godina na terenu,o klupi da ne pricam
SLOBODA NAVIJAČIMA
- storm_raider
- Kontakt:
ne bih išao u teorije zavjere, barem dok ne završi utakmica. a i ako završi. mislim da nema matematike po kojoj će travnik 100% obezbijediti opstanak do tekme sa sarajevom.Pirke_TM87 je napisao/la:Olimpik dao 3 boda travniku da nebi travnik zatezao protiv ekipe o kojoj nije potrebno trositi rijeci... Ipak je to borba protiv korupcije u BH nogometuChWilla je napisao/la:olimpik tako ofirno prodaje ove tekme da je to drama jednaElegant je napisao/la:Ovo je gotov, sad pamet u glavu protvi Celika i cuvati se povreda do kraja sezone svaka nam je naredna utakmica vazna.
- corleone87
- Kontakt:
Travnik ne ispada.Oni se uvijek bore za opstanak i svaki put ostanu. 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 62 gosta.